Nuff

10 Disember 2015

Dapat 50 Klik (RM10) Untuk SATU Iklan 8Share!!

Dapat 50 Klik Untuk SATU Iklan 8Share!! | 
Syukur Alhamdulillah.. rezeki.. huhu.. camni citer nya.. Semalam teman terkejut baru je cashout 8share camne boleh dapat RM10 dengan cepat... pelik sangat-sangat.. Tapi buat tak tahu jelah kan.. maybe tu earning sebelum cashout yang belum di credit kan ke akaun kan.. 


Tapi baru jap ni.. tengah nak reshare iklan-iklan 8Share dekat Twitter dan Google+ ternampak pulak ayat RM10.00 ni.. tetiba terhenti semasa scroll tadi.. mata terkebil-kebil.. betul ke ni? huhuhu tengok betul2.. memang betul.. wahhh.. ada 50 orang klik dekat iklan yang teman share tu.. ramai giler berminat dengan iklan tu yea? hemm.. apa ada dengan iklan tu kan?? ho2.. entahlah.. teman dok belek-belek gak iklan apa yang menjadi hit sampai 50 orang klik nak baca.. ni ha iklannya.. cer korang baca dan komen apa yang menarik pada iklan tu?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New