Nuff

04 September 2015

IT'S FREE!!! JOIN WOOP BOLEH TEBUS MACAM-MACAM BARANG!!

Klik Banner Sign Up Atas ni untuk join.. FREE aje.. 
pastu dah leh start kumpul point! senang sangat kan!
Klik je BANNER atas tu.. atau klik SINI
Opss.. bagi sesiapa yang belum tahu apa itu WOOP.. haa.. meh tengok Banner dibawah ni.. ehh.. NO NO NO.. bukan Banner atas ni.. hahahaha.. yang bawah ni.. yang atas tu WOOP-WOOP, memang kalau korang search kat internet pun akan keluar WOOP-WOOP tu.. hahaha..  kena search Woop Women Of Opinion baru akan jumpa website ni.. hehehe.. 
Korang hanya perlu daftar, selepas itu ada mission korang kena join, Mission apakah itu? haaa.. Alahai.. mudha giler Mission nya.. hanya jawap soalan survey.. soalan nya pun fun aje tau.. tak bosan pun.. Ada dua soalan.. kategori Daily Mission dan Big Mission.. Kalau Daily Mission tu, Kita leh je join terus.. tapi kalau Big Mission tu kena kerja sikit.. hehehe.. aloh.. kerja apa? kerjanya selfie, amik gambo dan attach ajo kome weh.. mudha kan! yang palign penting.. melalui Big Mission ni korang leh kumpul lebih banyak point.. memang berganda2 dari Daily Mission.. hehehehe.. Teman pun selalu join.. hehehehe.. tu pasai point cepat je bertambah.. tapi takmau tebus lagi.. nak tebus barang besi sikit.. hahaha TAMAKKKK Giler.. hahahaha.. 
Ini Banner yang ada dalam website Woop tu.. 
Ok.. inilah Mission yang teman katakan tadi.. once u all dah submit Mission, akan terus tertera point yang korang dapat pada hari tersebut dan kalau rajin join mission lain, lagi la bertambah2 berkoyan2 point korang dapat.. ok.. yang Daily Mission dan Big Mission tu korang nampak tak? sebelah kiri gambar ini.. just klik je mana-mana korang nak join.. 

Ok.. lepas dah banyak point.. korang tengok lah Reward apa yang korang leh redeem dengan point korang yang ada.. kalau ada item yang cukup2 dengan point korang, redeem je.. tapi kalau nak kumpul lagi utnuk mendapatkan item lagi beso... haaa.. jangan guna lagi point tu yea.. heheheheh... jom tengok reward apa yang ada.. sekarang makin bertambah-tambah b=hadiah yang ditawarkan.. baguih2.. i likeeee... 
Yang mana bertulisan Grey tu korang takleh redeem lagi.. tak cukup point.. yang purple tu boleh lah redeem dah..  haippp kumpul banyak2 dulu.. hehehehe







Haaa.. amacam?? tertarik tak dengan WOOP? haaa.. jom la join sama2.. jangan nanti teman redeem reward barang best2 korang terjeles pulak nengoknya.. ehehehehehe.... apa lagi..

 KLIK SINI untuk join

 PERCUMA aje....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

3 ulasan:

  1. salam. . tak boleh sign up sebab dia kata " Mobile phone must be at least 10 digits long" padahal no saya dah cukup 10 digit. . cam mana nak solve ?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2