Nuff

04 Januari 2013

CANTIK YEA DOODLE NI...

Kalau lea teman pandai lukis doodle mcm ni kan best! suka sgt2 tau! ada sape2 d kalangan kawan2 yg pandai buat doodle x? korang selalu guna software apa yea.. share lea dengan teman sebab teman pun minat jugak doodle2 ni.. entahlea.. hati sangat suka pada cartoon n benda2 yg cumey cenggini.. he2.. 


Related Posts

6 ulasan:

  1. kalo betol2 minat pasti lepas ni boleh buat :) hehe

    BalasPadam
  2. he2.. mmg minat tp tgn ni mcm kayu.. xleh nk create doodle2 yg cumey camni.. aish.. sedey.. =P

    BalasPadam
  3. cumey kan mimie! sukanya klu dpt wat doodle camni.. =)

    BalasPadam
  4. Biasa kalau nak belajar guna software sai...cepat pick up tapi nieza tak reti guna sai sebab belajar guna photoshop..jadi macam kekok guna sai.. tapi ramai doodler baru guna sai ^-^♥

    BalasPadam
  5. ho.. Sai? software baru ke? bestnyeee.. tQ bg info yea.. mmg minat art2 n buat doodle.. tp tgn j keras ntah nape.. kui3

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New