SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE! 

Yeayy..Giveaway Time!! Haii.. TB nak buat Giveaway ni!! Kali ni tak perlu buat entri giveaway.. just melalui facebook aje.. hehe.. First time buat Giveaway dekat Page Tengkubutang.com.. Haa.. TB nak cari 5 pemenang, Ada 5 hadiah menarik menanti anda semua! Cara nak join? Mudah je.. Sila follow syarat di bawah ni je..



Steps
1) LIKE post ini --> SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE
2) Share post tersebut dekat wall korang (pastikan dah set to PUBLIC).
3) Komen DONE! dan Tag 2 rakan fb korang dekat bahagian komen post diatas.
4) Like FB : Embun Beauty House​ dan Tengkubutang.com​

Terms:
1) Contest/Giveaway start dari 29 Sept up till 6 Oct 2017.
2) Pemenang akan dipilih secara CABUTAN atau Google Random
3) 5 pemenang akan dipilih, dan masing-masing akan memenangi salah satu hadiah dari 5 barangan yang disediakan.. 

All the best!

Haa.. apa lagi.. jom join cepat!!! Moga ada rezeki korang.. Haa.. jom cuci mata dulu dengan gambar-gambar hadiah yang bakal dimenangi pemenang! Fuhh.. geram i is tengok.. haha! jemput join yea semua!

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!! 








4 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New