Mama's Choice Stretch Mark Cream










Semasa pregnant anak kedua, perkara TB paling risau ialah masalah strecth mark.. Semakin membesar perut kita, semakin mereganglah kulit perut kita, time tu asyik menggarulah kita, betul tak ibu-ibu? 😁


Tapi TB memang dah ready awal-awal cream yang boleh disapu pada perut untuk lembapkan kulit, untuk legakan kesan regangan dan kurangkan rasa gatal tu..


Haaa.. Untuk ibu-ibu yang sedang hamil, kalau nak perut cantik tanpa strecth mark selepas bersalin, tips nya ialah kena pastikan kulit sentiasa lembap sepanjang kehamilan..


dan untuk lembapkan kulit di bahagian perut, pinggul dan payudara tu, TB cadangkan sapu je Mama's Choice Stretch Mark Cream ni, ia dapat kurangkan penampilan stretch mark yang ibu-ibu tak suka.


Haa.. untuk hasil terbaik, sapukan setiap pagi dan petang.


Ia diperbuat daripada bahan natural terpilih yang organik & halal, so jangan risau, ianya 100% selamat digunakan oleh ibu mengandung & menyusukan anak.


Mama's Choice Stretch Mark Cream. Ianya “Safe, Natural and Halal” Diformulasikan dengan bahan-bahan semula jadi terpilih yang diperkaya dengan vitamin E dan antioksidan, Mama's Choice Stretch Mark Cream dapat membantu mengurangkan kemunculan stretch marks dan melegakan gatal.


Antara manfaat dan kebaikan Mama's Choice Stretch Mark Cream :


✅Bantu memberi keselesaan pada perut, pinggul, dan breasts yang meregang

✅Melembapkan kulit dan melegakan gatal

✅Kaya dengan antioksidan dan komponen pembinaan kolagen

✅Cukup lembut untuk kulit sensitif

✅Selamat untuk ibu mengandung dan menyusu

✅Boleh digunakan semasa dan selepas kehamilan atau turun naik berat badan


Untuk dapatkan krim ini, ibu-ibu boleh search dekat shopee yea..

Selain itu, ada banyak lagi rangkaian produk yang selamat dari Mama's Choice seperti face wash, nipple creams, syampu, oil massage, bengkung pun ada.

Harga Produk mama's choice semuanya berpatutan untuk ibu-ibu dan dalam masa yang sama ianya juga berkualiti tinggi


@mamaschoice.my

@vipparentsmy


#MamasChoice #MamasChoice #SafeHalalNatural #OneLessWorry

Post a Comment

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New