08 Ogos 2017

SENARAI HADIAH & PENAJA TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

SENARAI HADIAH & PENAJA
TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW  GIVEAWAY

Bismillahirrahmanirrahim.. Hai.. Assalammualaikum.. Petang ni TB nak menyatakan hajat TB sempena Blog kesayangan TB (www.tengkubutang.com) ni yang akan mencapai 6 Juta Pageview tidak lama lagi, Hajat TB itu ialah nak mengadakan Giveaway buat semua yang setia dan selalu mengunjungi blog kesayangan TB ni.. Alhamdulillah.. Masih bertahan lagi blog TB ni..Syukur sangat rasa.. Apa yang TB target dah dapat dengan ber blogging ni.. Ok lah.. tak mahu cerita panjang-panjang.. TB just nak up SENARAI HADIAH & PENAJA TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW  GIVEAWAY ni untuk tatapan semua.. InsyaAllah.. kalau tak petang ni start.. maybe hari esok (Rabu) TB start adakan Giveaway ni yea! Tengok tahap free TB macam mana lah yea!

InsyaAllah Giveaway ini akan berlansung sehingga 31 Ogos 2017 dan InsyaAllah pengumuman pemenang akan dibuat selepas Raya Aidiladha nanti ye.. Jmeput join ramai-ramai tau !


HADIAH YANG BAKAL KORANG MENANGI IALAH ::

HADIAH BARANGAN :

ALL YOUNG VITA ACNE SOLUTION X 1 PEMENANG 



HANDBAG X 1 PEMENANG
BAJU BLOUSE MUSLIMAH X 1 PEMENANG
https://hanyadihatiku.blogspot.my/
Syamimi8088



HELLO KITTY SCRUB GEL X 1 PEMENANG
PERFUME PRECIOUS X 1 PEMENANG
Cik Sepet



MASCARA & LIPGLOSS SILKYGIRL X 1 PEMENANG

HADIAH TOPUP DAN WANG TUNAI :



TOPUP RM10 X 2 PEMENANG

HADIAH MISTERI 
Daripada Tengkubutang

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PARA SPONSOR : 

HYPERGRAFIX
Rika Jue 

Fara Hanim

Syamimi Saad 

Nik Nur Ainie Zulaikha 


Puan Za Mohmad 

Mat McDean 

Eintan Nurfuzie 

Ariesya Collection Enterprise 
(Komen mana-mana entri di blog ini)

Sumariati Iskandar 

Lisa Nurulain 

Nurul Syahirah

Nor Afdilah Lias 
Zaza iman 


Terima kasih kepada para sponsor kerana sudi menyokong Giveaway TB kali ni.. Jasa korang amat TB kenang dan appreciate sangat-sangat! Hope Giveaway ini berlansung dengan jayanya.. Aamiinnn.. Tunggu yea.. dan jangan lupa join.. ajak kawan-kawan join sekali.. hehehe.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

9 ulasan:

  1. wah ramai ni sponsor..mesti join

    BalasPadam
  2. Tak sabar nak join . Hadiah pun gempak jugak . ccl dah boleh follow like sponser2

    BalasPadam
  3. Hadiah semua gmpak2...ramai btol yg sponsor

    BalasPadam
  4. My goodness, so many gifts! Want the hello kitty scrub gel hahah :D

    BalasPadam
  5. Such wonderful list of prizes! Don't I wish to WIN the all!!??

    BalasPadam
  6. Wei!!! Hadiah dia hebat nyeeee...seronok la sapa join ni.

    BalasPadam
  7. Bestnya hadiahhh.. 馃挄馃挄

    BalasPadam
  8. waa banyaknya sponsor .. hadiah semua best2 馃槆馃槆

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