Nuff

27 Ogos 2013

BISNES ONLINE

Cakkk!!! Gi-gi-gwiyomi.. Gi-gi-gyomi...
he2.. x abes lagi gwiyominya yea.. he2.. tengah2 malam buta ni (1.38am) err.. malam ke pagi ha? konpius pulak teman.. argkk.. what ever lah.. malam ni teman terasa nak menjawab soklan dari seorang kawan teman tu.. dia tahu teman sekarang tak koje dah.. tapi dok umah bantu bisnes on9 hubby.. then dia bertanya lagi bisnes apa yang teman n hubby tengah buat.. dah dua tiga orang gak yang tanya, jadi tibalah masanya teman perkenalkan bisnes yang teman sedang usahakan bersama hubby tersayang.. 
sebelum ni malas nak share kat blog sebab memikirkan blogger2 dikalangan kita bukan dari arena / dunia permotoran.. so.. teman rasa agak tak sesuai disitu.. nanti bosan plak korang baca entri ni kan.. so, teman just selitkan entri satu ni untuk menjawap soklan kawan2 teman tu.. he2.. kot lea ada dikalangan korang pun ada yang nak bertanya teman bisnes apa, so..inilah satu2nya entri yang boleh menceritakan persoklan tersebut.. kikiki.. berteraboq ayat teman! arghh.. bio lah! he2.. hope korang puas hati yea.. sekarang dah tau lea teman niaga apa kan? he2..
Tada.. ini antara barang yang kami dah post.. 
dalam kotak tu ada HELMET SIMPSON
buat pengetahuan rakan2 blogger semua.. teman n hubby sedang  aktif berbisnes on9.. menjual aksesori motor berkuasa tinggi (Superbike) since 2010 lagi.. yang bebenonya start serius kumpul modal dan mula bergiat lebih aktif adalah pada 2012.. masa tu teman n hubby baru jea melayari bahtera kawen.. heee.. lepas kawen jea terus terbang ke Hong Kong amik stock barang.. semakin lama stock barang semakin memenuhi ruang.. bisnes kami pun Alhamdulillah.. berjalan dengan lancar..yang penting kami kena sepakat dlm setiap urusan,baru semuanya MANTOP! InsyaAllah
HELMET SIMPSON untuk di Post
  kami juga ada menjual Sweater/Jacket Motor/Ekzos
Pilihan Customer kami.. 
 
juga ada menjual Cap & T.shirt Motor.. 
cth: Rossi, Lorenzo dan banyak lagi..
Ha2.. pernah tengok gambo ni? gambo ni fofular dekat FB sekarang ni.. alkisahnya baru2 ni ada 1 pasangan pengantin yang menggantikan sarung cincin kepada sarung helmet.. he3.. unik kan majlis depa nih.. hi3.. walau camne pun ada jugak yang kata macam2 disebaliknya.. bagi teman, biarlah diorang nak buat apa pun.. asalkan diorang hepi sudah.. macam teman dulu pun helmet ni lah yang jadi hantaran kami hari tu.. last2 kami sendiri plak jual helmet tu.. he3.. rezeki kan? hu2..  Oh ya.. kami jual helmet yang pengantin lelaki tu pakai.. So, kalau ada kawan2 yang suka main motor beso tu sila -silalah promote kat diorang nanti yea.. heee.. 

itu saja buat kali ni.. ini just pengenalan jea.. xmo citer lebih2, nanti korang rimas lak.. heee.. kalau ada sape2 yang berminat boleh PM teman dekat TENGKUBUTANG MIAW

Related Posts

23 ulasan:

  1. Waahh hebat rupanya kamoo..Nasib baik suami tak main motor dh skrg..kalau tak mmg nk jgk sebiji bg hadiah.. hahaha..lucu betol time kawen sarung helmet..apa2jelah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho2.. dulu suami mieza main motor ke? lorr..cayalah!

      Padam
  2. hehe comel jee hantaran kasi helmet motorr..kelaianan tu kan hak masing2 hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. kan... biarlah org nak buat apa pun sebagai hantaran kan.. hi3

      Padam
  3. kwn saya mmg gila dgn motor beso nih ... ada keta pun simpan jer kat umah . boleh wat birthday gift nih ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..moga bisness suksess selalu

      Padam
    2. Zawiah-->he2.. kalau orang dah biasa denagn motor ni, memang motor je lea ke sana kemari.. hi3.. kecuali ujannn.. =P

      Kacang Buncis--> tQ yea.. =)

      Padam
  4. uishh... terbaik nih... bisnes yg jarang org buat mmg boleh berjaya... all the best dear...!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx dear.. he2.. bantu bisnes hubby jea.. =)

      Padam
  5. wahhhh tgk full face tu pon da teruja tp basikal pon x reti kayuh he3

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum. ohh itu sebab haritu pergi HK. amik barang ye. semoga bisnes akak lancar dan murah rezeki sentiasa, insyallah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx sheila sebab doakan kamimurah rezeki.. aminn..

      ha a sheila.. hari tu gi HK kali ke 3..

      Padam
  7. wah..menarik..lawa pic akak pakai halmet..goodluck ur bisnes =)

    BalasPadam
  8. kiutnye model...hehehe...wah...banyaknye pilihan...

    BalasPadam
  9. kelas jugak idea helmet tu :p nanti saya suh hubby tengok sini, dia pun suka beli brg2 motor online ni.

    BalasPadam
  10. haaaa, promote pun kat blog.. hope pasni bisnes akk akn berkembang lagi..

    BalasPadam
  11. AUWWWWWW . MMG TERBAIKKKKK (Y) ..

    BalasPadam
  12. moga sukses lg bisnes anda..pcl naik moto kapcai je..

    BalasPadam
  13. smoga suksess sntiasa ye..
    p/s:jom jual mineral coffee..berpeluang ke gold coast trip FREE..
    http://www.syuhadasalleh.my/2013/08/hai-o-mineral-coffee.html

    BalasPadam
  14. haha..memang sempo la pengantin nih..sweet je..
    orang tak buat mereka buat..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New