Nuff

07 Oktober 2016

SANDISK CRUZER BLADE CZ50 8GB FLASH DRIVE PADA HARGA RM8 SAHAJA DI GEMFIVE.COM

SANDISK CRUZER BLADE CZ50 8GB FLASH DRIVE PADA HARGA RM8 SAHAJA DI GEMFIVE.COM

Hai.. hari tu teman dah beli Radio MP3 ALQuran yang murah giler dekat Lazada, lepas tu tercari-carilah Pendrive/Flash Drive untuk masukkan MP3 ayat-ayat Al-Quran kat dalam tu, tak mencari sangat-sangat pun.. tetapi macam Allah nak bantu permudahkan teman.. ternampaklah iklan Gemfive.com ni dekat sebelah side wall Facebook teman hari tu... Eh! ada promosi SANDISK 8GB FLASH DRIVE PADA HARGA RM8 SAHAJA DI GEMFIVE.COM . Free Shipping lak tu.. Teman pun klik lah situ dan memang betul ada offer macam tu.. 

Syaratnya kita kenalah daftar/sign up dulu akaun dekat GemFive.com tu.. Baru kita layak untuk beli dengan harga RM8 free postage sebab nanti semasa checkout tu kita kena masukkan code SDRM8 tu Percuma je sign up nya pun.. itupun untuk senang kita nak shopping nanti kan.. 
So, teman dah sign up lah.. dan terus buat belian dan checkout.. Masa tu harga asal pendrive tu RM11.00, So untuk dapatkan harga rm8 free post tu, teman pun masukkan code tadi.. terus jumlah berubah jadi RM8 sahaja.. dan terus la order.. heee.. dah sampai pun barangnya.. teman suka.. hehehe

So, bagi sesiapa yang berminat nak dapatkan juga dengan harga macam teman ni.. bolehlah KLIK SINI yea.. tapi jangan lupa.. daftar dulu tau.. pastu masukkan kod macam teman letak diatas ni.. Oh ya.. lupa nak citer.. promosi ini hanya .... 

* Sah untuk pembelian pertama (kod yang terpakai untuk 1 unit sahaja) dan terhad kepada pertama 1000 sahaja.

* Promosi sah dari 05-25 oktober 2016. Terma & Syarat dikenakan.

So.. cepat-cepat ye.. terhad untuk 1000 orang je tu.. jangan lambat.. sementra promosi masih ada cepat-cepat rembat ok!

TENTANG GEMFIVE

Oh ya.. bagi yang tidak tahu dan baru mengenali GEMFIVE ni.. meh teman kongsikan sedikit tentang GEMFIVE ye!

GEMFIVE merupakan destinasi membeli-belah dalam talian di mana kita boleh menemui jenama baru, mencari sesuatu yang kita suka dan melihat seseuatu yang baru yang mungkin kita lama mencarinya selama ini. 

Di GEMFIVE, pengalaman membeli-belah kita dipermudahkan dengan tips dan alat, dan inspirasi setiap hari untuk hidup seharian. 

Kita boleh membeli-belah dengan yakin dan gembira apabila melayari website GEMFIVE kerana terdapat banyak barangan yang boleh dibeli dengan mudah tanpa keluar ke mana-mana..

Ditubuhkan di Malaysia pada 2015, GEMFIVE dimiliki dan dikendalikan oleh GuoLine eMarketing Sdn Bhd (No. Syarikat: 1.112.813-T). Hong Leong Group hari ini pelabur utama dalam GEMFIVE.



*Valid for first purchase (code applicable for 1 unit only) and limited to the first 1,000 only.
*Promotion valid from 5 - 25 October 2016. T&Cs apply.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ok .. dah settle citer bab cara belian semua.. teman nak share lak tentang produk detail yang teman dah beli tu.. bagi teman , ok je Flash drive tu.. teman suka warna dia.. hitam merah.. heheheh.. pulak tu dia punya design lain sikit dari flash drive biasa-biasa tu.. cuma.. rasa macam cepat panas sikit bilik cucuk kat pc.. tapi masih ok bagi teman.. heheheh.. sebab teman nak cucuk kat Radio MP3 je punn.. Malam tadi try start guna Radio MP3 tu.. fuh.. sukanyaaa.. heee.. nanti teman Review pasal Radio MP3 yang teman beli kat Lazada tu ye! hehehe..  Ok .. jom ba apasal product detail tentang SANDISK CRUZER BLADE CZ50 8GB FLASH DRIVE ni..


PRODUCT DETAIL
Warranty: 5 Years Local Manufacturer Warranty
What is in the box: 1 x SanDisk Cruzer Blade CZ50 8GB USB Flash Drive Product Highlights:

With its stylish compact design and generous capacity the Cruzer Blade USB Flash Drive makes it easy to back up transfer and share your files. Available in capacities up to 64GB this USB drive lets you carry your photos movies music and personal data wherever you go.

Compact Design for Maximum Portability
The Cruzer Blade USB flash drive features a compact design that fits easily into a pockett or computer bag. This USB drive has a sleek black and red design that coordinates with many electronic devices.

High-Capacity Drive Accommodates Your Favorite Media Files
Designed by SanDisk a USB in flash memory innovation the Cruzer Blade USB flash drive packs generous capacity into a compact form. Available in sizes up to 64GB this USB drive can hold all your must-have files.

Simple Drag-and-Drop File Backup
Transferring data onto the Cruzer Blade USB flash drive is easy simply plug it into your computer's USB port and drag files into the drive's folder. After a fast first time driver download this USB drive lets you start storing transporting and sharing your data immediately.

SanDisk SecureAccess Software Protects Drive from Unauthorized Access
The Cruzer Blade USB flash drive comes with the exclusive SanDisk SecureAccess which creates a password-protected private folder on your flash drive. SanDisk SecureAccess software uses 128-bit AES encryption so you'll be able to share the files you want while keeping your private files locked.

Product DetailsProduct Specs:
RAM: 8GB
Brand Name: SanDisk
Operating System: Windows XP, Vista, 7, Mac OS X v10.5+
Features: Capless
USB: USB 2.0
Item Dimensions L x W x H: 4.0 x 1.6 x 0.5cm

*Special offer to new customers' first purchase: Use code SDRM8 to purchase this item at RM8 with FREE shipping. Code valid for 1 unit only. While stocks last only.

Applicable Return Policy (Description)Standard (within 7 days if incorrect, damaged, defective or does not fit)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

0 comments:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2