Nuff

23 Oktober 2016

SHOPPING DI EZBUY.MY - MUDAH, MURAH DAN CEPAT !!

SHOPPING DI EZBUY - MUDAH, MURAH DAN CEPAT !!

Perasan tak, sana sini semua asyiklah bercerita tentang Ezbuy ni... Apa dia Ezbuy ni ye? Haaa.. kalau korang nak tahu, Ezbuy ni ialah Website Shopping Online terkenal yang Mudah, Murah dan Cepat!
Website ini ada menjual pelbagai barangan mengikut kategori seperti Pakaian Wanita, Pakaian Lelaki, Kasut, Beg&Aksesori, Produk Kecantikan&Kesihatan, peralatan rumah&dapur, peralatan pejabat, barangan automatif dan bermacam-macam lagi tau! Korang boleh tengok kat gambar dibawah ni.. Macam-macam kategori ada.. korang pilih je mana-mana mengikut apa yang korang nak shopping..


Haa.. nampak tak list kategori kat gambar diatas ni.. Kalau nak tahu, ada lebih berjuta-juta produk yang kita boleh lihat di website Ezbuy  ini tau, antara lainnya ialah Perabot, Permainan dan peralatan luar, Kanak-kanak & Barangan Bayi , Fesyen, Kasut & Beg dan lain-lain .

Selain itu, beratus-ratus dan beribu-ribu barangan akan sentiasa bertambah dalam setiap hari tau!

Terdapat juga macam-macam jenama yang boleh korang pilih. Harga bergantung pada jenama juga, ada yang murah. Ada yang mahal. So, pandai-pandailah korang yea.. Jangan membeli ikut nafsu sudah.. heheheh.. 

APA YANG BEST??
Di EZBUY ni ada sesuatu yang pasti akan membuatkan korang berasa Happy sangat tau! Nak tau apa dia?

haaa.. di EzBuy ni, yang specialnya ialah kos penghantarannya hanya RM8.80 (unlimited parcel size & weight ). Semua ini kerana terdapat Servis yang dinamakan PRIME ..

APA ITU PRIME ?
Prime adalah program keahlian yang amat membantu dan memudahkan kita berbelanja dengan begitu untung sekali dimana kita boleh shopping beratus-ratus atau beribu-ribu produk tanpa perlu bimbang tentang kos penghantaran.

Kenapa TB kata kita tidak perlu bimbang tentang kos penghantaran, sila baca di bawah ni ye!

KELEBIHAN MENGGUNAKAN SERVIS PRIME 
Prime menawarkan kita kos penghantaran tanpa had pada hanya RM8.80! Tanpa mengira saiz, berat atau kuantiti. Sekali lagi diulangi yea! KOS/BAYARAN PENGHANTARAN hanya serendah RM8.80 tanpa mengira saiz, berat atau had kuantiti yea!

Untuk mendapat keistimewaan ini, kita hanya perlu buat bayaran RM18.80 untuk sebulan (tempoh percubaan) atau RM188.00 untuk tempoh setahun. Selepas itu korang nak shopping ribu riban ke, berpuluh jenis barang ke.. tak kira berat atau kuantiti.. Semuanya hanya RM8.80 sahaja untuk kos penghantaran.. berbaloi-baloi kann?? hehe..

CARA-CARA NAK DAFTAR PRIME SERVICE
1) Buka website ezbuy.my dan click ‘PRIME PAGE'
2) Seterusnya pilih barangan apa yang kita nak beli, Tapi sebelum tu kena pilih dan buat bayaran samada nak bayar RM18.80 untuk tempoh percubaan selama sebulan atau RM188.00 untuk tempoh setahun.

Kebanyakan barangan yang di jual dalam website ezbuy.my ni datangnya daripada luar negara seperti China, USA dan lain-lain lagi. Dan pastinya kita sedia maklum bahawa international shipping fees sudah semestinya akan mahal. Makin banyak kuantiti barang yang kita beli, lagi mahal shipping fees nya. Dan kalau nak tahu, inilah gunanya Prime Service. Tak perlu bayar mahal-mahal sampai beratus ringgit dah sekali beli untuk shipping fees.

Masih murah jika dibandingkan dengan shipping cost yang kita perlu bayar jika guna shipping biasa. Malah shipping rate EZBUY adalah yang termurah tau. Hanya RM4.50 per 500g dan TIADA Agent Fee!

