Nuff

29 September 2017

SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE!

SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE! 

Yeayy..Giveaway Time!! Haii.. TB nak buat Giveaway ni!! Kali ni tak perlu buat entri giveaway.. just melalui facebook aje.. hehe.. First time buat Giveaway dekat Page Tengkubutang.com.. Haa.. TB nak cari 5 pemenang, Ada 5 hadiah menarik menanti anda semua! Cara nak join? Mudah je.. Sila follow syarat di bawah ni je..



Steps
2) Share post tersebut dekat wall korang (pastikan dah set to PUBLIC).
3) Komen DONE! dan Tag 2 rakan fb korang dekat bahagian komen post diatas.

Terms:
1) Contest/Giveaway start dari 29 Sept up till 6 Oct 2017.
2) Pemenang akan dipilih secara CABUTAN atau Google Random
3) 5 pemenang akan dipilih, dan masing-masing akan memenangi salah satu hadiah dari 5 barangan yang disediakan.. 

All the best!

Haa.. apa lagi.. jom join cepat!!! Moga ada rezeki korang.. Haa.. jom cuci mata dulu dengan gambar-gambar hadiah yang bakal dimenangi pemenang! Fuhh.. geram i is tengok.. haha! jemput join yea semua!

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!! 







------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

4 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New