Nity

Nuff

06 November 2014

Di GiGit TikuSSSS!!!!

Hoh.. yang ni nak citer ngan korang.. pagi tadi teman ternampak sarang tempat nyimpan telur yang baru dibeli semalam ni dah jadi robak rabek camni.. Dalam hati berkata.. "Hai.. ganas betul laki aku ni, kot ye pun lapo sangat nak goreng telur, takkan sampai terobek macam ni jadinya?

hu3.. Alkisahnya.. malam kelmarin memang hubby teman kata lapo, dia mintak teman masakkan Maggi Asam Laksa , pastu teman biasalah.. konon nak jaga makan hubby sebab sebelum tu hubby dha makan banyak.. dnegan Nasi Ayam Dara lagi, Burger Ikan Double Special lagi.. teman budget itu dah cukup untuk malam tu.. tapi yelah, kita punya perut bukan sama kann.. nak pulak hubby agak bz luar biasa sekarang ni.. sebab banyak benda nak buat.. hal keja ofis lagi.. hal kedai lagi.. so, mungkin sebab tu dia terasa kenyang sekejap aje.. pastu lapo balik.. nak plak tido lewat.. adeh.. memang le lapo..

Tapi teman buat pun Maggu Asam laksa tu sebab fikir hubby just cakap aje.. then fikir kesihatan hubby je sebab dah lewat malam.. nak jaga kesihatan tujuannya konon.. tapi last2 hubby tarik muka masam.. dan pergi ke dapur, masak Maggi sendiri.. teman datang nak tolong pun dimarahnya.. merajuk lea pulak.. siap cakap " time boleh makan, baik makan.. esok2 dah tak lalu makan, paksa pun tak guna"..  errr.. teman tengok aje muka hubby masa tu.. dengan wajah seposen.. huhuhu..

adeh.. So, lepas ni.. teman ikutkan ajelah kehendak dia.. nak jaga kesihatan dia tapi dia tak fikir camtu.. so.. teman pun malas nak gaduh kan.. maybe betul hubby memang lapo sangat masa tu.. kalau dia tido dalam keadaan lapo pun susah gak.. kesian dia..

Hoihh.. sambung lik citer pasal bekas telur tadi.. haaa.. pasal tu la teman ingat hubby teman yang robak rabek kan bekas telur tu.. sebab kononnya mengamok & marahkan teman la sebab larang dia makan Maggi Asam Laksa tengah2 malam tu.. hu3.. marah punya pasal di robek2nya bekas telur tu..

Tapi.. yang sebenarnya.. bukan dia yang buat.. teman kata camni sebab pagi2 tu hubby terkejut awat bekas telur terobek camtu.. pastu teman pelik.. awat dia cakap camtu.. bukan dia ke yang buat semua tu? hahahahaha.. rupa2 memnag bukan dia.. kebetulan kucen kami yang bernama adik a.k.a Shiro tu menggaru2 dan menggigit bekas telur tu.. haaa.. terus dapat tangkap sape punya koje.. haaa haa haa..
So, dah tau sape punya koje.. ha3.. budak ni rupanya.. adeh.. si hidung hitam ni.. dah le suka bagi jatuh tong sampah, hangkut barang dari luar balconi bawak masuk dalam rumah, makan ayam bersepah, bagi segulung tisu terkoyak rabak.. haishh.. memang lain dari yang lain dia ni.. tapi tulah.. aksi kucen ni memang buat kita gelihati aje.. nak marah pun tak jadi.. hahaha.. 

Psst.. nampaknya lepas ni beli je telur, hari yang sama.. cuci dan masuk peti ais terus.. kalau tak, alamatnya jadi macam ni gak annti kot.. hahaha.. sib baik dia tak buat telur tu jadi bola dia.. adeh..!


