Nity

Nuff

25 Julai 2016

PERTEMUAN INDAH BERSAMA BLOGGER ZAZA IMAN | 30 JUN 2016

PERTEMUAN INDAH BERSAMA 

BLOGGER ZAZA IMAN 

Wah.. disebabkan kesibukan yang melanda.. nak update entri pun kena cari-cari masa yang sesuai untuk menulis entri terkini.. Paling teman nak update ialah pasal pertemuan dengan Zaza iman iaitu sahabat alam maya yang telah selama 3 tahun lebih perkenalan kami... Dah nak masuk sebulan baru nak share entri ni yea.. huhu.. Raya pun nak abes dah kan.. pertemuan kami masa tu sebelum raya lagi pun, ketika itu di penghujung Ramadhan.. hehehe.. takpelah.. janji teman buat entri ni.. sebagai kenangan.. ye tak? =)

Kami berhubung hanya melalui Facebook dan whats app sahaja.. namun setiap masa tak pernah lupa bertanya khabar.. apa saja berita terkini yang menarik kami akan kongsikan bersama.. 

Hehe.. pendapat teman tentang Zaza Iman ni, dia seorang yang humble, peramah, cantik, sopan santun dan lemah lembut orangnya.. tak suka marah-marah tak tentu pasal.. tak pernah keluarkan kata-kata yang tak elok semasa ber whats app mahupun post apa-apa yang menggunakan bahasa kasar di Facebook.. punya soft nya Zaza Iman ni tau..  

Kalau dia tak puas hati atau marahkan sesuatu or sesorang.. atau berkecil hati dengan orang lain.. dia tak pernah post di facebook utnuk sindir-sindir orang tersebut.. punyalah soft dan baik giler Zaza Iman ni.. hahaha.. bukan bodek yea.. memang itulah Zaza Iman yang sebenarnya.. 

Lagi satu.. Zaza Iman ni seorang yang Jujur dan Amanah orangnya tau.. Kreatif serta berseni orangnya.. Punya Impian besar namun masih belum berjaya dicapai.. InsyaAllah.. Allah akan kabulkan permintaan dan impian sahabat teman ini.. Aaaamiinn.. Eh.. lupa pulak nak bercerita tentang macam mana pertemuan kami hari tu.. 
Selepas 3 tahun berhubung hanya melalui alam maya dan whats app, pada 30 Jun 2016 (Khamis) sebelum Raya Zaza bersama rakan blogger lain iaitu Akim dan isterinya Mira bersama anak comel diorang telah ke Kuala Lumpur untuk sesi mengambil Hadiah.. hadiah apa? 

haaa.. Kalau nak tau lagi satu kelebihan Zaza ni kan.. rezeki dia murah sangat-sangat tau.. dalam dunia Blogging ni.. macam-macam hadiah bernilai yang lebih dari RM3k dia pernah dapat tau.. murah betul rezeki Zaza kan.. haaa..hari tu dia Menang Hadiah Telefon Zte Blade V7 Lite dari contest anjuran INVOLVE ASIA , 

dan terkini dia menang lagi weh!! dari involve Asia lagi.. hadiah apa? kena lah baca entri terbaru Zaza Iman nanti ye... !! masyaAllah.. murah betul rezeki Zaza.. tapi bukan cabutan bertuah ke apa tau.. Tapi kerana penulisannya dan review Zaza yang memikat hati pihak Involve Asia untuk memilih Zaza sebagai pemenang.. Tahniah ye Zaza!! 

Hari tu Zaza datang kedai dan kami bersembang seolah-olah dah lama jumpa.. hehe.. tak kekok sembang dengan zaza ni.. cuma masa agak mencemburui kerana dalam waktu yang sama teman terpaksa melayan customer yang datang ketika itu.. tak dapat nak melayan dan chat lebih lama dengan Zaza.. agak frust juga masa tu, namun tak dapat nak elak semua tu.. hope nanti ada peluang kita berjumpa lagi yea.. kalau teman tak sibuk la kan.. kalau jumpa time free best sikit.. Aman je.. Tapi kalau jumpa time rushing or busy.. adoi.. rasa terkejar-kejar pulak.. tak mo.. tak mo.. tak mo itu macam haaa.. heeee.. 
Hee.. sib baik Zaza ni suka selfie.. so, banyak jugak gambar yang di sana untuk dijadikan kenangan.. sebab teman pun malu-malu gajah sikit nak bergambar.. tapi kalau dah Zaza pun cool je.. heee.. why not kan.. bukan selalu pun kami berjumpa.. alang-alang dah bertemuin ni.. hehe.. slefie welfie la kami.. Thanks ye a Zaza sudi jadi rakan maya teman... thanx jugak buat Akim dan Mira sudi melayan karenah seketul Zaza yang comel ni.. hahaha.. sampai jugak kome ke kedai teman yea!

