Nuff

28 April 2019

Stellarlica Mix Buat Kulit Cantik & Berseri




Stellarlica Mix Buat Kulit Cantik & Berseri 


Hai semua.. hari ni TB nak share dengan korang tentang satu produk yang berfungsi untuk mencerahkan kulit dan mempunyai pelbagai manfaat lain. Produk tersebut ialah Stellarlica Mix iaitu didatangkan dalam bentuk serbuk yang lazat kerana ia dihasilkan dari beri campuran dan acai berry sebagai bahan untuk untuk menyediakan fungsi kesihatan dan kecantikan sistemik. 






TB sukakan package pink ni,sukakan rasa dia, dan sukakan packagingnya yang didatangkan dalambox yang keras dan berwarna putih.. nampak mewah gitu..Sachet tu pun senang nak dibawa kemana-mana sebab kecil je.. boleh masuk dalam beg, poket mahupun selit je dalam wallet korang.. hehehe.. Boleh koyak dan tuang dalam mulut bila-bila masa dan dimana-mana saja..haa.. best kan!





Manfaat Stellarlica Mix:
  1. Pengurangan dalam garis-garis halus
  2. Mencerahkan pigmentasi
  3. Mengandungi tekture kulit
  4. Melambatkan penuaan pra-matang
  5. Mengurangkan kerosakan DNA
  6. Mengurangkan kerosakan otot
  7. Berkesan untuk mencerahkan kulit
  8. Detoksifikasi dengan cara yang lembut dan semula jadi
  9. Melawan Radikal negatif bebas dengan antioksidan
  10. Menyediakan penyembuhan mikro pada kulit lebih cepat ke kulit
  11. Mengurangkan proses keradangan kulit




Cara nak consume hanya ambil 2 sachet setiap hari, buka paket dan tuangkannya terus ke dalam mulut. kenapa kena 2 sachet sehari? kerana 2 sachet adalah kandungan yang mencukupi untuk kesan yang optima.. So, kalau nak cantik, cerah dan tiad alagi kulit kusam.. kenalah consume cara yang betul ye.. 

TB baru try selama 5 hari dan hasilnya tona kulit nampak cerah sedikit dari sebelumnya tapi masih belum cerah yang berbeza sangat la kan.. Kena tunggu 1 bulan baru TB boleh cerita balik macam mana kesan selepas consume nya ya..  InsyaAllah TB akan UPDATE kat sini nanti selepas sebulan penggunaan..




Stellalica Mix ni datang dalam bentuk serbuk so, sangat mudah nak consume..Hanya koyakkan sachet dan masukkan serbuk yang lazat ni ke dalam mulut korang dan nikmati rasa buah mix beri yang sedap tu.. Ia sedap sebab dibuat daripada 100% buah beri dan sangatlah lazat. Selepas consume selama 5 hari kulit TB terasa lebih ringan, saiz liang roma pun nama mengecil.

So TB berharap lagi sebulan kulit TB akan jadi lebih baik, dapat kulit yang lebih halus, licin dan sihat. Tambahan pula TB tertarik apabila ada testimoni yang mengatakan dengaan men consume Stellarlica Mix  kita dapat mengurangkan demam, selsema atau rasa badan tidak sihat, ini  kerana Stellarlica Mix juga mengandungi vitamin-C dimana ia akan memberi kekuatan sistem imun yang lebih baik dan 100% selamat digunakan.



TB nak consume Stellarlica Mix ni sebab TB nak  memastikan kulit TB yang kering ni terhidrat dan dalam keadaan baik Yang penting macam TB kata tadi.. senang sangat nak consume, sebab ia dalam bentuk serbuk, buka pek dan telan. Ia berjalan dengan lancar tanpa air, saiz pun comel dan mudah untuk dibawa dan ideal untuk orang dewasa yang sibuk. Amat disyorkan!"



Antara sebab lain yang buat TB nak consume Stellarlica Mix ni ialah kerana ia boleh mengurangkan garis halus dan melewatkan penuaan pramatang TB. Produk ini juga boleh membantu untuk menyahtoksik dengan cara yang lembut dan semula jadi. i likeee..







