Nuff

23 Januari 2017

"Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"

"Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"

Wahhh.. Nile.com.my buat giveaway lagi sempena Tahun Baru Cina yang jatuh pada 28 Januari 2017 ini.

Haaa.. Bagi korang yang belum mengenali Nile.com.my, meh teman citer sikit. Nile.com.my ialah website online shopping untuk baju muslimah, pakaian, kasut, beg, buku, barang-barang gym, barang dapur dan banyak lagi, 

Citer pasal Giveaway tadi, untuk Giveaway kali ini hadiah wang tunai bernilai RM1000 ditawarkan mengikut pecahan seperti dibawah:

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Wowww.. Menarik kan?? Haaa.  Nak tau macam mana cara nak join ? Mudah je. Hanya buat satu blogpost dan ikut 4 step di bawah :

1. Tajuk : "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my"

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan linkkan kat banner tu dengan link yang ini : 



3. Dan daripada link tersebut, pilih 5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my, dan korang senaraikan dalam entry korang tu.

So, dibawah ni TB senaraikan 5 item yang TB berkenan..  Iaitu :

Product: Sweater Coat
CNY2017 Sales price: RM12.90
Date: 11/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

CNY2017 Sales price: RM15.50
Date: 13/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

CNY2017 Sales price: RM9.90
Date: 13/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only

Product: Woman bag
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only

Product: Haniya Blouse
CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 169 units only

4. Email kan terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk : Chinese New Year Megasales Giveaway

Haaa.. TB dah join.. Korang bila lagi? Jom la join.. Mana tau rezeki..

Nak check result klik >> SINI << 

Tarikh tutup untuk update blog 
-->26/01/2017 , 11.59 pm

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

4 ulasan:

  1. all the best kak.. moga kita sesama ada rezeki tuk menang. heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum ada rezeki lagi kita mimi.. Walaupun dah banyak kali join.. Huhuhu

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New