Nuff

05 November 2014

Entri Penghargaan!! Menang Hadiah Vitamin Shaklee | Giveaway Saya Nak Sihat

Terima Hadiah pada 31/10/2014 (Jumaat).. Haaa.. siap tulis lagi bila terima hadiah ni kan.. bukan apa.. takut terlupa.. heee.. teman dapat hadiah ni sebab join Giveaway Saya Nak Sihat anjuran pemilik Blog The Health Inspector atau FB Page nya  AD-DINA SHOP (klik).. tq sebab buat Giveaway ni yea.. hee. nanti buat lagi yea.. yeayy!

Hadiahnya berupa Vitamin Shaklee iaitu B Complex dan Ostemetrix .. ho3.. macam tau-tau je teman memang nak beli dua menda ni.. untuk kesihatan lea katakan.. memang dapat je duit blog, ingat nak beli terus vitamin ni.. Alhamdulillah Allah Maha Mengetahui apa yang teman inginkan.. SYukur Alhamdulillah.. akhirnya teman dapat plak rezeki tak terduga ni.. syukur Alhamdulillah.. tQ Allah..

heee.. apa-apa pun teman nak ucapkan terima kasih buat Sponsor yang menaja hadiah ini.Hadiah Vitamin yang teman dapat ni adalah dari 2 sponsor yang berbeza tau.. tQ buat kedua-dua nya yea.. teman happy sangat dengan hadiah ni.. yang paling best.. cepat aje barangnya di post.. memang terbaek lah u all.. mekasih.. tQ tauu.. Alhamdulillah.. 

Haaaa.. nak tau siapakah gerangan dua sponsor yang baik hati itu? mereka ialah... silalah singgah blog mereka ya.. 
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 
== SPONSOR PERTAMA ==
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 
== SPONSOR KEDUA ==
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ 

Heee.. jom cuci mata gambo2 semasa proses terima sehinggalah proses membuka balutan hadiah.. ecececehhhh.. beria-ria aje Tengkubutang Miaw ni kan... hahahaha.. Layankan ajelah yeaa.. =P
Masa terima ni teman teragak2 gak, terfikir sape yang hantar.. sebab takde pun yang inform kata nak post barang ke apa.. memang agak tertanya2 masa tu.. he2.. 
Nak pulak dalam tu ada kotak plak.. aishh.. kotak punyalah comel.. ha2.. terus rasa fefeeling happy dan ceria lak.. heheheheh.. mood happy mai dahh... 
Ada terselit kertas / risalah tentang produk Shaklee.. heee.. terbaekk.. ada Kad Ucapan Tahniah dari sponsor gak, tapi lupa teman nak snap gambo.. udah happy tak hengat dunia masa tu.. heee..

haaaa.. buka2 tengok.. inilah isi disebalik kotak comel tadi.. heee.. ada beg duit syiling gold lak tu.. alahai.. sukanya kitaaa.. hik hik hik.. i loikeeee.. tQ yea. para sponsor.. haa.. kalau rajin singgahn follow lah sponsor dan penganjur yea.. meh teman senaraikan sekali lagi kat bawah ni.. 

Penganjur Giveaway :
PAGE-->  AD-DINA SHOP (klik)
Sponsor 1 :
BLOG--> http://preciousinsyirah.blogspot.com/
Sponsor 2 :



Related Posts

5 ulasan:

  1. tahniah ... oste ngan bcomp tu sgt bgs tau ..
    ai pun mg consume dedua tu ...

    BalasPadam
  2. Tahniah! dapat pula produk kesihatan memang makin sukalah. :D

    BalasPadam
  3. wah makin bertambahlah jururawatnyer nnti kalau xjaga betul2 hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2