Dapatkannya dengan harga PROMO
RM380 / 2box (NP Rm500)

untuk lebih info sila hubungi whatsapp: 
+60129686443

facebook: 

#acaiberry #whitening #whiteningpowder #stellarlicamix






Related Posts

25 ulasan:

  1. Elok ambil suplement mcm ni..boleh cantikkan lagi skin terutama mcm kita2 yg usia dh naik ni..

    BalasPadam
  2. Can I consume as well? I'm still breastfeeding

    BalasPadam
  3. kena consume ni jugaklah..risau dah makin merepot ni..nak juga cantik mcm TB

    BalasPadam
  4. ni kalu rajin amal selalu boleh jadi cantik tau. lepas tu kena minum banyak air kosong untuk filter buang apa yang tak patut dalam badan. cantik la tengku butang time raya kalu selalu makan ni

    BalasPadam
  5. wow..macam menarik produk ni,almaklumlah dah nak masuk 40 ni kena la consume produk utk cantikkan kulit kan....makin cantiklah tb lps ni hehe

    BalasPadam
  6. Mesti sedap kan rasa dia. Khasiat pun banyak tu. Elok utk consume setiap hari.

    BalasPadam
  7. Terkejut tengok harga dia. 😄😄
    Lepas ni nmpak makin berseri seri la akk kan.. Sebab dah jumpa produk yang serasi..

    BalasPadam
  8. ada beri dengan acai beri mmg terbaik...sbb kalau kita konsisten dgn acai beri ni...bukan takat badan je sihat, kulit muka pun bersih dr cela

    BalasPadam
  9. rsnya cik en dha masuk 30 an ini boleh cuba

    BalasPadam
  10. Nak raya ni mesti kene cantik kan.. Hehee.. Amim supplement memg bagus.. Cantik dalam cantikla luar.. Gituu

    BalasPadam
  11. Okay nak grab jugak. Nak kukit cantik macam TB

    BalasPadam
  12. supplement baru... Nice.. Makin cun la TB nnti.. :)

    BalasPadam
  13. Meriahlah raya kali ni tb berseri2 minum ni. Heheh.. Kita nk sgt amik supplemen... Tp kita holdkn dlu sbb ada mslh sikit..

    BalasPadam
  14. Bagus kandungan dalam bahan-bahan yang ada dalam stellarlica nih bolehlah dicuba nanti!

    BalasPadam
  15. Umur sis yg nak masuk 50an ni memang sesuai le kan ambik suplemen ni. Garis2 kedut ni dh banyak gak ni..tapi tu lah..harga dia pun cukup wowwww. Nak kena menabung le dulu gamaknya ni

    BalasPadam
  16. Umur umur macam kite ni dah kena start consume benda benda macam ni kot. Hehehe. ye la kan kite makin lama makin kurang segala kolagen dalam badan. Salah satu cara nak bantu kekalkan awet muda kita makan suplemen macam ni

    BalasPadam
  17. My first time get to know about this brand, i memang take beauty drink so will check out.

    BalasPadam
  18. Kalau sebut bab kulit cantik ni mesti yang paling suka adalah orang perempuan tambah nak raya memang nak kulit berseri dan macam orang Korea hehehehe jelous kita...

    BalasPadam
  19. Bila dah usia cam Rawlins, memang kena banyak ambil supplement untuk mengekalkan kesihatan, keremajaan dan kecantikan diri hahahaha. Macam nak try gak la.

    BalasPadam
  20. Macam best ja. Akak tak ambil supplement tapi rasanya akak pun patut ambil dah sekarang untuk kulit lebih cantik dan sihat

    BalasPadam
  21. Emi dah lama dah tak ambil apa2 supplement. Sekarang ni pun tengah usha nak amalkan supplement balik, sebab nak cantikkan kulit hehehe

    BalasPadam
  22. I need some beauty drinks too. This brand is new to me will check it out soon.

    BalasPadam
  23. wahhhh best nie. minum2 je cantik. nak jugaklah cuba. mana lah tahu boleh mencantikkan diri yang sudah sedia ada cantik nie. eh. hahahahhaa

    BalasPadam
  24. Sekarang banyak kemudahan nak cantikkn kulit n sihat. Rajin tak rajin je nak consume. Vit c penting untuk kesihatan dalaman. Cantik dalam n cantik luar sekali. Biar seimbang.

    BalasPadam
  25. Amalkan kak tb. moga cantik berseri-seri raya nanti. hehehe. suplimen memang kena konsume tambahan kita semua terdedah dengan pelbagai keadaan. cuaca tak menentu, virus, pigmentasi dan memacam. vitamin c je ruby amalkan sekarang. mudah. hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New