Nuff

29 September 2017

SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE!

SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE! 

Yeayy..Giveaway Time!! Haii.. TB nak buat Giveaway ni!! Kali ni tak perlu buat entri giveaway.. just melalui facebook aje.. hehe.. First time buat Giveaway dekat Page Tengkubutang.com.. Haa.. TB nak cari 5 pemenang, Ada 5 hadiah menarik menanti anda semua! Cara nak join? Mudah je.. Sila follow syarat di bawah ni je..



Steps
1) LIKE post ini --> SPECIAL GIVEAWAY BY EMBUN BEAUTY HOUSE
2) Share post tersebut dekat wall korang (pastikan dah set to PUBLIC).
3) Komen DONE! dan Tag 2 rakan fb korang dekat bahagian komen post diatas.
4) Like FB : Embun Beauty House​ dan Tengkubutang.com​

Terms:
1) Contest/Giveaway start dari 29 Sept up till 6 Oct 2017.
2) Pemenang akan dipilih secara CABUTAN atau Google Random
3) 5 pemenang akan dipilih, dan masing-masing akan memenangi salah satu hadiah dari 5 barangan yang disediakan.. 

All the best!

Haa.. apa lagi.. jom join cepat!!! Moga ada rezeki korang.. Haa.. jom cuci mata dulu dengan gambar-gambar hadiah yang bakal dimenangi pemenang! Fuhh.. geram i is tengok.. haha! jemput join yea semua!

HADIAH YANG BAKAL DIMENANGI!! 









Related Posts

4 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New