05 November 2014

Entri Penghargaan!! Menang Hadiah Vitamin Shaklee | Giveaway Saya Nak Sihat

Terima Hadiah pada 31/10/2014 (Jumaat).. Haaa.. siap tulis lagi bila terima hadiah ni kan.. bukan apa.. takut terlupa.. heee.. teman dapat hadiah ni sebab join Giveaway Saya Nak Sihat anjuran pemilik Blog The Health Inspector atau FB Page nya  AD-DINA SHOP (klik).. tq sebab buat Giveaway ni yea.. hee. nanti buat lagi yea.. yeayy!

Hadiahnya berupa Vitamin Shaklee iaitu B Complex dan Ostemetrix .. ho3.. macam tau-tau je teman memang nak beli dua menda ni.. untuk kesihatan lea katakan.. memang dapat je duit blog, ingat nak beli terus vitamin ni.. Alhamdulillah Allah Maha Mengetahui apa yang teman inginkan.. SYukur Alhamdulillah.. akhirnya teman dapat plak rezeki tak terduga ni.. syukur Alhamdulillah.. tQ Allah..

heee.. apa-apa pun teman nak ucapkan terima kasih buat Sponsor yang menaja hadiah ini.Hadiah Vitamin yang teman dapat ni adalah dari 2 sponsor yang berbeza tau.. tQ buat kedua-dua nya yea.. teman happy sangat dengan hadiah ni.. yang paling best.. cepat aje barangnya di post.. memang terbaek lah u all.. mekasih.. tQ tauu.. Alhamdulillah.. 

Haaaa.. nak tau siapakah gerangan dua sponsor yang baik hati itu? mereka ialah... silalah singgah blog mereka ya.. 
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 
== SPONSOR PERTAMA ==
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 
== SPONSOR KEDUA ==
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 

Heee.. jom cuci mata gambo2 semasa proses terima sehinggalah proses membuka balutan hadiah.. ecececehhhh.. beria-ria aje Tengkubutang Miaw ni kan... hahahaha.. Layankan ajelah yeaa.. =P
Masa terima ni teman teragak2 gak, terfikir sape yang hantar.. sebab takde pun yang inform kata nak post barang ke apa.. memang agak tertanya2 masa tu.. he2.. 
Nak pulak dalam tu ada kotak plak.. aishh.. kotak punyalah comel.. ha2.. terus rasa fefeeling happy dan ceria lak.. heheheheh.. mood happy mai dahh... 
Ada terselit kertas / risalah tentang produk Shaklee.. heee.. terbaekk.. ada Kad Ucapan Tahniah dari sponsor gak, tapi lupa teman nak snap gambo.. udah happy tak hengat dunia masa tu.. heee..

haaaa.. buka2 tengok.. inilah isi disebalik kotak comel tadi.. heee.. ada beg duit syiling gold lak tu.. alahai.. sukanya kitaaa.. hik hik hik.. i loikeeee.. tQ yea. para sponsor.. haa.. kalau rajin singgahn follow lah sponsor dan penganjur yea.. meh teman senaraikan sekali lagi kat bawah ni.. 

Penganjur Giveaway :
PAGE-->  AD-DINA SHOP (klik)
Sponsor 1 :
BLOG--> http://preciousinsyirah.blogspot.com/
Sponsor 2 :


TGV Cinemas MOVIECLUB.2015 Calendar For FREE!!

Haii.. Selamat Pagi dan Salam Sejahtera.. cewahh.. mood happy ke apa pagi ni? ha2.. belum tau lagi.. kih3.. tunggu teman udah sampai ke tempat koje baru leh citer.. Oklah.. disebabkan today adalah hari Rabu.. So teman ingat nak up entri kurang menaip.. hee.. 

Wordless Wednesday la katakan.. ho2.. ni ha.. teman nak share pasal offer untuk #TGVMovieClub members, sape kat sini dah jadi members? haa.. leh lea kome cepat2 grab Limited Edition Calendar ni haa.. tapi kena beli 2 movie ticket tau.. cepat2!! sebelum stocks kehabisan!! Promosi start dari 5 November yea! so, hari ni dha boleh beli tiket.. hee.. tapi elok tanya dulu.. kot ada TGV yang tak start lagi promo ni.. hee.. tanya jelah.. ok! Apa-apa pun kalau masih musykil.. leh terus ke Fanpage TGV Cinemas yea!! 

