Nuff

06 Ogos 2019

Variasi Lengkap Syampu Safi Shayla Untuk Penjagaan Rambut Wanita Bertudung


Variasi Lengkap Syampu Safi Shayla
Untuk Penjagaan Rambut Wanita Bertudung



Haaa.. TB nak share tentang syampu Safi Shayla yang wangi dan punya pelbagai variasi ni.. Seperti semua orang tahu Syampu Safi Shayla ni telah diiktiraf sebagai ‘PAKAR RAMBUT WANITA BERTUDUNG’ kerana ia dihasilkan memenuhi keperluan wanita bertudung .

Sekarang ni kaum wanita yang bertudung atau tidak bertudung, dah tak perlu bimbang kerana produk Safi merupakan rangkaian produk Halal yang terbesar di dunia dalam produk penjagaan diri.

Bukan setakat syampu sahaja tau, Safi Shayla juga memperkenalkan Mist 2 dalam 1 iaitu rambut dan hijab, serum dan minyak rambut yang membantu golongan wanita bertudung dengan penjagaan rambut yang rapi disamping memastikan rambut lebih sihat dan bersinar.

Haaa..TB juga salah seorang pengguna Produk Safi Shayla tau.. dan memang TB suka sangat dengan syampu safi Shayla ni.. dah la wangi.. lepas tu baunya tahan hingga 48 jam.. walaupun bertudung.. rambut still wangi je tau..

Terdapat 8 Variasi Syampu Safi Shayla 



Haaa.. amacam..  mesti terkejut kan.. banyak variasi syampu safi ni.. pendek kata semua jenis kulit kepala dan rambut boleh guna syampu safi Shayla ni.. just pilih je variasi yang sesuai dengn kulit kepala sendiri kan.. Macam TB.. TB memang kena pilih yang Anti kelemumur tu.. sebab memang masalah kelemumur kulit kepala TB ni.. hehehe..

Tips Untuk Wanita Bertudung Dalam Penjagaan Rambut
Haaa.. sebelum nak cerita info seterusnya pasal Safi Shayla ni, TB suka nak share dengan korang Tips atau cara untuk wanita bertudung menjaga penampilan mereka walaupun bertudung.. mean rambut itu mahkota wanita, tak kira bertudung ke tidak.. tetap kena tahu penjagaan rambut agar kekal bersih, cergas dan bermaya ..Jom tengok tips dibawah ..

  1. Cuci Rambut Seminggu sekurang-kurangnya 3 kali bagi kulit kepala yang jenis cepat berminyak.
  2. Pakai Serum Rambut Untuk Rambut Lebih Bermaya
  3. Makan Vitamin yang boleh kuatkan akar rambut (kalau tak silap zinc)
  4. Jangan sesekali ikat rambut terlalu ketat.
  5. Jika anda memakai tudung, jangan ikat rambut ketika rambut masih basah.
  6. Sikat rambut sambil duduk, untuk menyenangkan anda menyikat rambut.
  7. Sentiasa tukar anak tudung anda.
  8. Pakai tudung jenis fabrik yang ringan.
  9. Elak pakai minyak zaitun atau apa-apa jenis minyak yang akan menyebabkan rambut anda berbau dan berminyak.

Safi Shayla X We Bare Bears
Safi Shayla ada promosi dapat Sling Pouch comel

Haaa.. TB dah dapatkan syampu kelemumur TB ni, dan paling terkejut.. rupanya ada gift disebalik belian produk Safi Shayla berjumlah rm35.. Haaa.. nak tau apa dia? TB dapat Sling Beg Pouch yang comel! Tema dia dari kartun yang cute tu.. We Bare Bears tu.. tahu tak? Ala kartun yang 3 bear Gebu dan comel tuuu..

Haa.. korang leh dapat kan 1 beg berkarakter wajah bear-bear comel tu secara percuma dengan setiap pembelian barangan Safi Shayla bernilai RM 35. Cepat grab korang! Stok terhad tau!!  Ada 4 design comel ..

Beli barang safi shayla.. dapat beg comel.. sape yang tak nak kan.. mau berebut dengan anak gegurl kalau ada anak gegurl ni.. hahaha.. 



Untuk pengetahuan semua.. Rangkaian Safi Shayla adalah dalam lingkungan harga mampu milik dan memiliki sijil halal. Safi Shayla boleh didapati di pasaraya besar dan laman web dalam talian. Untuk keterangan lanjut mengenai produk Safi Shayla :

Alamat : 
No 10 Jalan Subang 2, 
Taman Perindustrian Subang, 
Subang Jaya, 
47610 Petaling Jaya.

Hubungi : 
1-800-88-8867

Laman web : 

Facebook : 

Instagram : 

Youtube : 



Related Posts

17 ulasan:

  1. Wah. Wajib dpt kan beg comel tu. Kartun kegemaran kak Nurin. Memang guna shampoo safi syaila ni.

    BalasPadam
  2. comel sling beg pouch ni. nak kena dapatkan segera lah lepas ni. haha terima kasih atas perkongsian ya ;)

    BalasPadam
  3. k mid memang pengguna setia shampoo safi sayla...ada beg bear pula...bolelah dapatkan nie..hahaha

    BalasPadam
  4. Alamak. Tak tahu pun pasal beg cute tu. Ruby baru je beli shampoo safi hat warna merah jambu tu minggu lepas. Yang botol besar sebab ada offer di mydin USJ.

    Tq share tips ;)

    Memang betul, nk kuatkan rambut kena makan supplement zinc. Jadi rambut gugur inshaAllah tak de

    BalasPadam
  5. Nad ada guna salah satu produk Safi shayla ni..spray rambut..best..lembut jadi lurus dan wangi je..nad dah dapatkan beg we bare bears ni..hehee..kumpul semua dah

    BalasPadam
  6. kita pakai syampoo nie. dulu kita pakai yang warna biru tu. mmg best. lembut dan sejuk je kepala lepas guna. wangi pon wangi

    BalasPadam
  7. Best shampu ni. Varian dia banyak si pilih ikut ke sesuaian. Dan yg best dapat beg bare beg tu.. sangatlah kiuttt hehehe

    BalasPadam
  8. Banyak kan rangkaian SAFI Shayla ni. Setiap satu sesuai untuk masalah rambut. Nak grab lah sling pouch tu. Semua sangat comel. Nak pegi terjah watsons cepat sebelum OOS

    BalasPadam
  9. beg comel tu cute. nak try untuk rambut gugur la lepas ni. dah banyak guna shampoo lain. tp macam tak okay. next nak try safi shayla. harga pun not bad.

    BalasPadam
  10. Syu pun nak himpun koleksi we bare bears ni la tb. Tapi stok x ada lagi kat sini. Pelisss. Kalau tb dapat panda, bagi syu peliss hehehe

    BalasPadam
  11. We Bare Bears tu comel sangat! Mouse mommy pun dah dapat Collection set tu! Comel ni, Mouse mommy pun suka!

    BalasPadam
  12. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    BalasPadam
  13. adeiiiiiii.. comel nya beg tu !! akak nak mencari ni.. harap2 dapat ice bear.. hahahaha~ berkenan betul lah !!

    BalasPadam
  14. memang sekarang pakai shampoo shyla, rambut jd lembut n mudah terurus...

    BalasPadam
  15. i sukaaa shampoo safi. Set penjagaa muka pun sama.

    BalasPadam
  16. sy paki yg untuk rambut gugur..

    BalasPadam
  17. comel sangat beg dia... nak kena g cari ni satu

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New