IDEA JUADAH YANG SESUAI
UNTUK OPEN HOUSE RAYA


Hai.. Seminggu dah raya berlalu kan.. semua dah start nak mula bekerja macam biasa.. namun ada juga yang tak nak melepaskan kesempatan untuk menamatkan raya kali ni dengan mengadakan open house demi menjamu sanak saudara dan rakan-rakan yang ingin bertandang ke rumah nanti.. almaklumlah.. kita beraya di kampung pun dah seminggu.. rakan-rakan yang nak beryaa ke rumah kita pun tak dapat nak mai sebab tuan rumah masih di kampung.. so, inilah masanya nak bertemu mereka kan.. jom tengok menu apa yang sesuai untuk juadah open house nanti.. 


SATAY

NASI IMPIT KUAH KACANG

LONTONG

LAKSA

NASI MINYAK

NASI AYAM

NASI TOMATO

MEE SUP 

BIHUN SUP

MEE GORENG

BIHUN GORENG

KUEHTEOW GORENG

NASI HUJAN PANAS

LEMANG DAN RENDANG

KETUPAT DAUN PALAS

DODOL

BISKUT RAYA

NASI DAGANG


Nak tengok lebih banyak lagi menu yang best untuk dijadikan hidangan semasa nak jemput tetamu ke open house? meh tengok sini --> https://saji.my/menu-hari-raya/




3 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New