Untuk maklumat lanjut.. sila ke link INI (Klik)

04 November 2014

BISKUT NESTUM




BISKUT NESTUM



Bahan-Bahannya:
250 gm majerin
100 gm kismiss @ coklat chip
220 gm tepung gandum
225 gm gula kastor
110 gm tepung jagung
1 cawan nestum
1 biji telur
1 sudu teh esen vanilla

Cara Membuatnya:
-Pukul majerin dgn gula sehingga kembang
-Masukkan telur dan esen vanilla, pukul sebati
-Masukkan semua nestum dan tepung
-Masukkan kismis @ coklat chip
- Uli sebati
-Bentuk ikut suka
-Bakar pada suhu 165°c selama 15 minit

Resepi Nasi Kerabu Kelantan Terlajak Sedap





Resepi Nasi Kerabu Kelantan Terlajak Sedap 



Kuah Sambal Tumis

Bahan bahan:
10 cili kering
3 ulas bwg merah
1 biji bwg besar
1/2 labu bwg putih
1/2 inci halia
200 gm santan pekat
3 batang serai - ketuk
2 keping asam keping
1 1/2 sb gula
2 sk garam bukit halus
2 sb budu
Minyak masak - agak banyak

Cara cara:
Kisar cili, bawang bawang dan halia.
Tumis bahan kisar sehingga pecah minyak. Masukkan 1 1/2 cawan air. Masukkan santan. Sentiasa dikacau supaya santan tidak berketul.

Masukkan serai, asam. Bila mendidihkan masukkan budu dan gula. Rasakan sebelum dimasukkan garam supaya tidak terlebih masin. Kacau sehingga pecah minyak dan bolehlah ditutup api.

Nota:
Kuah biar pekat dan masin sedikit.

Sambal Ikan

Bahan bahan:
1 biji kelapa parut - goreng api perlahan supaya tidak keperangan & tumbuk kasar
7 ekor ikan sardin - rebus, ambil isi & tumbuk
5 ulas bawang merah
5 batang serai
2 1/2 sb gula
2 1/2 sk garam

Cara cara:
Tumbuk serai hingga hancur dan masukkan bawang merah. Tumbuk lagi. Masukkan garam dan gula secukup rasa.

Masukkan isi ikan yang telah ditumbuk dan kelapa goreng yang telah ditumbuk. Gaul rata rata.

Sesuaikan rasa dan sedia untuk dihidangkan.

Nota:
Kena manis sikit baru sedap. Saya suka makan sambal kelapa ini dengan nasi impit. Atau ditabur atas nasi dagang.

Sambal Cili
1/2 kg cili - basuh
Garam
Gula
Belacan
Asam jawa
Limau nipis/cuka

Kisar kesemuanya.

Ulam ulaman
Kubis
Timun
Kacang panjang
Daun kesum
Bunga kantan

Hiris halus dan sedia untuk dihidangkan.

Nasi
5 1/2 pot beras
Air secukupnya
Pewarna kuning (atau guna 7 kuntum bunga telang utk nasi kerabu berwarna biru)
2 helai daun pandan

Masak nasi menggunakan rice cooker seperti biasa.

Bahan lain:
Keropok goreng
Telur masin
Bawang putih jeruk

ALMOND LONDON






ALMOND LONDON



Bahan-bahannya :
250 gm mentega
280 gm tepung gandum
60 gm nestum(kisar halus)
110 gm tepung jagung
110 gm gula aising
1 biji kuning telur
Badam biji
Badam cincang
Coklat masakan
Sedikit minyak jagung

Cara membuat :
-Pukul mentega bersama gula aising hingga sebati
-Masukkan telur dan pukul rata
-Masukkan nestum,tepung jagung dan tepung gandum
-Uli doh hingga tk melekat di tangan
-Ambil sedikit doh,masukkan badam dan bentukkan membujur
-Bakar pada suhu 180°c selama 20 minit
-Cairkan coklat masakan,masukkan sedikit minyak jagung anggaran 2 sudu makan untk mengilatkan coklat
-Celup biskut,tabur badam cincang

