Status di Twitter yang paling WIN bagi teman.. sila baca dari atas ni sampai bawah ni yea.. hehehe.. pasti korang pun setuju dengan teman kan.. Status ini Paling WIN .. hehehehehe.. itu je nak update! K bye! 
Opss lupa lak.. bagi sape-sape yang lum tuntut hadiah dari Sponsor Giveaway Birthday Mum & Sister | Tengkubutang .. silalah berbuat demikian segera kerana tarikh tamat tuntut hadiah ialah Ahad ni.. so.. jangan terlambat yeaa.. hehehehehe..



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


5 Ulasan

  1. Betul! Ena setuju sangat. Penat dah sekarang nak jaga hati org lain sedangkan hati sendiri org tu xnk jaga.. So better buat hal sendiri

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan ena.. bila kita ni asik nak fikir hati orang lain, kita buat diri kita stress fikir hal diorang.. huhu.. baik pk hal sendiri dulu .. banyak lagi masalah kita nak settle..

      Padam
  2. Betul tu , jaga hati sendiri dulu , belum tentu orang lain boleh jaga hati kite . Tsk Tsk !

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu emma.. kalau kita je jaga hati orang, memang penat laa..

      Padam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New