Nuff

18 Mac 2015

Waktu/Tarikh Paling Sesuai Cashout Nuffnang

Waktu/Tarikh Paling Sesuai Cashout Nuffnang |
Hemm.. Terpaksa menunggu 2 Bulan! aishhhh... akibat sebab taknak ambil tahu pasal bila time yang sesuai untuk Cashout earning dari Nuffnang ni. Main Tibai je bila nak cashout kan.. ingat Nuffnang takde sistem ka? Ingat Nuffnang anytime/bila-bila je boleh keluarkan cek?? haaa.. ini marah kat diri sendiri yang bebenonya.. hahahaha.. Tunggu punya tunggu, tak jugak sampai2 cek nya.. so, teman pun hantarlah Ticket dekat Nuffnang.. dan dengan lajunya Nuffnang respon.. huhuhu.. Rupanya.. teman dah salah pilih tarikh/time yang sesuai untuk Cash Out.. tu yang jadi lambat dapat cek.. aiyoyoyo.. Baca bawah ni.. Respon dari pihak Nuffnang.. yang bawah sekali tu pertanyaan/tiket dari teman.. saja i hide nama sebenor.. hihihihi
Link nak Submit Tiket --> SUBMIT TIKET
Dan.. bila dah baca jawapan dari nuffnang tu.. teman pun search jugak tenet.. untuk memahamkan lagi bila waktu yang sesuai CashOut Nuffnang kann.. terus terjumpa Info ni.. terus copy dan tepek kat sini.. teman nak letak info dari tuanpunya yang sebenar, teman taktau sape sebab blog yang teman jumpa ni pun copy entah dari mana katanya.. tak ingat.. so.. kalau ada tuannya.. meh gitau ye.. teman letak baclink kat sini.. 

Baca kat bawah ni.. moga korang tak tersalah pilih time/tarikh untuk Cashout .. huhuhuhu.. berjanggut nunggu nye wehhh.. kesian Buatng.. duit tu sebenarnya nak cover balik duit kos Butang masuk wad hari tu.. biasalah.. bila dah jadi kucen kesayangan, terpaksalah teman pun turut keluarkan duit.. share dengan hubby untuk Butang.. anytime.. hehehehe.. rezeki Butang..Opsss.. cepat baca bawah ni.. 

Waktu/Tarikh Paling Sesuai 
Cashout Nuffnang 

Cashout di HUJUNG bulan, diulangi HUJUNG bulan....

Jangan cashout awal bulan, nanti korang kena tunggu 2 bulan untuk cek sampai

Cashout pada atau selepas hari Isnin hujung bulan sebab earnings CPC update setiap hari Isnin

Pilih tarikh selamat untuk cashout, pilih 27 atau 28 haribulan

Tapi kalau waktu tu tengah ada buffered earning yang masyuk, tunggu la lama sikit. Kot-kot buffered jadi metered. Hehehe. Tapi jangan sampai lewat sangat .

Kalau tak faham berapa lama cek akan sampai, saya jadikan diri saya sebagai contoh :
Bulan ini (April) di hujung bulan, saya cashout Nuffnang. Sepanjang bulan Mei, pembayaran untuk pendapatan bulan April saya akan diproses. Jadinya, saya dijangka akan menerima cek pendapatan bulan April pada awal bulan Jun nanti .

Apa yang berlaku kalau saya cashout awal bulan :
Saya cashout pendapatan bulan ini (April), contohnya pada 3 Mei. Cashout tersebut akan dikira sebagai cashout bulan Mei punya. Jadi, cashout tu tak diproses. Dia akan hold sampai hujung bulan Mei, bulan Jun dia akan proses pembayaran. Jadi, saya dijangka akan terima cek pada bulan Julai nanti. Wahh sempat berjanggut dulu la. Jadi, jangan cashout awal bulan ye? Hohoho


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


nuffy2

GA New