Apa-apa pun buat Zaza.. kalau ada tersilap kata mahupun terkurang layanan hari tu.. teman mohon maaf yea.. harap Zaza tak simpan dalam hati tau..  thanx sebab tak ambil hati kalau selama ni teman asik pot-pet pot-pet  membebel apa-apa dengan Zaza.. Tapi best sebab Zaza cool je.. hahaha.. Sayang Zaza.. !!~ =)

Baca juga entri dari Zaza Iman : 



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

21 Julai 2016

SKIN STICKER SJCAM LATEST MODEL - M20

Hai.. Buat korang yang memiliki model terkini action camera SJCAM M20, kini korang dah boleh memiliki kamera yang cantik juga setanding GoPro, hanya hiaskan body kamera korang dengan Skin yang menarik dan buat orang tertarik melihatnya.. 

Terdapat banyak design-design menarik yang korang boleh pilih ikut kesukaan korang. Di bawah ni disenaraikan design-design dan corak mengikut kod untuk korang pilih dan sekiranya berminat nak order, boleh sahaja terus pm ke FB Page HYPERGRAFIX 

Sila nyatakan kod yang anda mahukan, sekiranya ingin lebih mudah.. screenshoot aje skin yang korang mahukan dan seterusnya selepas bayaran dibuat, kami akan terus postkan SKIN STICKER korang.. 

= DESIGN SERTA CODE SKIN STICKER BAGI 
CAMERA SJCAM M20 =






















+ 100% Original HYPERGRAFIX 
+ PVC Sticker (Tidak Mudah Koyak) 
+ Waterproof colour
+ Weather Proof
+ Large Format Print 
+ Perfect Fit

Kami juga ada menjual Skin Sticker for SJCAM :
SJ4000 SJ4000+ SJ5000 / SJ5000+ / SJ5000X Elite / 
SJcam M20 

Skin untuk GoPro Hero 4 Black & GoPro Hero 4 Silver / GoPro Hero Session / GoPro Hero 3 / GoPro Hero 3+ 

Eken H3R / Eken H8R / Eken H9R 


Untuk Order :
Sila PM FB Page 



Follow sekali Instagram




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

20 Julai 2016

Oyen Jatuh Dari Tingkat 2

Oyen Jatuh Dari Tingkat 2


Tadi teman menangis macam ibu kucing hilang anak, sebab? sebab mencari Oyen tak jumpa-jumpa.. Pagi tadi teman masih relax lagi sebab agak teman mungkin oyen menyorok bawah katil.. nak elak dari si Butang yang suka je membelasah dia.. 

So, teman masih cool je meng update blog ni ha.. tetiba semasa menaip tu.. rasa macam lama sangat pulak oyen menyorok.. selalunya time2 pukul 9 ke 10 am dia dah keluar dari bawah katil tu.. Ni dah jam 10.30 pun tak nampak dan tak dengar bunyi oyen mengiau lansung?? pelikk..

Teman pun check kat semua tempat, kot terkurung dalam bilik ke, dalam stor ke, kot dalam bilik air ke kan, kot menyorok kat tempat-tempat baru ke kan.. siap angkat tilam yang berat gedabak tu semata-mata nak tengok ada tak oyen bawah katil tu.. tengok-tengok memang takde..

Ya Allah.. mana lah Oyen gi ni.. teman dah cuak dan rasa nak menangis.. dalam fikiran fikir satu je.. risau oyen jatuh dari tingkap dapur atau jatuh dari balconi depan tu..

Teman terus turun tangga dan cuba cari oyen..Ya Allah.. terkejut sangat-sangat rupa-rupanya memang betul sangkaan teman kali ni, memang betul oyen terjatuh dari tingkap dapur.. dari tingkat 2 ke tingkat 1.. Tak tahu la dari pukul berapa dia jatuh, kot tengah-tengah malam tadi ke.. wallahualam sebab malam tadi tak dengar pun suara gersang Oyen tu.kot masa tu dah terjatuh.. . kesian dia..

Masa teman nampak oyen masa tu.. oyen tengah duduk diatas batu tepi tingkap dapur jiran lain tingkat 1. Dia tak lari pun masa teman datang.. dan nampak dia muak stress sangat-sangat dan ketakutan sebab ada air liur meleleh dari mulut dia.. teman teringat doktor pernah cakap kalau air liur kucing tu meleleh maksudnya dia sedang ketakutan..

