Nuff

27 November 2013

CASH OUT NUFFNANG YANG PERTAMA!

Aissshhhhh.. letih bebeno nak nunggu nuffnang cecah RM150, makanya Cashout RM100 jea sudah buat permulaan.. hu2... tapi pelik.. awat tinggal kosong terus duit teman hah?? sepatutnya dia potong RM1 jea kan? duit teman ada RM109.00.. hemm.. pelik.. pelik.. hu2.. biaq pi lah, janji dah cashout.. hanya tunggu cek sampai jea.. 30 hari katanya bagi yang berstatus Glliteratti.. hemm.. kalau yang non Glitteratti kena tunggu 60 hari.. lamanya.. sib baik teman berstatus Gliteratti.. (err.. betul ke ejaannya entah.. apa2 lah.. hu2.. haaa.. ini baru entri Wordless Wednesday kan! terlupa hari ni dah Rabu.. hu3..

Related Posts

41 ulasan:

  1. wah bynnya tahiah rezekia..kita tlg isi balik tabung

    BalasPadam
  2. Tahniah.. so apa akan jadi dengan baki Rm 50.00 lagi tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. baki RM8 jea, kena tuntut/hantar tiket kat nuffnang.. dah buat dah tadi.. heee..

      Padam
    2. so makna kata lain kali.. nak cashout kene cash out semua la :D ok note..!!!

      Padam
    3. hemmm.. aduii.. awat lea teman x terfikir nak cashout semua haaa?? hahahaha

      Padam
  3. memang susah, kene naikkan trafik blog. tp awk kira dah berjaya la. ada yg antara mereka yg masih menunggu wpon dah bertahun2 blogging. hehe.. jemput singgah blog sy

    http://afasz.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. o yeke.. syukur Alhamdulillah dengar ayat Afasz tu.. tQ.. Jap lagi teman singgah sana yea..

      Padam
  4. dah join blog ni :D

    jemput singgah blog sy

    http://afasz.blogspot.com

    BalasPadam
  5. yeayy pasni leh belanja.. :P

    BalasPadam
  6. tahniah ye :) keep it up..
    belom ada rezeki lagi ni nak cashout

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe.. pelan2 yea Liza.. nanti naik lea earning tu.. heee

      Padam
  7. Tahniah TB. Teman belum dapat pun. baru berapa sen je... hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. xpe.,. pelan2 kayuh.. hee.. teman pun lama jugak baru dapt ni.. hu2

      Padam
  8. wahh.... dah berjaya dpt hasil dengan nuffnang.. keep it up gurl...!!

    BalasPadam
  9. alhamdulillah..dah boleh cashout kan...

    BalasPadam
  10. hihi..Alhamdulillah...banyak juga tu....
    kena gumpul balik nie..hihi...
    cik akak tolong klik semua nuffnang :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah TB. Banyak juga tu, sampai Cek nanti dah boleh merasa duit dengan Nuffnang. Nanti boleh banyak lagi. Selamat berusaha.

      Padam
  11. tahniah....kena tanya nuffnang kenapa caj lebih....

    BalasPadam
  12. banyaknye... nanti cek dh sampai, boleh la belnja saya ye haha.

    BalasPadam
  13. haahkan.patutnye tinggal 108.. huhu tapi papepun tahniah dh cashout..banyak tu rezeki..sy isi tabung skali..

    BalasPadam
  14. dah capai dah tempoh cash out tu. memang shopping la ni kan. hehe

    BalasPadam
  15. dah lama tak check nuffnang saya yg seciput tu...hahaha

    BalasPadam
  16. tahniah..tahniah..sbb dah kosong maka sy click satu bagi dia isi balik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  17. saya blm pernah lagi ... sabar menanti ...

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah syukur!!! Teruskan ber-blogging yea :)

    BalasPadam
  19. tahniah.. semoga dimurahkan rezeki lagi lepas ni..
    klik2 nuffnang awak.. :D

    BalasPadam
  20. TAHNIAH TB , AKHIRNYA CASHOUT JUGAK...

    BalasPadam
  21. Tahniah.. terus menabung churp2 di sini.. :)

    BalasPadam
  22. wah..sronok masyuk! sudikan lah belanja teman2 di sini..hihi

    BalasPadam
  23. tahniah kak dah buat cashout yang pertama.. merasa duit hasil berblog. mcm kita haritu nama je glitterati, tapi sebulan lebih baru dapat cheque.. tu pun sebab kita hntar tiket..

    BalasPadam
  24. aik nape jadi kosong..hantar help desk kat nuf la..anyway, tahniah :p

    BalasPadam
  25. Tahniah TB, merasa gak duit blogging

    BalasPadam
  26. hye. salam perkenalan. thanks follow me. done follow yours. wah. me dah join blogging since 2009 tp tak pernah join nuffnang sebab tak reti . hahahahoh . >_<

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New