REVIEW PRODUK/SERVIS/IKLAN
DI BLOG WWW.TENGKUBUTANG.COM

Assalammualaikum.. Selamat Pagi semua.. Nak tanya korang ni.. Korang Ada Produk? Tapi Tak Tahu Macam Mana Nak Promote? Nak Produk di Review?? Meh Email TB di : tengkubutang@gmail.com

Rasanya lama juga TB tak buka slot untuk review/iklankan produk di blog tengkubutang.com.. So kepada mereka yang memerlukan bantuan untuk mengiklankan produk, atau apa-apa jenis servis yang ditawarkan oleh korang, tak kiralah produk makeup ke, skincare ke, makeup tools ke, butik ke, shawl ke, food review ke atau nak promote bisnes atau website korang ke atau nak memperkenalkan apa-apa servis, korang boleh beriklan di www.tengkubutang.com . 

💠Nak sewa tapak untuk letak BANNER pun boleh yea. Email je terus tengkubutang@gmail.com ok! 

💠Harga bagi iklan dan review berbeza mengikut pakej...Untuk keterangan lanjut, korang boleh email kepada TB untuk dapatkan quotation bagi servis review daripada TB - blog : www.tengkubutang.com 

💠Harga untuk review dengan blog TB sangat berpatutan dan TB akan cuba sedaya upaya memberikan servis yang terbaik bagi setiap pelanggan. 

💠Untuk maklumat lanjut, korang boleh berhubung dengan TB :- 
Email : tengkubutang@gmail.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


2 Ulasan

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New