Memang oyen nampak ketakutan pun masa tu, teman ambil dan dukung oyen  bawak balik rumah..oyen diam je tak meronta.. lepas sampai pintu depan rumah, kelam kabut dia masuk rumah.. kesian dia.. ketakutan tak tahu dari jam berapa dia jatuh ke bawah tu.. mujur takde luka atau patah..

Tapi badan oyen kotor sebab kat bawah tu berair dan busuk.. malam ni kena mandikan oyen lagi.. baru malam tadi mandi kan dia..terpaksa mandikan lagi.. sebab dah busuk sangat.. butang dan nyiau2 pun macam  marah dan tak cam oyen sebab bau busuk oyen.. hemm..

Melalui apa yang terjadi hari ni, rupanya teman memang tak boleh kehilangan Oyen.. memang tak boleh.. tadi pun dah menangis macam apa dah.. sebab terasa macam oyen nak lari dari teman je.. macam-macam di fikiran, sampai fikir oyen marah teman ke sebab teman mandikan dia semalam.. 

Sebelum ni teman ada post kat facebook konon nak beri Oyen pada orang sebab tak sanggup tengok oyen luka-luka kena buli dengan butang.. Masa tu memang Allah je tahu apa teman rasa.. berbelah bahagi nak serahkan oyen.. bila ada yang pm bertanya, teman jadi susah hati dan berat hati nak bagi..

Last-Last atas nasihat kawan, teman tak jadi bagi Oyen.. dan teman amik keputusan sementara nak tunggu "kasi" oyen dan butang, teman pun amik inisiatif potong kuku oyen n butang supaya bila bergaduh takdelah teruk sangat luka nya.. dan hasilnya memang oyen dan butang tak bergaduh sangat lepas potong kuku.. 

Cuma lepas potong kuku ni, lain pulak yang jadi.. oyen yang tak pernah-pernah jatuh dari tingkap dapur tu, boleh pulak kali ni terjatuh ke bawah.. mujur tak luka atau patah.. nampak trauma aje .. kesian oyen.. masalah dan bahaya juga bila potong kuku ni.. dia tak dapat nak gunakan kuku tu untuk selamatkan diri dari tergelincir.. 

Walauapapun.. teman bersyukur dah jumpa balik oyen.. Ya Allah.. terima kasih ya Allah.. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

HAPPY BIRTHDAY ALTHEA !! #AltheaTurns1

HAPPY BIRTHDAY ALTHEA !! #AltheaTurns1

Yeayy!! Althea dah setahun!! So, nak nyanyi sikit untuk Althea .. Lets Start! ehem-ehem..  1..2..3.. "Happy Birthday To You.. Happy Birthday To You.. Happy Birthday To Althea.. Happy Birthday To Youuuu.."

Haa.. bagi sesiapa yang tertanya-tanya dan baru 1st time dengar nama Althea ni, meh teman ulas sikit tentang Althea yang sememangnya antara website online yang semakin mendapat tempat dihati para wanita yang sukakan produk-produk kecantikan dari Korea. Siapa tak suka kan.. artis Korea pun cantik sebab guna produk Korea.. ye tak? kita? takkan tengok aje ye? sekali sekala nak juga cantik macam artis lelaki dan wanita Korea.. hehehehe.. 


Ok lah.. meh nak citer, di Website Althea ni terdapat pelbagai barangan kosmetik seperti Mascara, Masker, Eye gel, lipstick, compact powder, Hair Oil, pencuci muka, scrub, shampoo dan macam-macam lagi.  

Semua yang teman sebutkan ada dalam website Althea tu, cubalah korang tinjau-tinjau kot ada yang berkenan di hati.. semuanya memang fresh dari Korea tau.. So, kalau nak muka ala-ala artis Korea, jom lah terjah website Althea yang tengah buat offer sempena Birthday Althea yang pertama! 

Jeng!! Jeng!! Jeng!!! Wahai sekalian peminat tegar dan yang baru nak kenal Althea, mari dengar sini!! ada announcement sikit! haaaa.. bermula pada hari ni yang bertarikh 20 Julai 2016 (Rabu), 

"Althea's Birthday Celebration"
Sempena ALTHEATURN1, Althea akan menganjurkan "Althea's Birthday Celebration" bermula pada 20th - 31st July, 2016. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wah!@!! Syoknya!  Tak lupa juga nak bagi tahu korang, korang juga berpeluang mendapatkan;

1.) Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
For orders placed on 20/7 onwards. While stocks last.


2.) Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last. 