BISKUT KACANG HIJAU




BISKUT KACANG HIJAU


Bahan-bahannya :
1 kg tepung kacang hijau
1 kg tepung gandum
500 gm gula aising
1 sudu kecil garam halus
650 gm minyak mazola atau secukupnya sehingga menjadi doh lembut
2 biji kuning telur
½ sudu pewarna kuning

Cara membuatnya :
-Gaul kesemua bahan kecuali minyak
-Masukkan minyak sedikit demi sedikit hingga doh lembut
-Bentuk ikut suka
-Susun dalm loyang yang digris dgn mentega,sapu kuning telur
-Bakar pada suhu 160°c selama 20 minit

Bepang Kacang Tanah




Bepang Kacang Tanah


Bahan-bahan :
1 cawan gula pasir
1 cawan kacang tanah
¼ cawan bijan
2 sudu minyak masak

Cara-cara :
Kacang tanah digoreng tanpa minyak kemudian tumbuk kasar, ketepikan
Bijan digoreng tanpa minyak, taburkan atas loyang aluminium yang nak letak kuih bepang kacang nanti. Ketepikan
Panaskan kuali, masak gula sampai cair sedikit kemudian tuang minyak masak 2 sudu besar
Masak sehingga gula cair dan menjadi warna karamel
Masukkan kacang yang telah ditumbuk, gaul sebati dan tuang dalam loyang yang ditabur dengan bijan tadi
Balut senduk kayu dengan plastik yang disapu minyak kemudian ratakan ke seluruh loyang
Potong masa tengah panas untuk bentuk yang cantik. Sejukkan.

Resepi Span Cheese Cake





Resepi Span Cheese Cake


Bahan-bahan :
●1 1/2 cawan tepung kek
●1 cawan gula
●1/2 cawan susu segar
●3 keping cheese cheedar(kraf)
●5 biji telur
●1 sudu besar ovallate
●1 sudu kecil baking powder
●1 sudu kecil esen vanilla
●3/4 cawan minyak

Cara membuatnya:
1.Masakkan susu ngan cheese sampai larut ~api jgn besar sangat.
2.Dah larut cheese,ketepikan.
3.Pukul kesemua bahan untuk buat kek kecuali minyak.Pukul sampai betul2 gebu.
4.Masukkan susu dengan cheese tadi pukul lagi
Kemudian masukkan minyak
5.Pukul lagi 3minit
6.Panaskan oven 170c bakar selama 45minit atau sampai masak

STICKER KUCEN SAMPAI KE DAPUR!

Minat kucen punya pasal.. abes semua bekas-bekas kat umah ditanda dengan pelekat gambo kucen.. kekekekeke.. adeh.. yang hubby teman ni lak, rajin bebeno dia melayan teman ni.. sib baik dia pun minat kucen.. kalau tak.. gerenti dia takkan buatkan untuk teman sticker2 ni.. hihihihi.. Opss.. lupa.. kat pintu umah, pintu bilik, semua ada sticker Kucen ni tauu.. hahahaha.. sabo jelah yea..

03 November 2014

Gambar2 Rozita Che Wan dan Baby nya

Ya Allah.. Comelnya anak Che Ta dan Zain Saidin.. Muka cute macam mak n ayah dia kan!! Olololo.. Geram tengok.. Sib baik bukan depan mata.. Kalau takpipi tu ku cium2.. Ha2..anak orang kot.. Berani kauu.. Haha


Rozita Che Wan (Che Ta) selamat bersalin pada 1 November 2014. Tahniah diucapkan kepada Che Ta kerana telah selamat melahirkan bayi perempuan di KPJ Ampang Puteri pukul 2.18 petang sabtu. 

Berita gembira itu turut disahkan oleh Zain Saidin menerusi laman Twitter miliknya. 

Terdahulu, Che Ta telah pun bernikah buat kali kedua dengan pasangannya Zain Saidin pada 11 Disember 2013 lalu. 

