Nuff

30 Oktober 2015

BIDVERTISER .. DUIT MASYUKK LAGI !!!

Hai.. teman nak share lagi dengan korang bukti Bidvertiser ni pun boleh sumbang income sampingan kepada blogger macam kita ni.. tak kisah lah berapa pun jumlahnya.. kalau dikumpul2.. macam membukit dia mai.. tauu..

Ni Income kali kedua dari Bidvertiser.. puas hati kot kome weh.. letak banner aje kat blog, duit jalan .. hu2.. tak banyak tapi bolehlah.. isi minyak keta ke.. kannn... haha.. nak tahu cara nak daftarnya? moh baca entri ni ----> DUIT MASYUK DENGAN BIDVERTISER .


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



18 Ogos 2015

DUIT MASYUKKK DENGAN BIDVERTISER

DUIT MASYUKK LAGI !!!
CASHOUT KALI KE-3
BidVertiser Income sampingan blog Tengkubutang |
Wah.. Masa mula-mula daftar BidVertiser ni.. macam teragak-agak je boleh ke dapat income melalui Affiliate ni... Macam tak percaya je.. Macam Tipu je.. hemm.. Tapi bila terbaca yang dia bayar secara teratur monthly .. teman saja cuba gak letak banner dia blog Tengkubutang.. dan hasilnya.. wah.. dah masyukkk.. huhu.. walau bukan ratus2.. boleh laaa.. hehehehe.. ada jugak duit sampingan kan.. tak banyak pun, duit gak kan.. 

Zaman duit Malaysia jatuh merudum ni, orang dah tak kira income sebesar mana pun, janji masyuk kan.. Alhamdulillah.. ada lagi income sampingan lain yang teman tengah tunggu masa untuk di CashOut.. heee.. syukur... 

Jadi Blogger ni bukan lagi buang masa dah.... Buka PC buka Blog, duit masyukk.. haaa.. korang nak join tak BidVertiser ni?? Kalau nak join.. Klik kat Gambar atas ni ke, atau klik Tulisan BidVertiserke.. atau Klik aje sticker kecik Kelip2 yang tertera di bawah ni yea.. 


Nanti masa nak daftar ikut je arahan.. pastikan korang di bahagian Publisher okey.. bukan advertiser.. Ok lah.. itu saja.
 Klik kat tempat yang teman tanda anak panah tu..
 Isi maklumat korang, ikut je arahan..
Seterusnya.. haaa.. dah boleh letak banner dan duit masyukk.. hehehe.. good luck semua.. 

Kalau masih tak tahu cara nak daftar.. try search kat Google je cara Daftar Bidvertiser, banyak blogger2 dah buat tutorial pasal ni.. kalau malas gak.. klik je link ni bawah ni yea.. --->>





OPSSSSSSTTTTTTT!!!!!!! Lagi satu!!!! Jangan lupa join Giveaway teman yea.. lagi seminggu je lagi.. sebelum Merdeka baik korang join cepat..sebab hadiahnya lebih RM500 tu.. pemilihan pemenang lak tu secara Random.. taklde Top Refferal ke apa.. jom JOIN yea!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


nuffy2

GA New