TUTORIAL / CARA NAK CLAIM
VOUCHERS DI SHOPEE


Hai.. Assalammualaikum semua.. Tiba-tiba time gini pula sibuk nak update blog.. haha.. bukan apa.. tadi ada sorang member tanya cara-cara nak redeem baucer RM5 tu camne.. Dia kata nak beli Skin Sony PS4 FAT dia, tapi dia tak tau cara nak redeem baucer RM5 tu.. 

So TB pun ajar cara-caranya.. dan bila dah screenshoot semua.. TB terfikir baik TB up je dekat blog ni. Manalah tau ada ramai lagi yang tak berapa faham pasal baucer-baucer ni kan.. Maka.. Terjadilah entri ini akhirnya.. haa.. moga bermanfaat buat yang memerlukan.. 

Oh ya.. tentang Skin yang member TB nak beli tu, katanya sekarang tengah offer.. hahaha.. iye.. memanglah.. tengah offer sekarang ni.. Untuk mereka yang ada Sony PS4 tu sila cepat-cepat grab yea..Ada banyak design, tahan lasak, dapat 5 review star lagi.. dont worry.. gerenti puas hati.. 

Dibawah ni gambar promosi Skin Sony PS4 yang SLIM/FAT/PRO yang korang boleh dapati di  shopee.com.my/hypergrafix




TUTORIAL / CARA NAK CLAIM VOUCHERS DI SHOPEE












1 Ulasan

  1. baru pertama kali pakai shopee, sebab ada org req nak beli barang semalam...

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New