Nuff

15 Julai 2016

TIPS NAK BAGI SELUAR BOLEH DIKANCING WALAUPUN DAH GEMUK!

TIPS NAK BAGI SELUAR BOLEH DIKANCING WALAUPUN DAH GEMUK!

Hihihihi.. tak tau nak kata la berapa ramai yang pasti akan menghadapi masalah sama iaitu lepas raya je seluar semua tak muat untuk dikancing.. perut dah extend ke depan dengan lemak-lemak tepu tak berkenaan yang perlu ambil masa untuk disurutkan (itupun kalau leh surut la ye!) hahahaha..  

Tapi kalau masih tak leh surut takkan korang nak kena keluar duit pula nak membeli seluar baru atau skirt baru kan? nanti dah dapat shape asal seluar baru tu pun dok dalam almari.. ye tak? hehehehe.. 

Ok lah.. bagi yang ada masalah macam tu, meh tengok gambar-gambar ni.. kot la korang boleh guna tips ni untuk memastikan seluar yang ada masih boleh dipakai sementara menunggu mendapat shape asal korang.. kan.. selamat mencuba! Sharing is Caring! Gambar amik kat Google je.. hehehe.. 

Jahit lubang Butang tambahan macam ni.. ok gak kan!
yang ni pun ok.. hehehe.. asal senang buka.. ye tak?

Mcaam-macam cara lagi ada ni ha.. leh la try.. 

Yang ni simple giler.. hahaha..

Haaaa.. teman rasa yang ni macam best je! hehehehe.. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


KLIK SINI DAPAT DUIT!!


Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New