Nity

Nuff

31 Mei 2016

SJ4000 SKIN STICKER | SJCAM

Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ4000+ / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai dengan kamera SJCAM korang :














SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  Skin


+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Beli satu design percuma satu design fiber look 
+ Perfect Fit

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

25 Mei 2016

STICKER SKIN SJCAM SJ5000+ | CUSTOMER PUAS HATI

HAPPY BILA CUSTOMER HAPPY |
Hai.. Hari ni rasa happy sangat bila dapat banyak feedback yang membahagiakan dari customer-customer hyper grafix.. Mereka sukakan design Skin Sticker yang ada dan happy apabila dapat memakaikan baju baru untuk kamera sjcam kesayangan mereka.. Alhamdulillah.. Terima kasih sudi membeli dengan kami yea..

SJ5000+  SKIN STICKER 
Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

23 Mei 2016

SJCAM | STICKER SKIN FOR SJ4000 / SJ 4000+ / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / SJ7000

Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ 4000+ / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / SJ7000 / , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 


Klik dibawah untuk lihat Skin yang sesuai denagn kamera SJCAM korang :

SJ4000 SJ4000+ / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / SJ7000  Skin


+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Beli satu design percuma satu design fiber look 
+ Perfect Fit

Untuk Order :
Sila PM FB Page 


Follow sekali Instagram




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

SJ5000X ELITE SKIN STICKER

SJ5000X ELITE  SKIN STICKER |
Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 

Apa-apa pun.. jom cuci mata dulu dengan SJ5000X ELITE SKIN STICKER dibawah ini ... 













SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  Skin


+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Beli satu design percuma satu design fiber look 
+ Perfect Fit

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

SJ5000 SKIN STICKER

SJ5000  SKIN STICKER |
Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 

Apa-apa pun.. jom cuci mata dulu dengan SJ5000  SKIN STICKER dibawah ini ... 














SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  Skin


+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Beli satu design percuma satu design fiber look 
+ Perfect Fit

Untuk Order :
Sila PM FB Page 

Follow sekali Instagram


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

SJ5000+ SKIN STICKER

SJ5000+  SKIN STICKER |
Hai.. Buat korang yang memiliki  SJ4000 / SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite , kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPER GRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 

Apa-apa pun.. jom cuci mata dulu dengan SJ5000+  SKIN STICKER dibawah ini ... 
















SJ4000 / SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite  Skin


+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour 
+ Beli satu design percuma satu design fiber look 

+ Perfect Fit

Untuk Order :
Sila PM FB Page 




Follow sekali Instagram



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2