Ini yang membuatkan TB pun terasa nak shopping giler-giler di EZBUY.MY ni.. oh.. sebelum tu.. Jom tengok bagaimana cara nak membeli belah di EZBUY.MY ni...

SAVE EVEN MORE 15% off shipping fee + RM4.50/500g (New China Economy Air Rate) 
No Base Charge + Free Agent Fee (ezbuy & Prime order) 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STEP SEBELUM NAK SHOPPING 
DI EZBUY.MY

1. Mula-mula Daftar acc EZBUY.MY , 
Lepas tu dah boleh shopping dah! yeay!

2. Pilih pesanan yang korang nak. Klik ADD TO CHART


3. Pilih kos penghantaran. Ada empat option disitu. So kalau nak murah pilih la yang biasa. Selepas selesai pilih CHECK OUT


POTONGAN 15% POSTAGE DI EZBUY MALAYSIA
Siapa taknak diskaun kan? 
haha.. ni ada lagi diskaun untuk shipping, 
Jom Daftar dan lepas tu dah boleh dapat diskaun 15% ini.. just masukkan code ezsh15 di bahagian Use Voucher tu.. 

4. Masukkan butiran peribadi seperti nama, alamat dan nombor telefon untuk tujuan penghantaran barangan di pesan.

5. Seterusnya teruskan dengan membuat bayaran.. SELESAI..


BEST SELLING PRODUCT DI EZBUY.COM
Kadang-kadang bila blur tak tahu nak beli apa, TB suka je jenguk-jenguk bahagian seperti Best Selling Product ni. Bukan apa, Kalau dah Best Selling pastinya barangan tersebut terbaik.. ye tak? So, tak perlu pening-pening dah .. just grab je barangan apa yang banyak permintaan tu.. 

Haa.. kalau korang pun macam TB juga, better korang pi website shopping online ni dan klik‘BEST SELLER’. Banyak sangat pilihan kat situ. 

Kot la korang ada bercadang nak membeli hadiah for someone special ke.. tapi blur nak beri hadiah apa,, boleh je cari terus kat situ.. Senang, mudah dan cepat!

UNIQUE SELLING POINT
Haaa.. lagi satu,  lupa nak bagi tahu,  setiap pembelian yang korang buat, akan dapat unique selling points juga tau. 

100 credits = RM1.00 
500 credits = sekiranya perkenalkan website ini kepada rakan 
dan rakan beli something kat website ini.

Menarik bukan? hehehe.. So.. Bagi korang yang nak mendaftar dengan EZBUY, korang juga berpeluang untuk mendapatkan voucher bernilai RM15 yang akan dimasukkan ke dalam account EZBUY korang.

So kalau korang nak membeli belah di EZBUY daftar je di sini..


Register for Prime Trial. Limited to daily 1st 100 register user klik Di SINI

Haaa.. ni nak bagi tahu.. sekarang Website EZBUY.MY dah ada pilihan Bahasa Melayu, so lepas ni kalau ada siapa yang tak berapa faham cara nak order kerana tak berapa faham Bahasa Inggeris, sekarang dah boleh lah shopping dengan mata yang terang! yeay! hehe.. 





Jangan lupa register dulu akaun ezbuy di link url di atas ye. Untuk keterangan lanjut, boleh ke:
Hotline: +603-27803898

Operation Time: 
Monday - Friday: 
10:00am to 6:00pm / 

Saturday: 
10:00am to 2:00pm 

(Sunday& Public Holiday close)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

7 ulasan:

  1. banyak giler barang2 yg ada.. rambang mata jgk tgk.. tgk ramai dh shopping kt sini.. murah jgk hrga dia berbanding web lain..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom kita shopping jat ezbuy.. Hehe. Teman pun giler tengok barang2 nya..

      Padam
    2. Jom kita shopping jat ezbuy.. Hehe. Teman pun giler tengok barang2 nya..

      Padam
  2. Bestnya dpt shopping online. Yang pnting itemnya pelbagai pilihan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dan ada yang murah dari kat tempat lain tau mimi..

      Padam
  3. Balasan
    1. hehe.. silakan.. pastikan jangan rambang mata yea.. hehehehe

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New