DUIT MASYUKKK DENGAN BIDVERTISER


BidVertiser Income sampingan blog Tengkubutang |

Wah.. Masa mula-mula daftar BidVertiser ni.. macam teragak-agak je boleh ke dapat income melalui Affiliate ni... Macam tak percaya je.. Macam Tipu je.. hemm.. Tapi bila terbaca yang dia bayar secara teratur monthly .. teman saja cuba gak letak banner dia blog Tengkubutang.. dan hasilnya.. wah.. dah masyukkk.. huhu.. walau bukan ratus2.. boleh laaa.. hehehehe.. ada jugak duit sampingan kan.. tak banyak pun, duit gak kan.. 

Zaman duit Malaysia jatuh merudum ni, orang dah tak kira income sebesar mana pun, janji masyuk kan.. Alhamdulillah.. ada lagi income sampingan lain yang teman tengah tunggu masa untuk di CashOut.. heee.. syukur... 

Jadi Blogger ni bukan lagi buang masa dah.... Buka PC buka Blog, duit masyukk.. haaa.. korang nak join tak BidVertiser ni?? Kalau nak join.. Klik kat Gambar atas ni ke, atau klik Tulisan BidVertiserke.. atau Klik aje sticker kecik Kelip2 yang tertera di bawah ni yea.. 


Nanti masa nak daftar ikut je arahan.. pastikan korang di bahagian Publisher okey.. bukan advertiser.. Ok lah.. itu saja.
 Klik kat tempat yang teman tanda anak panah tu..
 Isi maklumat korang, ikut je arahan..
Seterusnya.. haaa.. dah boleh letak banner dan duit masyukk.. hehehe.. good luck semua.. 

Kalau masih tak tahu cara nak daftar.. try search kat Google je cara Daftar Bidvertiser, banyak blogger2 dah buat tutorial pasal ni.. kalau malas gak.. klik je link ni bawah ni yea.. --->>

 Cara Daftar Bidvertiser




18 Ulasan

  1. Salam...
    Singgah pagi =)
    menarik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq Nieyl sudi singgah.. try join Bidvertiser ni.. masyukk

      Padam
  2. Wahh masyuk lah sis lepas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah dapat income pertama dah.. syukur Alhamdulillah

      Padam
  3. nice info..jemput singgah ke blog wanie.. :)

    BalasPadam
  4. Wahh best ni... USD ke? memang gempak laa jawapnya. Saya nak cuba!!

    BalasPadam
  5. Leh tak nk tompang tanya nie..hihi kalo kte join ini bidvertiser... adakah status Glitterati oleh Nuffnang akan terlucut? hihihi maaf bertanya ;)

    BalasPadam
  6. wah..macam-macm iklan sekarang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. try la Nad.. masyuk.. dah ada bukti.. teman dapat duit dah

      Padam
  7. Salam, hi. Saya dah register. Tapi bila nak update yang bahagian payment advice tu, kan click paypal. nak update email tu tapi dia macam legging. nape ek? boleh tlong reply tak?

    BalasPadam
  8. If you are interested in earning cash from your visitors via popup ads, you should embed one of the most established networks - PopAds.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Post a Comment

Terbaru Lebih lama