Nuff

25 September 2017

JOM KEKAL LANGSING DENGAN IMAAN SLIMMING FRUITEA DAILY DETOX

JOM KEKAL LANGSING DENGAN IMAAN SLIMMING FRUITEA DAILY DETOX 

Wah.. sedap betul rasa teh yang berperisa buah-buah ni.. ada rasa Durian Belanda, ada rasa Mulberry (errr.. macam amna rasa Mulberry ek.. huhu) ada rasa teh.. ada rasa buah Markisa.. haaa.. memang sedap dan tak terfikit pun teh detox ni ada rasa buah camni.. selalunya teh detox yang lain rasanya tawar dan pahit je.. sampai nak minum pun kena tutup hidup.. wakakaka..



Tapi Imaan Slimming Fruitea Daily Detox ni tidak pahit .. sedap je rasa dia.. TB boleh minum tanpa tutup hidung.. haha.. Haa.. kalau korang nak tahu.. TB berani minum Imaan Slimming Fruitea Daily Detox sebab ia juga sesuai untuk ibu yang menyusu.. so, TB pun memang nak detox badan TB pun sebab sejak akhir-akhir ni asyik la sengal-sengal aje.. harap lepas minum detox ni TB kembali cergas.. yeay!!

Jom tengok info detail pasal Imaan Slimming Fruitea Daily Detox .. dan kalau berminat nak beli, boleh contact info/link yang TB seratkan di bawah sekali ni yea.. 


Imaan Slimming Fruitea Daily Detox

pencernaan : ambil 1-2 uncang setiap hari
馃憣馃徑Individu yang nak kurangkan berat badan
TEH_BUAH_IMAAN dah ada yang dalam botol. Cantik, memang boleh melting tengok. Dlm 1 botol ada 10 uncang sja.

Lebih senang nak beli..
Lebih senang nak jual..
Lepas ni hari2 boleh teh buah, kat mana2 pun teh buah.
Lebih SIHAT..
Lebih SLIM lah kita semua 馃槉

KANDUNGAN
Passion fruit (markisa), Sour sop (durian belanda), Mulberry, Candle Bush (cassia alata), Tea Leaves (daun teh).

KEBAIKAN
馃憤馃徑Membantu pencernaan
馃憤馃徑Membantu detox (buang toksin dlm badan)
馃憤馃徑Tingkatkan sistem imunisasi
馃憤馃徑Anti Kanser
馃憤馃徑Kawal gula dlm darah

CIRI_PENTING
❤Tiada bahan kimia
❤Proses secara natural
❤Rasa sedap

CARA_GUNA
馃憣馃徑Rendam 1 uncang dalam cawan / mug berisi air panas
馃憣馃徑Setiap uncang boleh diguna 2 kali
馃憣馃徑Individu yang ada masalah  : boleh rendam 2 uncang dalam satu cawan / mug
馃憣馃徑Indvidu yang nak kekalkan berat badan sedia ada – 3x seminggu

SIAPA_BOLEH_MINUM?
馃拑馃徏Semua berumur 7 tahun ke atas
馃拑馃徏Wanita menyusu pun boleh minum
馃拑馃徏Boleh diminum pesakit diabetic, gastrik 馃拑馃徏Wanita mengandung tidak digalak minum

HARGA 



Haaa.. Bagi sesiapa yang nak jaga berat badan, WAJIB berdetox ya kawan2. Tak tau macam mana dapatkan botol imaan. Harga satu botol rm25 ja, Lagi banyak lagi jimat tau. .
Untuk mengetahuan korang semua, detox Imaan ini ibu menyusu pun boleh minum ya 馃槏 lagipun, kandungannya buah-buahan . Wasap 019-3922261 (ira)


JOM TENGOK VIDEO CARA NAK SEDIAKAN IMAAN SLIMMING FRUITEA DETOX NI




BERMINAT NAK ORDER? BOLEH CONTACT & VISIT :

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Daftar--> Jawab Survey--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik YOUGOV dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

Shoping dan dapat Cashback balik? Bestnya.. jom daftar SHOPBACK Percuma sahaja. Lepas ni shopping apa-apa je dapat pulangan duit balik.. untung kan??

Shopping barang paling murah di website online! tak percaya? daftar SGSHOP dan start intai barang2 yang murah giler kat sini!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page




Related Posts

3 ulasan:

  1. produk ni jenama sama dgn tisu basah muka tu ye..

    sedap tu rasa tea.. zaza pun lama tak detoks badan ni..

    BalasPadam
  2. Waaa.. makn slim melim la mama harraz pasni..

    BalasPadam
  3. sound good, thinking want to try or not.
    done follow your gfc feel free visit www.mymumbest.com

    BalasPadam

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

nuffy2

GA New