Nuff

28 Februari 2017

REVIEW PRODUK/SERVIS/IKLAN DI BLOG WWW.TENGKUBUTANG.COM

REVIEW PRODUK/SERVIS/IKLAN
DI BLOG WWW.TENGKUBUTANG.COM

Assalammualaikum.. Selamat Pagi semua.. Nak tanya korang ni.. Korang Ada Produk? Tapi Tak Tahu Macam Mana Nak Promote? Nak Produk di Review?? Meh Email TB di : tengkubutang@gmail.com

Rasanya lama juga TB tak buka slot untuk review/iklankan produk di blog tengkubutang.com.. So kepada mereka yang memerlukan bantuan untuk mengiklankan produk, atau apa-apa jenis servis yang ditawarkan oleh korang, tak kiralah produk makeup ke, skincare ke, makeup tools ke, butik ke, shawl ke, food review ke atau nak promote bisnes atau website korang ke atau nak memperkenalkan apa-apa servis, korang boleh beriklan di www.tengkubutang.com . 

馃挔Nak sewa tapak untuk letak BANNER pun boleh yea. Email je terus tengkubutang@gmail.com ok! 

馃挔Harga bagi iklan dan review berbeza mengikut pakej...Untuk keterangan lanjut, korang boleh email kepada TB untuk dapatkan quotation bagi servis review daripada TB - blog : www.tengkubutang.com 

馃挔Harga untuk review dengan blog TB sangat berpatutan dan TB akan cuba sedaya upaya memberikan servis yang terbaik bagi setiap pelanggan. 

馃挔Untuk maklumat lanjut, korang boleh berhubung dengan TB :- 
Email : tengkubutang@gmail.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

2 ulasan:

贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙ 贍•●♥ 聘̵̡訙̵̨̄品 ♥●•贍·˙˜”*°•.·贍•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2