Nuff

20 Oktober 2015

RAWATAN UNTUK BAYI KERAP NANGIS MALAM

RAWATAN UNTUK BAYI KERAP NANGIS MALAM |
haaaaaa... cakkk.. Ya Rabbi... Apa dah jadi tengkubutang sekarang.. blog dah kusut masai, tak mandi.. busyuk masyamm.. terabai dah.. blog tak ber update.. apa dah jadi nih?? hahaha.. kesian blog teman ni kan.. macam tak berpenghuni aje.. tapi yelah.. disebabkan masa tak berapa nak mengizinkan teman berblog dengan tenang.. maka terpaksa lah ikut je arah angin yang dituju.. kalau ada masa terluang teman update la blog ni.. kalau tak.. biarlah dia tido jap.. Sib baik la trafik still ok.. Alhamdulillah 3k-4k macam biasa lagi.. jangan kurang jadi 2k, itu sudah merisaukan teman.. kalau dok stabil macam biasa lagi, takpe, tak naik pun takpe.. hahaha.. apa aku membebel ni daaa.. Ok lah.. ni teman nak share dengan korang citer pasal budak nangis malam.. mesti pernah terjadi pada bayi korang atau bayai sedara2 korang ke kan.. jiran ke kan.. boleh la share dengan diorang cara nak rawat bayi yang nangis malam ni.. dengan bacaan ayat suci Al-Quran je insyaAllah.. dipermudahkan.. 






------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New