Nity

Nuff

26 Ogos 2013

BOBOI BOY

Gambo Depan
Jeng.. Jeng..Jeng.. Tengok ni... Mug BOBOI BOY teman dapat beli mug ni murah jea tauu.. RM0.50 sen ajoo.. tau nape? mydin buat clear stock jual murah2.. semua berebut2 beli berdozen2 tadi.. geramnyaaa.. masalahnya yang beli tu staff bukan customer.. kot yea pun nak beli, beli lea dua-tiga biji xpelea.. ni setiap sorang 1 dozen.. 1/2 dozen.. belum sempat letak kat ruang display depa dah sapu dulu.. heee.. geremmm.. tapi xpelea.. teman pun nak buat apa byk2 kan.. cuma agak terkilan lea dengan sikap T.A.M.A.K diorang tu.. hemm.. sepatutnya dikenakan limit membeli untuk setiap orang kan! (hahahaha.. pandai2 ko je yea!)
Gambo Belakang
Mug ni jenis tebal tau.. bukan nipis.. 2 pasai ramai yang beebut macam orang giler taid..(ha2.. ni labun je, jgn pecaya).. tadi masa kat mydin asik dengan cawan berlaga2 jea.. teman pelik apa menda yg kecoh2 tu.. hu3.. sib baik lea teman perati jugak.. kalau buat dek jea.. melopeh nak beli mug BOBOI BOY murah.. heee.. tapi masa teman nak beli tu tengok2 tinggal dua biji last.. tu pun ada customer lain macam nak potong line.. hu3.. apa lagi.. teman pun dengan gaya Tokyo Drive kona cepat2 n sambor mug 2 dengan wat wajah sardin.. hu3.. kalau lambat x dapat lea kan.. sib baik cepat.. 
mug sponge bob pun ada gak tadi.. harga yang sama.. cantikkk2.. tapi macam biasa.. staff mydin dah rembat dulu.. huk3.. sungguh tak kasihan betul lea kan! sedihnya teman nengok mug2 cumey dipegang diorang tu.. cantik2.. tau lea kan kaler ocean n spounge bob yg very the colorful tuhh.. meleleh air liuk teman nengoknya.. ha2.. apalah teman ni.. menda dah xde rezeki kat kita, buat pe nak bising2? apalah Tengkubutang ni!! hak3.. sudah!! sudah!! bersyukur lea dapat dua bijik mug BOBOI BOY tuu.. aishhh...!

Related Posts

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak, bestnyaa dapat mug boboi boy! heee kalau dapat spongebob tu dekat sheila. perghh bestnyaaaa :)

    BalasPadam
  2. Ala...comeinya.. Bln ni x g mydin g.. Huhu

    BalasPadam
  3. Staff pn nk berebut ngan customer...
    Mmg limited stok ler ni..
    Kalau ada upin ipin lg best ni

    BalasPadam
  4. mak aii RM0.50 je ? Mmg rugi laa spa xbeli . .
    comel laa mug span kuning ngan boboi boy tuu . .
    Alaa staff ni kacau line laa . .
    ptutnya customer laa di utamakn . .
    hee

    BalasPadam
  5. eeee comelnye..kalau murah cenggini iqa pon dah lama grab banyak2.hak3

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2