Nity

Nuff

09 Julai 2014

POSLAJU | PENGUMUMAN TARIKH AKHIR PENGEPOSAN BARANGAN!

PENGUMUMAN PALSU! | Hemm.. ni yang teman tak suka ni.. ada plak memandai2 buat Pengumuman Palsu.. aishh.. semestinya kami yang aktif berniaga online ni amat menitikberatkan hal2 macam ni kan.. Kalau boleh taknak lea bagi info yang salah pada pelanggan kan.. Sib baik teman tak share lagi iklan yang teman nampak kat wall kawan2 hari tu..

hu2.. camni citernyee.. hari tu teman ternampak gak kat wall fb kawan2 yang mengatakan hari last Poslaju ialah 17hb Julai 2014.. Tapi baru jap tadi teman buka Fanpage Official : Poslaju National Courier  dan teman nampak gambar seperti diatas.. bukan 17hb tapi yang sebenarnya ialah Sebelum 22 Julai 2014..

hemm.. palsu rupanya.. mana lea orang yang buat spekulasi ni dapat idea nak buat camtu? motif dia untuk apa lak yea? hemm.. apa2 pun.. teman rasa selamat jugak kalau post awal2 kan.. jangan tunggu last minit.. sebab kita tak tahu apa masalah kemudiannya nanti.. orang dah excited nak raya ni mana kita tau kan.. kot2 kang datang plak masalah lain... kui3.. 

Haaa.. yang ni baru betul kesahihannya.. Mohon rujuk notis berikut bagi urusan pengeposan sempena Hari Raya Aidilfitri akan datang. Pelanggan dinasihatkan supaya membuat pengeposan lebih awal bagi mengelakkan sebarang kelewatan penghantaran. Terima kasih.

PROMOSI RIUH RIO RAYA 2014.
Haaa.. Nak share jugak buat semua rakan2 peniaga online.. Sempena Piala Dunia, Ramadhan dan Hari Raya ini dapatkan produk Prabayar PosLaju pada harga promosi dari 12 Jun - 27 Julai 2014 ini. Kongsikan Kemeriahan, Semarakkan Keriangan.


Sebarang pertanyaan dan semakan status item, boleh PM ke inbox ke Fanpage Poslaju : Official : Poslaju National Courier

Related Posts

8 ulasan:

  1. uihh lega, teman baru nak pos barang.. ah ada free sampul pos laju ya .. ni suka ni. jimat teman. hehe

    BalasPadam
  2. Haha perkara2 mcm ni pun diorang nak menipu kan

    BalasPadam
  3. poslaju paling best......;-)

    BalasPadam
  4. hmm.. mcm2 hal kan. ramai sgt suka sebar info palsu ni

    BalasPadam
  5. mcm2 betul kan.... pelik kt org2 yg suke bt mende gini

    BalasPadam
  6. tunggu barang dari jumaat lepas tak sampai lagi ni.
    Padahal dari butterworth ke penang je. Satu negeri tu...

    BalasPadam
  7. yeke dapat percuma? saya dah 2kali beli sampul L 5 keping, tak dapat pon percumanya...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2