Nuff

03 April 2014

SPECIAL GIVEAWAY BY GITARBOYZ

KLIK SINI UNTUK JOIN!
Ha2.. apakah tetiba keluar gambo atas ni yea? pasti korang tertanya2 kann.. haaa.. teman saja nak ngajak mengkome untuk join sama2 Giveaway by Gitarboyz a.ka. Ninjaboyz ni.. semalam ternampak jemputan dari Gitarboyz untuk join Giveaway anjuran beliau.. heee.. so, teman saja nak penuhkan jemputan dari Gitarboyz ni.. kalau menang tu kira bonus lah kan.. heee.. apa2 pun just untuk memeriahkan blog kawan2 apa lah salahnya kann.. ok.. ada sape2 berminat nak join? meh join meh.. leh kenal2 dengan blogger2 yang lain..
Ni hadiahnya.. haaa.. teruja tak? moh join! klik mana2 gambo akan di link ke blog Gitarboyz.. 

Ok lah.. pada sape2 yang nak join.. leh klik kat BANNER atas ni yea.. nak klik kat gambo teman tu pun leh.. nak klik SINI pun leh, semua teman dah link kan ke Blog Gitarboyz dah.. haaaa.. jom join.. 

Cara2nya.. ikut je kat bawah ni.. sebab teman rasa itu paling senang, kalau gi kat blog Gitarboyz punya arahan, kang korang fenin n tak faham lak.. heee.. hanya yang berjiwa hati kering je faham kot.. lalalalala.. haa.. apa lagi.. jom join!!haaa..jangan lupa syarat yang lagi satu tu..Tag 5 orang rakan! haaa.. sape mangsa teman yea? he2 ..nak TAG Sheila Salim, Mimi, Anum, Farah dan Asha Liya

CARA | LANGKAH JOIN SPECIAL GIVEAWAY 


#1 - SNAP PICTURE | AMBIL GAMBAR ANDA [KREATIF & INOVATIF]
#2 - POST {S.G.A} @ YOUR BLOG | ENTRI-KAN {S.G.A} INI DI BLOG ANDA
#3 - TAG YOUR FRIENDS TO JOIN | PELAWA SAHABAT ANDA UNTUK SERTAI
#4 - INSERT BANNER @ SIDEBAR | LETAK BANNER GITARBOYZ DI TEPI BLOG

#5 - TINGGALKAN LINK PENYERTAAN KORANG DI KOMEN ENTRI GA TERSEBUT

nak kenal lebih dekat sape diorang ni? meh2 klik.. heeeGitarboyz | Ninjaboyz #Link :

Related Posts

6 ulasan:

  1. amboi haha..ok nnt lya join :D

    BalasPadam
  2. goodluck!!!!! :))

    ika nak jemput join GA ika, harap sudi laa join ya :)
    http://haneulafiqah.blogspot.com/2014/04/grand-opening-giveaway-by-haneulafiqah.html

    BalasPadam
  3. #PrayMH370 | Your Are Rock Tengku Miaw...!!!

    Sooooooooooooooooooooo ke-NINJA-an d(^_^)b
    TQVM sbb JOIN Special Giveaway by Gitarboyz

    Copyright® Gitarboyz21™ #Link :
    Facebook - http://www.facebook.com/gitarboyz
    Blogspot - http://www.gitarboyz.blogspot.com/
    Youtube - http://www.youtube.com/user/GitarBoyz21

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2