Nity

Nuff

08 November 2013

Vojo micro USB flat-designed data cable line for phones & tablets (1.2m)

Vojo micro USB flat-designed data cable line for phones & tablets (1.2m)

Heee.. cumey pulak nengok gambo atas ni.. kalau ada depan mata, lima2 tu teman rembat..(aisshh.. TAMAK!!) ha3.. korang tau kan gambo apa diatas ni? haaa.. teman saja je letak info ni kat sini, sebab? haaa.. sebab saja nak share dengan korang apa kelebihan charge Henfon guna menda alah ni.. ha2.. 
yang benonya, hubby teman asyik selalu sangat merungut kabel charger henfonnya asyik rosak, 
pastu bila cas henfon, lambat bebeno nak full.. asik macam tu jea, dia pun ingat nak beli kabel lain..
last2 dia geram sangat, dia gi Low Yat cari kabel usb lain untuk cas henfon.. jalan punya jalan, tu yang terjumpa menda kaler2 ni.. hu2.. terus dia beli.. bila dia tunjuk kat teman, teman tanyalea.. kaler OREN takde ke? hihihihihi.. hubby miaw2 jawap, kalau ada dah beli dah.. tau dia teman suka kaler OREN.. abes semua menda dalam umah nak kaler OREN.. hihihihi.. bukan salah sape2 yea..hi3
dah kaler OREN takde, rembat jelea kaler mana yang ada katanya.. ha2.. 
macam ni lea kotak yang lain kaler tu.. kami punya yang tengah2 tu, kaler hijau.. he2..
 
Panjang cable usb ni dalam 1.2 M .. puas hati sebab bila cas henfon guna ni.. cepat jea full dan tebal wayar dia.. apa2 pun jom tengok spesifikasinya camne.. kot lea korang ada ber ura-ura nak beli kann.. 

Vojo micro USB flat-designed data cable line for phones & tablets (Rosaline 1.2m)Description:

Flat-designed cable with stylish belt made of high strength silica gel for many kinds of phones and tablet and computers, 100% gold plated USB port. Hi-speed data transfer.

Features:

- Easy to be organized, flexible for expansive use.
- Anti-oxidation leads to durable and reliable use.
- The cable length is about 1.2m.
- Full compatibility with many kinds of phones, tablets and computers.
-Various options of bright colors, choose your favourite and to be unique.  
Product Details:
Name:Vojo micro USB flat-designed data cable line for phones, tablets and computers (Rosaline)
Compatible:For phones, tablets and computers
Type:USB cabel for charge or data transmission
Color:5 color
Quantity:1 Piece
Weight:40g


Related Posts

10 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2