Nuff

16 Disember 2015

TOP TEN BEST COLOURING BOOK FOR ADULTS! MESTI BELI!

TOP TEN BEST COLOURING BOOK FOR ADULTS! MESTI BELI! |


Pssstttt.. Walau teman ni tak berbakat dalam mewarna, tetapi terasa macam nak involved dengan serius dalam mewarna lak.. hahahaha.. bukan apa.. giler tengok orang mewarna dalam group Colouring For Adults .. memang giler tengok hasil tangan ajaib diorang yang mewarna siap ada tone-tone lagi tu.. pandai bebeno diorang blend color.. pastu bermacam-macam color yang diorang guna.. dari yang murah hinggalah brand mahal.. pergh.. tak mampu kot nak beli yang beratus-ratus tu.. pingsaaan.. kaler pun sampai rm600.. 

fuhh.. memang respect dan jeles teman nengoknya.. hahaha.. Pastu siap ada coloring book yang bermacam-macam diorang beli.. pun harga boleh tahan gak weh... tapi minat punya pasal.. tak ngapa.. kalau ini caranya untuk hilangkan stress.. ye tak?? 

hhahaa.. teman dulu masa sekolah, memang minat benda-benda camni.. selalu masuk pertandingan melukis dan mewarna kat sekolah, sekolah rendah je laaa.. naik sekolah menengah taktau nape skill melukis hancuss.. hahahahaha.. pastu kalau melukis dah elok2.. tetiba mewarna.. HANCUS LEBOR.. kah3.. mujur Pendidikan Seni dapat A1... hahahaha.. Ok lah.. teman sekarang belum beli lagi semua alatan melukis seperti color pencil (teman terasa nak beli LUNA ataupun COLLEEN yang diorang dok sebut2 best tu) tapi buat masa ni guna dulu la apa yang ada.. hahahaha..

Sekarang dok tercari-cari page yang ada share colouring book FREE, print aje kat situ dulu.. pastu nanti kaler je atas dia.. kalau dah complete semua alatan mewarna, baru la beli Colouring Book.. Tapi sebelum tu, teman tepek dulu Buku-Buku yang menarik minat teman kat sini.. heeeee.. share dari Blog My Book Corner .. jom kita lihattt..

Millie Marotta has a new release for July 2015! Tropical Wonderland is just wonderful. A good level of detail, balanced with white space encourages you to get creative too by adding your own personal touches to each illustration should you wish to.


The Mindfulness Colouring Book from Emma Farrarons. 
At just 125mm x 178mm it is perfect for popping into your bag so you can delve into any of the 112 pages when you are out and about.

One Zentangle A Day: A 6-week Course in Creative Drawing for Relaxation, Inspiration, and Fun. Not heard of Zentangle?! Zentangle is a meditative process of creating art - doodling, creating and colouring combined.


from Johanna Basford screams gorgeousness with fabulous collections of intricate designs. The owl has to be my favourite. I'd recommend pencils rather than pens.

sprang to life in May 2015. Colouring by numbers - this one is quite addictive, with the outcomes being pretty spectacular!



contains intricate designs that you can fulfill to your heart's content - no instructions or directions - just colour at will.

has been compiled by a collective of various illustrators. Vintage?! I'm in!

from Christina Rose. Printed on just one side, so you can cut out and keep each of the 50 drawings. This A4 sized book also contains lovely motivational snippets to help you on your meditative journey.



from Mel Simone Elliott. I hear this person is quite popular?! Now you can indulge yourself by completing 24 pages of black and white drawings.



features 128 pages of scenes inspired by Japanese culture. Kimonos and dragons.

Clicking on each title will take you straight to Book Depository. Worldwide delivery is free. My Book Corner receives a small commission which is gratefully put towards maintaining this website. Thanks for your support. 

website --> Rizal_Paperbaghead
Buku mewarna 10 jenis bunga-bungaan yang dilukis beserta info mengenai bunga-bunga yang terdapat di dalamnya. Juga ditambah dengan monster-monster yang comel buku ini sesuai untuk diwarnakan oleh semua peringkat umur.

UNTUK PEMBELIAN:
CALL/SMS/WHATSAPP: 013 - 616 0622
EMAIL: triglobedynasty@gmail.com

Haaa... amacam?? ada yang menarik minat korang untuk membeli tak?? hahah.. kalau nak beli klik je kat link yang tertulis tulisan biru tu yea.. tapi harga mau ingat.. hahahaha.. eh lupa lak.. nak gitau.. yang atas ni Orang kita (Malaysia) punya coloring book tau.. sangat2 awesome!! teman kalau nak start membeli colouring book.. maybe akan beli dari @rizal_paperbaghead .. hehehehe.. 

Credit to :
My Book Corner
Photo  : by Google
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New