Menang hadiah ni..
Menang Hadiah dari Giveaway Intan Berlian
hee.. rezeki lagi.. saja nak letak sini sebagai entri penghargaan.. Hari tu Teman menang cabutan No.10.. dapat KEESYA COUTURE harganya RM59 dari penaja Online AwanaStyleMuslimahShop

Syukur Alhamdulillah.. terima hadiah ni bulan 3 hari tu.. ingat nak buat entri penghargaan sekali dengan beberapa hadiah lagi yang teman lum terima.. tapi disebabkan takut terlupa.. teman up kan dulu entri yang ni.. heee.. thanx again buat Zarina Tazari ialau tuan punya blog Intan Berlian serta .
Menang yang ni jugak.. Alhamdulillah..
Hadiah ini di sponsor oleh JOM Singgah Shoppe dalam Big Giveaway by Iman Zakaria dan Huda
tq buat adik Iman Zakaria.. hee.. pasni leh join lagi kalau ada GA baru.. =).. jom singgah JOM Singgah Shoppe ada banyak design baju2 cantik kat situ.. 

O.. lupa lak nak gi tau.. link blog http://honeyoyeke.blogspot.com/ tu blog contest teman tau.. heee.. saja buat satu blog untuk contest aje.. =) .. dah alang2 letak blog contest.. teman nak share gak blog kucen teman lak.. klik http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

10 Ulasan

  1. Assalamualaikum kakak, alhamdullilah. murah rezeki. bestnya... singgah menabung libresse sini~~~

    BalasPadam
  2. wahhh tahniah2 memang murah rezki tb

    BalasPadam
  3. Tahniah2. Murah rezeki Tengkubutang (^^,)

    *Singgah menabung mr.nuff. Blh klik balik kat sini : Lisa Surihani Teaches Malaysians A Thing or Two About Hygiene . TQ.

    BalasPadam
  4. Murah rezeki TB ...
    Kena rajin join GA ...
    Insyaallah ada rezeki untuk sesaper yg rajin ...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah...bestnya selalu menang hadiah....tahniah ye...

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New