Nuff

20 Januari 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Klik  BANNER Untuk Join!
Hee.. disebabkan udah dijemput.. teman pun dengan rela hati join Giveaway ni.. tengok banner pun menarik perhatian tu.. huhu.. tajuk Goveaway pun.. fuh.. menarik.. Ok.. teman join yea.. Papaglamz.. jom kome, kita serbu n join ramai2...





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 




21 Januari 2014

2nd Giveaway by Nina

2nd Giveaway by Nina
Jom Join!! 2nd Giveaway by Nina -->klik Banner atas ni cepatt!!
TARIKH TAMAT : 31/01/2014 
Hadiah : 
3x Header by BudakVanilla
2x ReFuBee Pretzle Choclate/Hazelnut/Almond by Azney Shamsuddin
1x Novel & 1x Topup RM 5 by Cik Akie
1x Topup RM 5 by Anis Atyra
1x Topup RM10 & 1x Topup RM5 by Nurul Asikin Rasidi
3x Topup RM5 by Ian Faizal
2x Topup RM5 by Aimi Farzana
Topup RM5, Baju tribal/blouse, Tudung bawal by Amirah Nuraisyah
1x 2 Keychain Felt by Saljiah Zafirah
1x Novel & 1x Topup RM 5 by AlyaniMatshah
2x Handphone strap & 2x Keychain Comel by Tengkubutang

29 Disember 2013

PEMENANG GA 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG PLEASE ALERT!

PEMENANG GA 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG PLEASE ALERT!
TUNTUT HADIAH KORANG CEPAT!
Kepada mereka yang tersenarai dalam list pemenang.. mohon tuntut hadiah segera.. tempoh diberi sehingga 31 Disember ini, kalau tuntut selepas itu teman tak pasti sponsor masih nak layan atau tak.. ikut budi bicara sponsor lah yea.. pandai2 lea kautim yea.. ehehehe.. Yang penting teman udah bagi tau kat sini, okeh...

Kalau boleh tuntutlah secepat mungkin yea.. if korang tuntut cepat.. dapatlea hadiahnya cepat kann.. dan yang mana dapat hadiah topup / barangan tu, rajin2 lea buat entri review / penghargaan untuk sponsor dan penganjur nanti yea... ekekekekekk.. teman pun buat camtu kalau menang mana2 GA.. kita dapat gak tempias trafficnya kalau buat entri review/penghargaan kepada diorang.. tak percaya?? Cer buattt.. heee.. opsss.. nanti kata paksa lak yea.. kih3.. ok lah.. takyah buat pun takpe.. takde hal okeh.. he2..

So! Cepat2 tuntut yea!! Teman dapat tau dari sponsor ramai yang tak tuntut lagi.. please alert this, collect hadiah kome cepat2.. untuk senangkan koje kami jugak.. heee..

Senarai Pemenang klik sini--->PEMENANG GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

11 November 2013

SYARAT TAMBAHAN BAGI PESERTA GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

❤ add FB BUTIK MIZANA
 SHARE GAMBAR INI di wall FB korang
Hai.. harap korang tak marah teman lea hendaknya yea.. ekceli hari tu sponsor tersalah bagi link Fanpage beliau, beliau terbagi url link Fanpage lama yang dah tak pakai, so.. now teman dah dapatkan page terkini beliau yang beliau selalu update tu.. korang silalah jalankan tanggungjawab korang sebagai peserta yea.. sebab hadiah dari BUTIK MIZANA  bukan biasa-biasa jea.. so, kenalah nampak Give n Take disitu.. ye tak? kalau nak hadiah, perlu bantu promosi page dia.. then barulah hadiahnya nampak cun bila korang pakai... kan.. kan.. heee.. apa lagi.. jom add FB sponsor tersebut dan share gambar yang ditunjukkan.. sila JUJUR yea, setiap share dan jumlah add friend akan dikira dan di check oleh sponsor.. tQ semua.. =)
Bagi sesape yang lum join lagi?? sila KLIK BANNER diatas untuk join!
Hadiah2 nya memang AWESOME!
HADIAH AWESOME!!

01 November 2013

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

BismillahirRahmaniRahim..
Hai.. Assalammualaikum semua.. fuh.. Tengkubutang berdebar2 nak buat 1st GA ni tauu.. mujur ada sponsor nak tolong sponsor hadiah.. thanx buat korang yea.. terharu sangat2.. 23 November ini genaplea setahun Blog Tengkubutang ni.. So, sempena ulangtahun 1 tahun ni teman nak buat Giveaway sikit..heee.. just nak buat penghargaan buat korang yang sudi jenguk n singgah sini selalu.. jasa korang tetap teman kenang sampai bila2.. heee.. ok lah.. hope korang sudi-sudilah join yea.. 
hope dapat sambutan dari rakan blogger semua.. 

GIVEAWAY terbuka kepada semua rakan blogger. GIVEAWAY bermula pada hari ini,  1 November 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 Disember 2013 Semua Blogger Malaysia dijemput menyertainya. Para SPONSOR pun leh join gak.. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Lengkapkan 5 Syarat dibawah :

1.) Buat entri bertajuk "GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG" . 
TEMPEK BANNER atas ni ke entri korang, jangan lupa pastikan link ke entri GA teman ni yea.. dan Publish entri. jangan lupa Tinggalkan URL entri korang ke dalam ruangan komen INI.. kat tempat lain x dilayan.. harap maaf yea.. sila ikut arahan kalau taknak penyertaan terbatal..=)

TOLONG JUJUR YEA!



2.) Wajib Follow Blog (akan di check!) 


❤ Follow Blog Tengkubutang  | ❤ Follow Blog Syamimi  | ❤ Follow Blog Sheila Salim
❤ Follow Blog Linda  | ❤ Follow Blog Hakimie Inderaputra  | ❤ Follow G+ Cheq Eem 
❤ Follow Blog Nas Honey   |  ❤ Follow Blog KucenKucenBelog |  HoneyOyeke   
❤ Follow Blog Lienda Ramly | ❤ Follow Twitter  |  ❤ Follow Twitter
❤ add FB Gina Kojuji's House  |  ❤ add FB Tengkubutang Miaw

3.) Like Fanpage Sponsor (akan di check!) 


4.) ❤ Klik LIKE dan komen "LIKE" pada GAMBAR INI  kemudian SHARE di wall FB korang .

5.) ❤ add FB BUTIK MIZANA dan SHARE GAMBAR INI di wall FB korang (NEW!)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
- SENARAI HADIAH -
- SENARAI PESERTA (akan di update) -

 Pemenang akan ditentukan secara 
Top Refferal - Hadiah Utama❤ Top Refferal - Hadiah Kedua
❤ Random.org -Hadiah Awesome yang lain

NOTA :
Thank You buat semua peserta yang sudi join, teman mohon maaf kalau banyak sangat korang 
kena LIKE n FOLLOW.. moga kepenatan korang mendapat ganjarannya.. doa2 kan yea..
TQ sebab sudi join, rajin2 promote untuk jadi Top Referral yea!! 
Jom support GA TENGKUBUTANG ni!! =)

31 Oktober 2013

HADIAH YANG AWESOME!! TAK TERTAHAN MENENGOKNYA!!

GIVEAWAY ini terbuka kepada semua rakan blogger. GIVEAWAY bermula pada hari ini,
 1 November 2013, iaitu tepat jam 11 pagi sehingga 11.59 malam 20 Disember 2013.
 Semua blogger di Malaysia dijemput menyertainya.

Jom support GA TENGKUBUTANG yea...
 sertai GIVEAWAY ini dengan klik BANNER di atas...

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New