3.) Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE! 
Rebate will be credited into your account.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opsss.. baca ni jugakk.. jangan lambat-lambat yea.. sebab tawaran ini terhad untuk  1,500 Shopper yang terawal sahaja tau.. Jadi.. jom cepat-cepat rebut peluang ini! Hanya 1,500 shopper yang terawal sahaja berpeluang mendapatkan goodies gift special dari Althea. So, jangan berlengah-lengah lagi, jom terjah website Althea!

Lagi satu!! Haaa.. Jangan lupa join #AltheaTurns1 Instagram Contest dimana korang juga berpeluang memenangi hadiah menarik seperti Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits, and beauty hampers from Althea! 

Jumlah keseluruhan hadiah bernilai KRW10,000,000 untuk dimenangi. 

Contest bermula pada hari ini iaitu 20th July hingga 15th August, 2016

Haa.. tapi jangan lupa pulak letak hashtag #altheaturns1 untuk pihak Althea lihat.
Masih Menunggu Kotak Pink dari Althea
Huhu.. Actually teman masih menunggu barangan teman sampai dari Korea.. sekarang baru ada di Shah Alam.. dan mengikut kepada tracking macam sedang dalam perjalanan sebab tertulis out of delivery kan.. so, nak kena cepat-cepat pi standby depan pintu.. huhuhu.. tak sabar rasanya nak terima box pink yang ada pelbagai barangan kosmetik dan produk tu.. nanti teman review apa isinya ye.. hehehehe..

HAPPY BIRTHDAY ALTHEA !! #AltheaTurns1
So, Sempena Birthday Althea #AltheaTurns1 ni.. Teman nak ucapkan semoga Althea terus maju dan success dalam menjadi website paling popular yang menjual produk-produk dari Korea.. Semoga Althea semakin dikenalai ramai di pelosok dunia.. Happy Birthday Althea!! 

Haaa. tau macam mana nak shopping di website Althea Korea |Malaysia ni? begini caranya yea! senang sangat-sangat tau.. Macam online shopping lain gak.. seperti Lazada, Zalora, Shopee dan banyak lagi, syarat nak shopping adalah mesti daftar jadi members dulu kan? Haaa.. samalah macam Althea ni jugak.. Korang daftar sebagai ahli/members lepas tu jangan terkejut korang automatik akan dapat RM30 sebagai Welcome Gift.. So, lepas tu boleh lah terus guna semasa buat belian nanti.. pihak Althe akan beri COUPON CODE : WELCOME-MY dan korang perlu key in code number ini semasa checkout nanti.. automatik diskaun sebanyak RM30 akan dipotong dari total jumlah barangan yang korang beli. 
Ok lah.. kalau korang nak jadi member klik SINI atau klik banner diatas, register/daftar kemudian nikmati diskaun sebanyak RM30 (tertakluk terma dan syarat) .



Korang boleh baca di SINI , SINI dan SINI tentang Althea Korea ni.. Selamat membaca dan Selamat ber shopping ya! dibwah ni TB senaraikan antara produk-produk atau makeup tools yang menjadi HOT ITEM di website Althe Korea ni..

Nak tahu lebih Info tentang Althea, sila klik link di bawah ni ye!

Facebook: Althea
Instagram: Althea Korea
Website: www.althea.kr


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

15 Julai 2016

TIPS NAK BAGI SELUAR BOLEH DIKANCING WALAUPUN DAH GEMUK!

TIPS NAK BAGI SELUAR BOLEH DIKANCING WALAUPUN DAH GEMUK!

Hihihihi.. tak tau nak kata la berapa ramai yang pasti akan menghadapi masalah sama iaitu lepas raya je seluar semua tak muat untuk dikancing.. perut dah extend ke depan dengan lemak-lemak tepu tak berkenaan yang perlu ambil masa untuk disurutkan (itupun kalau leh surut la ye!) hahahaha..  

Tapi kalau masih tak leh surut takkan korang nak kena keluar duit pula nak membeli seluar baru atau skirt baru kan? nanti dah dapat shape asal seluar baru tu pun dok dalam almari.. ye tak? hehehehe.. 

Ok lah.. bagi yang ada masalah macam tu, meh tengok gambar-gambar ni.. kot la korang boleh guna tips ni untuk memastikan seluar yang ada masih boleh dipakai sementara menunggu mendapat shape asal korang.. kan.. selamat mencuba! Sharing is Caring! Gambar amik kat Google je.. hehehe.. 

Jahit lubang Butang tambahan macam ni.. ok gak kan!
yang ni pun ok.. hehehe.. asal senang buka.. ye tak?

