Nity

Nuff

07 Ogos 2017

Buat Surprise Dengan Design Sendiri Hadiah dan Barangan Peribadi di Printcious

Buat Surprise Dengan Design Sendiri Hadiah
dan Barangan Peribadi di Printcious 

Selalunya kita tak tahu nak bagi apa dekat orang tersayang kita betul tak? Kalau boleh kita nak lah Hadiah yang kita beri nanti jadi hadiah yang akan menggamit kenangan sampai bila-bila buat diorang betul tak..  Haa.. satu je caranya untuk jadikan sesuatu hadiah tu ada sentimental value tak kira berapa lama digunakan.. iaitu hadiah yang kita design sendiri dan menyimpan memori antara kita dan yang tersayang.. betul tak? Haa.. nak tau kat mana boleh design sendiri ikut citarasa korang? 

Jeng Jeng Jeng bagi korang yang belum tahu tu, korang boleh design sendiri hadiah dan barangan peribadi mengikut citarasa korang hanya di Printcious! dekat situ banyak giler design cantik-cantik korang boleh pilih utnuk design sendiri barangan korang.. Nak custom design sendiri pun boleh tau! just upload design korang punya sendiri.. 


Design Sendiri Hadiah di Printcious 
Dah tak perlu runsing nak bagi hadiah apa sebab korang hanya klik klik klik aje udah siap designnya.. hanya bayar dan tunggu hadiah tu sampai di depan pintu rumah korang/insan tersayang korang. Tak suasah kan? hanya perlu melayari web Printcious kita dah boleh memilih sendiri hadiah mengikut kategori jantina si penerima dan occassion tertentu. Yelah selama ni kan pening nak pilih hadiah untuk lelaki, hadiah untuk perempuan, hadiah untuk suami la, hadiah untuk isteri la.

Oh ya.. kalau korang nak tahu selain menyenangkan kerja kita memilih hadiah berdasarkan penerima, kita juga dapat customize hadiah berdasarkan occassion tertentu. Contohnya seperti hadiah konvokesyen, birthday ke, wedding ke, untuk baby baru born ke, dan macam-macam sambutan lagi. Tak salahkan sesekali meraikan hari istimewa mereka yang kita sayang.

Antara List Cadangan Hadiah Yang Korang Boleh Pilih di Printcious :
- Design T-shirt sebagai hadiah 
- Design Puzzle Gambar sebagai hadiah 
- Design Mug sebagai hadiah 
- Design PU Leather sebagai hadiah 
- Design Baby Rompers sebagai hadiah 
- Design Keychain sebagai hadiah 
- Design Phone Case sebagai hadiah 
- Design Cushion sebagai hadiah

Design Barangan Peribadi di Printcious 
Printcious ni yang bestnya, korang boleh design dan hadiahkan kepada yang tersayang dan yang best jugak kita pun boleh je belikan something untuk diri kita sendiri sebagai kenangan dimana hasil karya design kita tu tertepek pada hadiah yang kita design di Printcious ni.. haa.. Semua barang-barang peribadi tu kan boleh customize sendiri ikut citarasa kita. Paling penting.....tiada minimum order. dan lain daripada yang lain.. orang lain mesti tak jumpa yang macam kita design ni kat luar sana.. percayalah! 

Cara Membuat Pembelian di Printcious

1. Login akaun
2. Pilih Product
3. Muat naik gambar / design
4. Tambah text
5. Order
             
6. Tunggu Barang Sampai horray!

-------------------------------------------------------------------------------------
jom Tengok STEP BY STEP Cara Nak Order!

