Okeylah.. setelah tempoh menyemak link url blog peserta tamat petang semalam, so.. hari ni teman dah cari pemenang2 yang bertuah semua.. dengan menggunakan khidmat Random.org.. 

Tapi nak publish sekarang tak sesuai kot.. sebab teman dok kelam kabut settle kan bab.. Opss.. takleh citer.. Rahsia.. kang ada pulok mato-mato yang berkenaan baco ayat ni.. heeee.. shhhhhh.. diam2.. 

heee.. ok lah.. insyaAllah.. kalau takde apa2.. malam ni teman umumkan pemenangnya yea.. Tapi nak gitau awal-awal ni yea.. selepas keputusan diumumkan, segala komen2 dan pertanyaan pasal link takde dalam list peserta ke, atau yang sewaktu dengannya.. teman tak amik pot dah ye.. sebab dah bagi tempoh lama kot untuk check.. sorry kalau teman cakap ni gurih hati lak.. hee.. Tata.. taktau nak taip apo dah ni.. nak siap balik umah jo .. 

3 Ulasan

Catat Komen

Terbaru Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New