Mcaam-macam cara lagi ada ni ha.. leh la try.. 

Yang ni simple giler.. hahaha..

Haaaa.. teman rasa yang ni macam best je! hehehehe.. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

14 Julai 2016

BELI YOGA MATT / WORKOUT MATT DARI NILE.COM.MY


BELI YOGA MATT / WORKOUT MATT DARI NILE.COM.MY

NBR Thick 10mm Yoga Matt /Workout Matt teman beli semata-mata kerana nak buat lapik untuk bersenaman Yoga nanti.. cewahhh.. hahaha.. biasalah lepas raya ni badan menambun-nambun.. risau lak obesiti.. baik cegah awal-awal kan.. hihihi.. Haa.. harga Yoga Matt ni murah je.. 

Kalau nak dibandingkan kualitinya dengan yang mahal, lebih kurang aje pun.. cuma teman pilih yang ni sebab ketebalannya 10mm .. kalau yang lain dalm 3mm ke 8mm je.. so, disebabkan teman tak boleh nak duduk lama-lama atas tempat rata.. so, better la teman pilih yang paling tebal ye takk?? hehehehehe... 

Harga untuk NBR Thick 10mm Yoga Matt /Workout Matt  hanya RM33.30 sahaja.. Ukuran saiz nya ialah  183cm*61cm*1cm . Material ; NBR , Berat nya hanya 0.90kg sahaja . Harga Pasaran RM74 tapi di Nile.com.my hanya RM33.30 sahaja..  Teman pilih kaler BIRU.. heee.. sebab tak nampak kotor sangat.. ingat nak pilih kaler HIJAU tapi macam dah rupa kaler cutting mat le pulok.. kih3.. So, amik jelah biru..

Haaa.. tak sabo nak dapat yoga Matt ni.. macam-macam senaman dah bermain difikiran teman nak buat.. ecececehhh.. hahahaha.. kengkonon aje kan.. Tapi memang dah lama mencari pun benda ni.. ni baru tergerak hati nak membeli.. semua gara-gara orang asik menegur kata teman  GEMOK time raya hari tu.. hihihi.. agak mulut diorang.. sekali ku LEMPANG kang baru tauuuu... haahaha.. tak marah pun. tak amik hati pun.. wekkkkk.. 

Haaa.. tengok dia punya ketebalan, Material dia NBR, panjang pun panjang..  heeee.. rasa macam OK je.. tapi tunggu je lah barang sampai dulu yea.. harap packaging ok.. jangan la ada rosak2 semasa dalam proses penghantaran pulak kan.. tak mau lah dapat yang kemek2 kat kita.. =P

 Kan dah kata.. ukuran dia memuaskan hati berbanding yang alin.. heee.. nak yang beso aje ye!

TERDAPAT PELBAGAI WARNA PILIHAN
Selain biru pilihan hati teman, ada juga kaler-kaler lain yang cantik gak tau.. tapi teman tetap nak pilih biru tu.. konon kaler basic la kan.. hehehehe.. Selain tu jom tengok kaler lain yang ada.. kot la korang pun bercadang nak membeli kan.. kaler ni bergantung kepada stok yang ada tau.. boleh tengok kat SINI untuk lihat kaler yang masih ada .. 



Bermacam-macam kegunaan Yoga Matt ni, ikut pada cara penggunaan korang.. teman nanti memang guna just untuk senaman aje.. ehehehehe.. takde guna untuk ke lain.. tetapi dengan ketebalannya mungkin amat berbaloi sekali dengan harga yang kita dapat.. Opsss.. nak komen lebih-leboh tak boleh.. kena tunggu barang sampai dulu.. teman order pagi semalam 13/6/2016 (Rabu). Sekarang tengok tracking dalam proses penghantaran.. So, memang tahu pun, hari ni barangnya nya akan sampai.. teman buat COD  je senang.. sebab takyah nak fikir sangat sebab memang COD ni lagi cepat dari guna Poslaju atau Gdex.. Tak pernah mengecewakan.. lagi pulak runner dia mesra alam.. haha.. Setakat ni la kan... akan datang Wallahualam.. kang puji lebih-lebih kot one day depa wat spoil kita ngamok lak.. kan.. 


Kalau berminat nak membeli Yoga Matt macam teman ni.. 
Korang KLIK SINI okeh! 

Alamak.. tengah belak-belek sekali ternampak barang KUCING pulak aihhh.. adoii.. comey2 barangnyaaaaa!! awat la tak perasan semalam.. huhuhu..  teman tengok kat sini --> BARANG-BARANG KUCING .. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2

nity 2