01. Login Akaun
First sekali kena ada akaun Printcious. Caranya daftar PERCUMA aje.. Kalau belum ada akaun Printcious senang aje, korang boleh sign up terus dekat situ menggunakan akaun facebook korang. Tak susah pun.. klik klik aje dah jadi member.. hehehe.. kalau takda facebook pun boleh, sign up macam biasa je..
02. Pilih Product 
Klik aje mana-mana produk yang korang nak beli di website Printcious ni. Kat sini terdapat bermacam-macam kategori untuk korang memilih. Semua ada depan mata .. Kadang sekali tengok je kita dah tahu apa kita nak cari sebenarnya.. hehe.. TB geram bantal tu.. grrrr....
3. Muat naik gambar / design + 
Kalau dah ada gambar atau design yang dah sedia ada, bolehlah upload terus je. Tambah text kalau nak. Ikutlah kreativiti masing-masing.
4. Tambah text
kot la korang nak tambah ayat-ayat dan madah-madah untuk tersayang.. boleh je tambah.. 
5. Order 
Kalau rasa dah puas hati dengan design, maka teruslah 'Add to Cart' dan bayar tanpa ragu-ragu. Yang bestnya dengan Printcious ni, mereka murah dengan promosi, jangan sia-siakan coupon promosi yang diberi ok. Haha.
Pembayaran boleh dilakukan melalui mana-mana bank yang tersenarai dibawah :



6. Selesai !

Ok dah siap, senang je kan! Sekarang masa untuk tunggu barang sampai ke tangan korang aje.. Oh, ya.. Printcious menggunakan perkhidmatan kurier Skynet, Pos Laju & Ninja Van untuk menghantar barang-barang supaya sampai dengan cepat dan selamat.

Ha.. berminat tak nak shopping dan design sendiri hadiah kesayangan korang untuk dijadikan hadiah istimewa orang tersayang?? kalau berminat boleh lah singgah dan terjah link-link dibawah ni yea.. jangan lupa follow dan LIKE ok.. ta ta ta....

Lawati Printcious di :

Website - Printcious/blog

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 

Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


03 Ogos 2017

Review Produk : Klairs Mochi BB Cushion dan Klairs Mid Day Blue Sun Lotion SPF40 PA++

Review Produk : Klairs Mochi BB Cushion dan
Klairs Mid Day Blue Sun Lotion SPF40 PA++

Hai semua.. petang ni TB nak share dengan korang tentang 2 product dari Klairs iaitu Klairs Mochi BB Cushion dan Klairs Mid-Day Blue Sun Lotion SPF 40 PA++ yang semakin mendapat tempat dikalangan peminat barangan kosmetik dari Korea. Sejujurnya TB baru pertama kali menggunakan produk dari Klairs dan TB merasakan kedua-dua produk ini sangat serasi dan sesuai dengan kulit TB yang agak bermasalah ini. 





Namun produk Klairs bukan sahaja untuk kulit yang bermasalah yea.. produk Klairs ini sesuai untuk semua jenis kulit.. Nampak tu pada tiub Mid-day Blue Sun Lotion SPF40/PA ++ diatas ni ada tertulis All Skin Types . So, siapa-siapa pun boleh guna produk dari Klairs ni tak kira lelaki atau perempuan.. Ok lah.. TB nak review sikit hasil dari pemakaian Mid-day Blue Sun Lotion SPF40/PA ++ dan Klairs Mochi BB Cushion . TB dah try kedua produk ini dan TB rasa kedua-duanya amat sesuai dengan kulit wajah TB yang agak kering ini. TB sukakan tekstur kedua-dua produk ini.. Jom baca review TB tentang kedua-duanya..

1.) Mid-day Blue Sun Lotion SPF40/PA ++
First sekali TB dapat Mid-day Sun Lotion SPF40/PA++ ni TB rasa nak try sangat-sangat tau sebab TB ada melihat review tentangnya di Youtube dan TB rasa tertarik nak mencuba. TB ada kulit sensitif tetapi bila TB cuba Mid-day Sun Lotion SPF40/PA++ ni TB rasa smooth je wajah.. sebab teksturnya tak melekit macam sesetengah produk tu. Bila TB sapu diwajah, ia senang meresap.. ia rata dan seterusnya menyamakan tone kulit TB yang berbelang-belang tu..hehe ..





