08 Ogos 2017

SENARAI HADIAH & PENAJA TENGKUBUTANG'S GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY HUBBY & HARRAZ!


SENARAI HADIAH & PENAJA
TENGKUBUTANG'S GIVEAWAY!
HAPPY BIRTHDAY HUBBY & HARRAZ!

Bismillahirrahmanirrahim.. Hai.. Assalammualaikum.. Petang ni TB nak menyatakan hajat TB sempena Blog kesayangan TB (www.tengkubutang.com) ni yang akan mencapai 6 Juta Pageview tidak lama lagi, Hajat TB itu ialah nak mengadakan Giveaway buat semua yang setia dan selalu mengunjungi blog kesayangan TB ni.. Alhamdulillah.. Masih bertahan lagi blog TB ni..Syukur sangat rasa.. Apa yang TB target dah dapat dengan ber blogging ni.. Ok lah.. tak mahu cerita panjang-panjang.. 

TB just nak up SENARAI HADIAH & PENAJA TENGKUBUTANG'S GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY HUBBY & HARRAZ! ni untuk tatapan semua.. InsyaAllah.. kalau tak petang ni start.. maybe hari esok (Rabu) TB start adakan Giveaway ni yea! Tengok tahap free TB macam mana lah yea!

InsyaAllah Giveaway ini akan berlansung dari 20/12/2017 sehingga 31/12/2017 dan InsyaAllah pengumuman pemenang akan dibuat pada  3/1/2018.. Jemput join ramai-ramai tau !


HADIAH YANG BAKAL KORANG MENANGI IALAH ::


HADIAH WANG TUNAI :



WANG TUNAI RM50 X 1 PEMENANG


marshalizadotcom IG


WANG TUNAI RM30 X 1 PEMENANG
WANG TUNAI RM20 X 1 PEMENANG

WANG TUNAI RM 20 X 1 PEMENANG


WANG TUNAI RM10 X 3 PEMENANG


WANG TUNAI RM 10 X 2 PEMENANG

WANG TUNAI RM15 X 1 PEMENANG


WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG


WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG

WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG
WANG TUNAI RM 10 X 1 PEMENANG


WANG TUNAI RM10 X 1 PEMENANG

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terima kasih kepada para sponsor kerana sudi menyokong Giveaway TB kali ni.. Jasa korang amat TB kenang dan appreciate sangat-sangat! Hope Giveaway ini berlansung dengan jayanya.. Aamiinnn.. Tunggu yea.. dan jangan lupa join.. ajak kawan-kawan join sekali.. hehehe.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja.
Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??


klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

9 ulasan:

  1. wah ramai ni sponsor..mesti join

    BalasPadam
  2. Tak sabar nak join . Hadiah pun gempak jugak . ccl dah boleh follow like sponser2

    BalasPadam
  3. Hadiah semua gmpak2...ramai btol yg sponsor

    BalasPadam
  4. My goodness, so many gifts! Want the hello kitty scrub gel hahah :D

    BalasPadam
  5. Such wonderful list of prizes! Don't I wish to WIN the all!!??

    BalasPadam
  6. Wei!!! Hadiah dia hebat nyeeee...seronok la sapa join ni.

    BalasPadam
  7. Bestnya hadiahhh.. 馃挄馃挄

    BalasPadam
  8. waa banyaknya sponsor .. hadiah semua best2 馃槆馃槆

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