Nuff

17 Oktober 2015

ZIZANI SECRET SOAP PENYELESAIAN MASALAH KULIT!!

ZIZANI SECRET SOAP | Membantu Mengurangkan Jerawat Seawal 7 hari !!!
hehehehe.. tu testimoni dari teman sendiri tau.. memang berkesan untuk kecutkan jerawat.. bagi sesiapa yang masih belum jumpa sabun/ pencuci muka yangs esuai utnuk kulit berminyak/berjerawat.. jom try Zizani Secret Soap ni... pasti puas hati.. tak cuba tak tahu.. ye tak? hehehe..
ZIZANI SECRET SOAP | Membantu Mengurangkan Jerawat Seawal 7 hari !!!

Wahh.. ada produk terbaru untuk mereka yang bermasalah kulit berjerawat dan berjeragat.. Ehem2.. macam tau2 je teman ni ada masalah kulit berjerawat yea.. heee.. Ok lah.. kali ni teman nak review tentang sabun ni lak..

haaa.. Teman dah try sabun ni.. rasa macam best aje.. tak mengeringkan muka.. rasa muka bersih aje..

Zizani Secret Soap ni ada banyak kebaikan tau... haaa.. Apa kebaikan Zizani Secret Soap ini? Meh teman share dengan korang .. 

Untuk pengetahuan korang, sabun ini buatan 100% bumiputera dan tiada kesan pengelupasan kalau digunakan. 

Semestinya korang pun pernah mencuba sabun yang bermacam-macam kan.. ada sabun tu buat muka kita mengelupas dan merah-merah macam udang kena bako.. sampai akhirnya kena jumpa pakar kulit lah sebab merah takmau hilang.. huhuhuhu.. 

Tapiii... dengan Zizani Secret Soap, kulit takkan jadi merah camtu.. sebaliknya kulit tampak Natural je lepas guna sabun ni tau...

Haa.. lagi satu info tentang sabun ni.. Zizani Secret Soap ni diformulasikan dengan bahan semulajadi yang diiktiraf sebagai yang terbaik untuk masalah kulit muka seperti jerawat dan jeragat.

Sabun ni TIADA Paraben, SLS, Silikon dan Petroleum yang mana bahan ini merbahaya untuk kulit.

Selain itu sabun Zizani Secret Soap ini juga membantu masalah kulit kering dan anti penuaan. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Zizani Secret Soap diformulasi khusus untuk membantu menentang kesemua masalah kulit – tompok jeragat, kesan parut, tona tidak sekata, kulit kusam, berjerawat, kekeringan kulit dan kesan awal penuaan wajah.

Diantara kelebihan Zizani Secret Soap adalah:
  • Membantu mencerahkan tona wajah, parut dan tompok jeragat
  • Membantu mengawal kulit berminyak dan berjerawat
  • Membersih wajah dan badan dengan sempurna tanpa mengeringkan kulit
  • Membekalkan kelembapan semulajadi sepanjang hari tanpa kesan berminyak
  • Membantu mengurangkan kesan penuaan kulit seperti kedutan dan garis halus
  • Membekalkan antioksida yang penting untuk kulit melawan kesan UV matahari
  • Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
  • Formulasi natural yang unik, tanpa pengelupasan, tanpa paraben dan SLS
haa.. sebelum tu.. Moh kita tengok testimoni dari mereka-mereka yang pernah guna sabun ni.. 









Testimoni lain.. sila KLIK SINI

Bagi yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Zizani Secret Soap ni, korang boleh la singgah dan jenguk website dibawah ni yea.. manalah tau Sabun ni juga dapat menyelesaikan masalah kulit wajah korang.. terutama yang berjerawat, berjeragat, kusam dan kering.. 

Website :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Atau kalau dah pernah order tapi nak order lagi.. bolehlah klik link bawah ni yea.. 
pay with SenangPay


Harga : RM29.00 seunit

Penghantaran : PERCUMA

Sila Klik link di bawah untuk buat belian.


Produk akan sampai dalam masa 5 hari bekerja.

SMS ke 019-6060768 selepas membuat bayaran 
atau Wassup ke 013-3723805

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Related Posts

7 ulasan:

  1. Zizan ni produk dari pelawak Zizan ker...

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. Waaa.. Bestnya.. Muka kita ni sjak stop prduk 'tu' dh naik mcm2 kazanah. X thu nk cuba apa dh..

    BalasPadam
  4. nak jadi dealer camana eh? boleh whatsapp 0138981887 tak?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New