Klairs Mid-day Blue Sun Lotion
+ Will not dry your skin, effective sun protection
+ Can be used as a makeup base with natural tone correction



Haa.. untuk lebih faham dengan fungsi Mid-day Sun Lotion SPF40/PA++ , TB samakan ia dengan sunscreen lah yea.. sebab ia ada SPF 40/PA++ yang berfungsi untuk melindungi kulit kita dari sinaran UVA dan UVB yang merupakan penyebab utama kerosakan kulit. Kelebihan menggunakan produk ini ialah, ia dapat menghindarkan wajah kita dari dari kesan penuaan yang terlalu awal. Kerana apabila kita pakai ia, ia melembapkan kulit kita .




Macam TB dah nyatakan tadi, Sunscreen ni sangat ringan kerana ia dihasilkan dengan formula yang mudah meresap dan tidak melekit (non sticky) yang memberikan perlindungan terhadap sinaran matahari dan memberikan kelembaban yang diperlukan kulit.

Sunscreen ini mengandung Guaiazulene, komponen yang diekstrak dari Chamomile Oil, yang memberikan warna biru. Guaiazulene beserta dengan ekstrak Centella Asiatica menenangkan dan meredakan kemerahan dan iritasi dari panasnya sinar matahari maupun faktor lingkungan berbahaya lainnya.

Sangat recommended untuk semua jenis kulit, terutama kulit berminyak dan sensitif. Ia didatangkan dalam Size: 50ml / 1.7oz

CARA GUNA :
Cara yang TB baca di belakang tube sunscreen ni ialah : Gunakan pada tahap terakhir pada rutin perawatan kulit Anda, paling tidak 15 minit sebelum paparan sinaran matahari. Aplikasikan dengan lembut ke seluruh wajah. 

Ulangi/aplikasikan kembali setiap 2 jam atau bila perlu.

CARA TB PULA :
TB akan sapu sunscreen ini selepas basuh muka dan letak toner di wajah, TB letak sunscreen tu sebagai makeup base dan sapu seluruh muka. TB tunggu selama 10 minit agar sunscreen tu meresap kedalam kulit, selepas itu baru TB pakai Klairs Mochi BB Cushion tu, Walau apap-apa pun, TB rasa kalau tak tunggu 10 minit pun boleh.. maybe 5 minit pun cukup kot sebab ia mudah meresap ke dalam kulit, mudah absorb orang putih kata.. hehehehe.. 

BAHAN-BAHAN KANDUNGANNYA : 
Water, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Titanium Dioxide, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Polysorbate 60, Zinc Oxide, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Hydrolyzed Collagen, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Chlorphenesin, Xanthan Gum, Arginine, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lactobacillus Ferment, Panax Ginseng Root Extract, Fragrance, Adenosine, Disodium EDTA, Guaiazulene, Paeonia Lactiflora Root Extract, Centella Asiatica Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Lecithin, Acetyl Glutamine, SH-Oligopeptide- 1, SH-Oligopeptide- 2, SH-Polypeptide-1, SH-Polypeptide- 9, SH-Polypeptide- 11, Bacillus/Soybean/Folic Acid Ferment Extract, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol

TB cium ada bau lemon sikit kat sunscreen ni.. memang wangi dah tak berbau chemical macam produk lain.. so, takdelah berbau busuk kat muka kita bila sapu tu kan.. hehehehe.. dan tak berminyak .. sebab ia mudah resap ke dalam kulit.. i loikeeeeee..

#SkinCare, #SpecialCare, #SunProtection, #Bodycombinationskin, #oilyskin, #sensitiveskin, #sunblock, #sunlotion, #sunscreen



2.) Klairs Mochi BB Cushion
Citer pasal satu lagi produk dari Klairs iaitu Klairs BB Cushion lak.. Hehe.. Sejujurnya lagi.. TB nak citer.. ini adalah BB Cushion yang pertama TB ada dan guna kerana sebelum ni TB memang tak pernah shopping BB Cushion lagi sebab TB takut tersalah beli, kerana ada juga yang buat review katanya BB Cushion ni membuatkan muka berminyak apabila beberapa jam menggunakannya. So, TB lupakan untuk try membeli BB Cushion, TB hanya percaya pada bedak compact sahaja.. hahaha..










