Nuff

02 Julai 2014

HAFIZ HAFIZOL | HASRUL HASSAN PALING ATAS | ni yang nak marah nih...

Amboii dua HH niiiiiiiii.. Grrrr... |
Ha2.. tetiba je nak marah ape kehal nya ye! Oklah.. Entri ni bukan marah yang benonya.. tapi just terkesima dan memang dah agak dan pasti sangat dua orang ni akan memaku terus dok paling atas enjin Carian Google tu.. 
Sifu Hasrul Hassan ( http://www.hasrulhassan.com/   ) yang teman dah warning jangan join pun, dia join gak.. haaa.. kann dah masuk list antara teratas tu.. ni yang nak mengamok ni haaa.. (tetiba lagi.. ha3)

Yang sorang lagi tu, Hafiz Hafizol http://www.hafizhafizol.my/ , tuan punya Blog Bukan Sekadar Rupa tu, pun... nak join gak.. last2 dapat dok list paling atas lak tuu.. ni lagi le teman geram.. hahahaha.. tapi geram respect la maksud teman kan.. ekceli teman memang respect kat mereka2 yang berjaya berada di 1st Page Enjin Carian Google tu.. memang terbaek la korang.. nanti kalau rezeki kome menang, apa kata kita share nakk? nakk? jawab leee... tak berani yang jawab..  hahaha.. 

Opssss.. heee.. masih awal lagi kan? kita tengok rezeki Ramadhan untuk sape sebenarnya dalam kategori SEO ni.. hehehehe... (yang pasti teman tak tersenarai.. lemauuu.. ha3)
Opss.. lupa lak.. yang teman kecoh2 nak marah ni korang tau ke pasal apa yea? ha2.. pasal Contest Duit Raya Casa ombak ni lah.. nak citer panjang2 pun teman no mood le plak dah.. hik3.. So, korang klik aje kat Banner atas ni dan bacalah sendiri yea.. Contest ni menawarkan hadiah sehingga RM3,000 weh.. gi lea tengok, pastu jangan lupa join yea.. tataaaaa.. =)

Related Posts

9 ulasan:

  1. yang masuk memang otai SEO,hehehe..mungkin dia menggunakan kata kunci yang baik kot TB...wah..hebat lah mereka nie

    BalasPadam
  2. hahaha..duitt maa..cashh oo sapa xmau..lagipun depa memang pakar dalam ni kompom join punya

    BalasPadam
  3. eh? serious blog sy paling atas ? hehe. TB join la sekali. Mana tahu rezeki TB.

    BalasPadam
  4. ramai masuk otai2 je... hahaha.... teman ni newbie.. buat tatau je la... ngeee ~

    BalasPadam
  5. All The Best ... Nak join lah ..

    BalasPadam
  6. hahaha..... masuk ler TB.. mana tau ada can untuk kategori entri terbaek... hehe....

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New