Manakala hasil perkongsian hidup melalui perkahwinan yang pertama, Che Ta dikurniakan dua cahaya mata iaitu Ammar Effendy, 18, dan Aniq Ezzra, 16.
Sumber 










MasyaAllah.. Teman kagum tenhok kejelitaan Che Ta ni.. Pandai dia jaga kecantikan.. Walaupun semua tahu kan berapa umur Che Ta sekarang.. Tapi. Kecantikannya amat dicemburui wanita lain.. Teman geram tengok baby Che Ta ni.. Omel gilerrrr.. Tahniah Che Ta n Zain Saidin!

02 November 2014

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY TENGKUBUTANG BERSAMA EMBUN BEAUTY HOUSE

SENARAI PESERTA MINI GIVEAWAY TENGKUBUTANG 
BERSAMA EMBUN BEAUTY HOUSE.. 

Hai.. terima kasih buat semua yang sudi join Mini giveaway kami ni yea.. semoga korang dimurahkan rezeki selalu.. Seramai 88 orang yang menyertai Mini GA ini.. disini teman senaraikan blog2 mana yang tersenarai.. kalau ada yang tertinggal, double url.. sila beritahu teman secepat mungkin yea.. pengumuman pemenang akan dibuat pada hari ISNIN, 3 NOV 2014 .. So, ada masa 3 hari untuk korang check samada blog korang tersenarai ke tidak dalam list penyertaan ini yea.. Ok.. itu aje.. tengah bz ni.. K byee.. =) good luck yea semua.. =)
  1. http://yangbaik.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  2. http://izzeyda.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  3. http://natikah1997.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  4. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  5. http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  6. http://www.dianarashid.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  7. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  8. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  9. http://uniquebell.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  10. http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  11. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  12. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  13. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  14. http://herba-tihara.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  15. http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  16. http://www.sihatitunikmat.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  17. http://jombercontest.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  18. http://ghasaje.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  19. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  20. http://artisarainbow.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  21. http://umikasum.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  22. http://www.mialiana.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  23. http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  24. http://fiezah98.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  25. http://cikash.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  26. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  27. http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  28. http://www.syuhadasalleh.my/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  29. http://suzlinazreena.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  30. http://www.zazazehra.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  31. http://therylisanurulain.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  32. http://azlanbahar.com/contest/mini-giveaway-tengkubutang-bersama-embun-beauty-house/
  33. http://www.linieynor.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  34. http://cammylia.blogspot.com/2014/10/blog-post.html
  35. http://www.azhafizah.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama-embun-beauty-house.html
  36. http://ijamawar.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  37. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  38. http://aqilahsigadisnovel.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  39. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  40. http://belongtomee.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  41. http://miszrockers.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  42. http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  43. http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  44. http://siszetty.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  45. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  46. http://bluepinkiey.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  47. http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  48. http://princesshealthybeautyshoppe.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  49. http://cikmadiah.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  50. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  51. http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  52. http://sweetlittlemom.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengku-butang-bersama.html?m=1
  53. http://diaryzakiah.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  54. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  55. http://anereodacandid.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  56. http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  57. http://ceritacintanadira.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  58. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-by-tengkubutang.html
  59. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  60. http://hatetwentyforeverandever.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  61. http://invisiblenote.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  62. http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  63. http://rim-yeanna.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  64. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  65. http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  66. http://ohmeletops.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  67. http://labahlabahkenit.blogspot.com/2014/10/mini-give-away-tengku-butang-bersama.html
  68. http://sumandakkonsun.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  69. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  70. http://kathyrbain.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  71. http://www.mamaniza.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  72. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  73. http://angguk2.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  74. http://farraanuar.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  75. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  76. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  77. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  78. http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  79. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  80. http://awesomesr.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  81. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  82. http://pelitasiang.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  83. http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  84. http://vithebat.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  85. http://perducinta.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  86. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  87. http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html
  88. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/10/mini-giveaway-tengkubutang-bersama.html











GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2