Namun, TB rasa teruja sangat apabila mencuba Klairs Mochi BB Cushion ni kerana tak sangka makeup menjadi mudah sangat dengan BB Cushion ni.. hanya dap-dap pada wajah, dah settle berbedak satu muka.. teksturnya pula ringan apabila disapu, dan coveragenya membantu menutupi redness atau kesan-kesan merah pada wajah TB, malah parut-parut jerawat pun tenggelam woooo.. nampak flawless wajah TB tiba-tiba.. hahaha.. Baru perasan wajah TB kelihatan cerah, natural glowing gitu dan pori-pori pun dah tak nampak sangat.. ada effect satin finish gitu tau! 

Klairs Mochi BB Cushion ni sangat ringan sehinggakan bila disapu pada wajah tidak terasa tebal dan terasa smooth sahaja, kelihatan sempurna walaupun di tepek banyak kali, kesannya tetap natural, macam TB kata tadi formulanya mudah menyatu dengan kulit jadi ia mampu meratakan warna kulit yg tidak rata,, 

So, Untuk korang yang mempunyai kulit berminyak, jangan risau..walaupun dg dewy finish tapi oil controlnya mampu bertahan 7 jam tanpa perlu touch up ..

Cara nak pakai?? sila tengok gambar dibawah ni yea.. huhuhu..  atau tengok video TB kat Channel Youtube TB : Tengkubutang



Oh ya.. Mochi BB Cushion ni ada juga di sediakan refill dia tau.. maknanya kalau dah habis bedaknya.. korang boleh refill sendiri.. ada krim disediakan ada juga cushion baru untuk korang guna.. semua ada dijual tau.. dont worry.. so, korang tak perlu buang bb cushion case korang yang comel tu.. sebab masih boleh refill.. yeay!! jom tengok cara nak refill camne.. hehehe..


Klairs Mid-day Blue Sun Lotion
+ Will not dry your skin, effective sun protection
+ Can be used as a makeup base with natural tone correction

Klairs Mochi BB Cushion Pact
+ Convenient portable BB cushion pact
+ Built-in cap case (Hygenic)
+ Natural way by neutralizing redness of the skin for healthy look

Oh ya.. bukan itu saja.. bagi yang baru nak test cuba produk ni, korang juga boleh dapatkan Klairs Trial Sample Set (8SKU, 3ml) (A total of 8 different Klair's Best products trial kit ) ni di website online yang ada menjual product Klairs ni.. atau boleh layari website dibawah ni yea.. tq.. hehehe..

Website Link: 

#allskintype, #combinationskin, #cushionfoundation, #dryskin, #klairs, #normalskin, #oilyskin, #sensitiveskin

Haii.. jangan lupa tengok review tengkubutang di Youtube ni yea! dan jangan lupa subscribed sekali.. hehehe.. terima kasih .. cubalah produk Klairs ni.. terbaik tauu.. 

Boleh dapatkan product ini secara online atau terus ke outlet Klairs yang berdekatan ..

Jom jenguk Instagram TB juga.. jemput Follow sekali.. 

First time rasa suka sangat dengan product ni.. sangat sesuai dengan kulit tb sangat ringan.. sangat membantu cover kulit tb yang tak sekata dan banyak parut jerawat ni. Terbaiklah product dari Klairs ni! Jom baca review penuh tentang 2 produk nj di blog tb dan juga bole tengok review di channel youtube tb.. tengkubutang.. ok . Jangan lupa subcribe sekali ye.. hehehehe.. tq Klairs!! Tb sukaa sangatt!!! 😍Klairs Mid-day Blue Sun Lotion😍 + Will not dry your skin, effective sun protection + Can be used as a makeup base with natural tone correction 😍Klairs Mochi BB Cushion Pact😍 + Convenient portable BB cushion pact + Built-in cap case (Hygenic) + Natural way by neutralizing redness of the skin for healthy look 😍Klairs Trial Sample Set (8SKU, 3ml)😍 + A total of 8 different Klair's Best products trial kit #hermo #klairsmochibbcushion #klairsmiddaybluesunlotion #bbcushioncute #klairs #productofklairs #korea
A post shared by 🇹🇪🇳🇬🇰🇺🇧🇺🇹🇦🇳🇬 (ღ˘⌣˘ღ) (@tengkubutang) on

