Nuff

20 Ogos 2016

ANTARA PRODUK REVIEW YANG MENDAPAT VIEW TINGGI



ANTARA PRODUK REVIEW YANG MENDAPAT 

VIEW TINGGI

Alhamdulillah.. semua produk yang teman pernah review dekat blog www.tengkubutang.com ni mendapat view yang lebih dari 1000 view..  ( Klik gambar atas tu kalau nak lihat gambar lebih jelas)..  

Malah ada yang puluhan ribu view dari visitor yang mencari info tentang produk-produk ini.. Ada lagi produk review yang teman belum screenshoot untuk diletakkan dalam entri ini kerana terlupa nak letak Label produk review.. So, nak mencari balik agak mengambil masa.. setakat yang teman nampak ajelah teman tepek dulu.. Buat tatapan semua.. dan kenangan sendiri..


BERIKLAN DI BLOG TENGKUBUTANG

Bagi sesiapa yang berminat untuk teman review produk nya di blog ini, boleh email teman di tengkubutang@gmail.com yea.. Teman akan berikan harga yang berpatutan untuk satu entri review, sekali dengan pakej yang korang pasti suka..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

8 ulasan:

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

nuffy2

GA New