GELANG / BANGLE AVON UNTUK PEMENANG BERTUAH!!
hokehh.. seperti yang teman udah war2 kan dekat Facebook Tengkubutang Miaw tadi, inilah dia hadiah misteri dari teman untuk pemenang bertuah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME... heee.. kalau lum join, cepat2 join yea.. mana tau.. dalam dok join tu rupa2nya dah tertulis rezeki Allah ni untuk korang ke.. mana kita tau kan.. di hari Jumaat ni moga termakbul lah doa korang nak menang hadiah ni atau mana2 hadiah dari sponsor yang menarik dan meruntun hati tuh.. heee (ayattt).. Okeh.. sape Nak tengok Hadiah2 lain? sila KLIK SINI


Nak Join Giveaway teman tak?? he2.. 

Note : Lupa lak nak gitau.. gambo tu teman amik kat Google jea.. nak snap gambo gelang yang kat teman ni henfon lak masalah.. tapi hadiahnya memeang serupa macam dalam gambo ni yea.. dont worry.. Tengkubutang tak pernah TIPU... Peaceee..





16 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New