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Pencarian Bloglist OGOS 2017

Pencarian Bloglist OGOS 2017

Hai.. hari ni nak join segmen mimi lah pulak.. nak dok dalam bloglist mimi.. hehehe.. sebab selalunya memang ada letak mimi dalam bloglist TB pun.. tu mimi tengah buat rombakan sebab ada blog yang tak aktif lama giler.. so, beri peluang pula pada yang aktif pulak la kan.. ok.. jom join.. hehehe..

kalau nak join klik SINI atau klik banner diatas tau.. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



31 Julai 2017

RESEPI NASI BERIANI GAM MUDAH DAN SEDAP!


RESEPI NASI BERIANI GAM
MUDAH DAN SEDAP!


Hamboiiii.. tengok gambar pun TB dah meleleh air liur penuh atas meja ni haaaaaa.. huhuhu.. Nak pulak teringat-teringat makan nasi ni masa hubby bawak balik tapau untuk teman masa jamuan raya ritu.. huhuhu.. sedap sangat-sangat sampai malam tu ulang makan woo.. hahaha.. tengok gaya nasinya sebijik macam nasi dalam gambar ni..

So, TB rasa macam nak try resepi yang ni sebab memang rasa macam serupa je.. huhuhu.. Tengok pada resepi pun alahai.. macam boleh buat je.. macam serupa je dengan Resepi Nasi Minyak Sedap dan Mudah yang TB selalu buat tu.. hemm.. boleh cuba ni.. korang taknak try buat? Raya Haji ni mana tau kot nak buat Open House.. boleh jadikan Nasi beriani Gam Mudah dan Sedap ni sebagai hidangan tetamu .. ye tak??

Ni resipi untuk makan lebih kurang 10-12 orang... (semua gambar adalah sukatan untuk makan ramai dalam 30 orang-6 cawan beras, kira 2x sukatan resipi yang TB share ni)


👉NASI BERIANI GAM MUDAH DAN SEDAP!
UNTUK 10 ORANG MAKAN

👉BAHAN-BAHAN
3 cawan beras moghul faiza
ayam separuh potong sedang2
1 senduk rempah beriani mak siti
4 cawan air (guna cawan yg sama sukat beras
hiris bawang merah dan putih agak2

Rempah 4 sekawan :
kayu manis,
bunga lawang,
biji pelaga,
bunga cengkih.

Sedikit daun pudina
1 biji tomato di potong 4
1 sudu minyak sapi
setengah senduk minyak masak


👉CARA-CARA :
Panaskan minyak masak dengan minyak sapi kemudian masukkan bawang yang telah dihiris bersama 4 sekawan tumis sampai naik bau, masuk rempah beriani yang sudah dibancuh sedikit air. tumis sampai naik minyak, bila rencah dah pecah minyak masukkan 3 sudu kecil garam dan perasa, baru masuk 1 cawan air, bila dah nak didih masuk ayam, kacau dan tutup biar ayam cepat masak, agak2 ayam dah masak masukkan daun pudina dan tomato diatas ayam tak perlu kacau. terus masukkan beras yang sudah dibasuh lalu masukkan air 3 cawan ratakan dan tutup biar didih sehingga kering



Bila dah kering kecikkan api, titikkan pewarna kuning diatas. nasi jangan kacau terus tutup biarkan nasi betul2 kering dan masak. dah kering baru gaulkan

selamat mencuba.😋😋

kalau nak pakai daging kena masakkan daging tu sampai empuk, @ rebus dulu daging

Rempah Beriani Mak Siti boleh taruk lebih kalau nakkan nasi tu rasa rempah.

👉Resipi Salad Beriani
Timun, tomato, lemon (dipotong dadu), garam & secukup rasa...


👉Resipi Sambal Masak Merah
Cili kering direbus, bwg putih, bwg merah, serai, gula melaka & air asam jawa dikisar... kemudian tumiskan bwg Holland dgn bhn yg dikisar & sos tomato @ tomato puree...masukkan ayam goreng (yg telah digaram, kunyit & rempah kari) , tomato &sedia dihidang...




credit : Esya Eisya #mahn


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2