Nuff

28 Ogos 2019

BiO-LiFE Buat Jualan Gudang besar-Besaran Di Citta Mall Pada- 6-9 Sep 2019:


BiO-LiFE Buat Jualan Gudang Besar-Besaran Di Citta Mall Pada- 6-9 Sep 2019:


Koranggggg.. BiO-LiFE Malaysia nak buat Jualan Warehouse mereka di Citta Mall nanti tauuu.. Korang jangan lepaskan peluang untuk menikmati harga potongan dan diskaun yang berbaloi bagi Vitamins & Supplements BiO-LiFE.

Bestnya TB tengok Ada banyak special diskaun sehingga 80%. Produk-produknya termasuklah suplement untuk kecantikan, Vitamin C, Sendi, Jantung, Probiotics, Kanak-kanak dan banyak lagi.

BiO-LiFE akan menjalankan Jualan 4-Hari Gudang dari 6 September hingga 9 September 2019 di Citta Mall, Ara Damansara PJ dari 11 pagi hingga 9 malam. Diskaun sehingga 80% ke atas suplemen, vitamin & mineral. Inilah masanya kita serbu dan shopping banyak2 weh..

Opsss.. korang.. tunggu dulu. TB lupa bagi tahu. Ada lagi yang best... iaitu tambahan RM5 voucher untuk BiO-LiFE Privilege Customer (BLPC) customers (pendaftaran percuma di lokasi)
馃憠 Ujian Kolesterol PERCUMA untuk 50 orang setiap hari!

Jom cepat! grab selagi boleh produk Bio Life yang tengah offer!


Untuk maklumat lanjut layari :

Facebook: 
https://www.facebook.com/events/973408699671519/

DETAIL-DETAIL LAIN :

Masa: 11 pagi - 9 malam
Tarikh: 6 September 2019 hingga 9 September 2019

Tempat di:
Tingkat 2, Ruang Angkasa, Citta Mall, Ara Damansara
1, Jalan PJU 1a / 48, Ara Damansara, 47301 Petaling Jaya, 
Selangor, Malaysia

Peta Google: 
https://goo.gl/maps/MwDQDwyAyb1sH1uYA

Lokasi Waze: 
https://waze.com/ul/hw281xqrv3




Related Posts

19 ulasan:

  1. Bagus info ni. Ramai pengguna Bio-Life mesti tunggu jualan murah macam ni. Stock vitamin adalah wajib. hehehe.

    BalasPadam
  2. betul-betul murah ni selalu tengok harga boleh tahan .. supplement kena ambik dah sekarang ni sebab faktor umur ..hehehe

    BalasPadam
  3. bio life ni product apa ye?
    ada siap2 jualan gudang :)
    nak kena tanya en gugel jap lagi.
    mesti terbaik ekk.
    patut nyer dibuat seluruh malaysia pasni.
    dpt la org jauh ni join ke gudang :) sihat sama2 dgn produk bio life.

    BalasPadam
  4. banyak tul diskaun sampai 80%..xsabar nad nak shopping...nk cri supplement untuk anak..thank sharing tb

    BalasPadam
  5. eh dekat je dengan office! Boleh menyinggah tengok produk yang djual. 80% diskaun tuuuuu

    BalasPadam
  6. Alaaaa jauhnya. Johor tkde ke? Mesti ramai yg grab offer ni kan. Yela, alang2 jual murah. Baik beli banyak utk buat stok. Share dgn kwn2 ke family ke :)

    BalasPadam
  7. Menarik tu promosi sehingga 80%. Dkt citta mall damansara tak jauh dah. Nanti abam tengok supplement apa yang sesuai. Tq sharing ye

    BalasPadam
  8. Bio Life memang produk kesihatan yang kita percayai bila mereka buat jualan gudang ni memang kerna pergi lah hehehee nak tengok apa yang boleh rembat potongan 80% lak tu gilerrr...

    BalasPadam
  9. Uittt, sale up to 80%!
    Banyak sangat yang boleh save tuh TB.

    Siap ada pakej percuma cek kolestrol lagi ya. Bagus betul.

    Siapa² yang sukakan vitamin /supplement tambahan dan berdekatan dengan area jualan. Boleh lah terjah. Rugi kalau tak pergi 馃槉

    BalasPadam
  10. wow !!! ini satu berita gembira buat pengguna bio life nie. sales up to 80% ??? memang gila. bukan selalu ada sales macam nie. kenalah grab kan sementara ada peluang nie. jom serbu.

    BalasPadam
  11. Menarik sangat ni. Boleh war war kan kepada lebih ramai lagi pengguna bio life kat luar sana kan.. Banyak juga keuntungan yang ditawarkan tu.

    BalasPadam
  12. best nie..bole beli vitamin dan supplement buat stock. Ada ujian kalestrol lagi :)

    BalasPadam
  13. baru tahu ada jualan gudang bio-life

    BalasPadam
  14. Menarik ni, bolehlah cari supplement nanti. Dah dekat je dengar rumah.

    BalasPadam
  15. Wah.. Bio-lufe buat sales byk tu dah heboh dah.. Jom shopping

    BalasPadam
  16. kena pergi ni.. sbb boleh top up vitamin dan supplement yang dah nak habis tu. sales hingga 80% diskaun memang tak rugi.

    BalasPadam
  17. Yes! my family and i are taking their supplements also. It's a reputable brand.

    BalasPadam
  18. Selalu dengar jenama produk ni tapi x pernah guna. Feedback selalu bagus & positif.

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2