Nuff

23 Januari 2013

DOODLE KAH INI? HEEEE...

Salamm.. pekabo semuaa.. heeee.. hari ni teman teruja sgt tau.. teruja nk tunjuk hasil kerja tangan teman malam tadi bersama en suami.. heee.. teman memang dari dlu suka sgt kartun2 ni.. tiba2 malam tadi saja j buka laptop n saja2 buka Adobe Illustrator nk conteng2 apa yg patut.. masa menyonteng 2 baru pasan.. memang best guna Ai .. rasa smooth j melukis guna Ai.. waaa.. nape lea dari dulu teman dok tau pasal ni.. yg hubby teman lak.. bole di biar nye teman melukis guna paint jeww? dia biar je kartun/doodle teman henyot penyot.. tak nak pun bagi idea guna Ai.. last2 malam tadi teman godeh2 Ai dia baru dia nk ajar satu2.. 

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... best giler.. dapat ilmu macam2 satu malam jew tauu! heg3.. tQ cik abe miawku.. sebab sudi share ilmu.. moga murah rezekimu (yg juga rezekiku.. heee..) ok lah.. inilah hasil contengan kami berdua mlm td.. wlupun x berapa perfect ( im beginner.. heee.. ) namun teman puas hati.. heh3.. i love painting, art.. wlupun tgn x berseni tp x sangka pulak dpt teman hidup yg begitu keratif n berseni.. aminn,, syukur k hadrat Allah.. ( ha3.. apa aku ni? lebih2 plak yea.. ) tlampau excited sgt dgn doodle mcm ni lea jd nyee.. heh3.. ok lah.. nk tgk hasil doodle kami? tgk kat bwh ni.. yg background oren 2 teman saja try nk tgk lawo k x.. sebab teman mmg minat orennnnnnnnnnnnn! yess!! heh3

Hasil Pertama 


Hasil Kedua (selepas edit2 background.. he2)

Related Posts

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum Ai tu kena download free ke berbayar awak? kita teringin nak buat doodle. haritu pakai photoscape je. tak berapa nak jadi. hahhaha lawa lah awak buat doodle ni :)

    BalasPadam
  2. pakai AI memang best... ^_^ biasanya dulu saya guna untuk buat design banner/buntings jer...

    cantik... teruskan buat doodle lagi...

    *erks...dah berubah wajahlah...cantik...

    BalasPadam
  3. Sheila-->tQ.. he2.. software 2 dh ada dlm laptop punya lamdh.. bru mlm td sy try menggodeh2.. last2 tersuka lea plak.. en suami download dari internet j software 2.. bkn beli.. hee.. baru belajar j sheila.. lama jugak nak mengedit nyaa.. ha3..

    Farah--->tQ.. sj try2 j ni.. 2 pun en suami yg byk adjust kan.. hih3.. ho.. awk buat banner/bunting? bisnes ker? mesti awk ni mmg pakar kan dlm Ai ni.. hee.. nti leh tanya apa yg sy kurang fhm yea.. =)

    BalasPadam
  4. ok lah tu..slim je doodle heeee

    BalasPadam
  5. hih3.. baru perasan doodle ni kurus mcm papan.. kui3..

    BalasPadam
  6. hih3.. baru perasan doodle ni kurus mcm papan.. kui3..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New