Nity

Nuff

26 November 2013

JARI KETAGIH NAK MENAIP

Haii. Camat Pagi semuaa.. huk2.. 1st sekali nak say sorry sebab tak sempat pun nak blogwalking mana2 sicantik manis dan si hensem bergaya yang singgah n komen entri2 teman, tau nape jadi begitu? sebab teman lum masuk Unifi lagi.. sekarang masih bergantung pada wifi.. kalau ada line tenetnya dapatlea teman guna.. kalau takde.. makanya teman jadilea seorang yang 'murung' seketika.. duduuukk jea dalam bilik.. pastu dah meroyan busan taktau nak buat apa.. hu3.. kejadian ni terjadi lea 2-3 hari lepas.. dimana kami tak dapat nak surf internet lansung.. huwaaaa.. teman sampai meroyan nak tengok blog teman tau.. 

semalam pun dapat buka FB jea kejap.. aiyoo.. teman n hubby udah sepakat kami nak kena pakai unipai (UNIFI) lea nampaknya.. tapi mungkin hujung Disember ni daftar untuk guna start Januari 2014, kalau nak daftar sekarang, udah tengah bulan.. kalau daftar hujung bulan ni plak.. hemm.. kami tengah sibuk2 nak siap barang dan bekalan duit untuk ke luar negara lak awal Disember ni.. So, masa yang sesuai ialah akhir Disember ni lah.. buat sementara ni pakailah wifi dulu yea.. selow bebenoo.. selow pun selow lah! hu2.. 

ok lah.. memandangkan koje teman dah siap pagi tadi.. ngepos barang customer (saja kuo awal sebab nak elak hujan or jem..) tapi last2 jem giler hari ni.. mungkin sebab awal pagi tadi hujan lebat, maka ramai lea yang masuk opis lambat.. yea takk?? hu3.. makanya teman nak uruskan urusan blog plak.. heee.. Ok lah.. malas nak taip panjang2.. nak jalankan tanggungjawab bw mana2 blogger yang dah singgah n komen sini jap.. 

Related Posts

16 ulasan:

  1. kadang2 datang masa busy.. memang tak boleh nak elak.. :D
    tapi yg penting terus berblogging hehehee.. :D

    BalasPadam
  2. Tu la Kan. Line kadang2 slow sangat2. ZH pun pernah kena macam ni. Tu yang sakit sangat hati. Kalau nak tunggu berhari dah pernuh notification kan. Sabar ye. Kalau laju line, laju la taipnya... hehehehe

    BalasPadam
  3. biasalah lah tu...dl sy guna maxis, celcom & digi...P1 pun dh merasa guna, mmg menyakitkan hati..lastly guna TM punye, senang idup...puas hati!!! (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  4. salam bertemu kembali tengku butang..dah lama tak keudara yer hihihi

    BalasPadam
  5. kat sini 2/3 hari tak hujan . mendung jer memanjang

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah.jenguk sini...
    sini mndung ...

    BalasPadam
  7. akhirnya muncul jgk ya tengku butang ni .. wifi kalau lambat mmg tak terkata ah , muka mmg pasrah abeh ah .. nak bw pun x best kalau slow-2 ni . Tapi slow pun slow lah drpd xda connection langsng iyo dok

    BalasPadam
  8. masa awal2 ada blog dulu ketagih gk nk menaip, skrg ni dh makin slow plk menaip..

    BalasPadam
  9. Slmt berblogging.. semoga terus ceria.. :)

    BalasPadam
  10. Slam.kenal..bagusla semangat berblogginng sgt tebal..huhuh..cayok2

    BalasPadam
  11. Alahai Kak Azie pun selalu tak cukup masa nak BW or running running!

    BalasPadam
  12. aip tengkubutang.. hihihihih... :D

    BalasPadam
  13. sy fhm mcm mn perasaan nyer kalu line tenet bak siput babs hehehhe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2