Nuff

27 Februari 2017

NOMBOR CANTIK | PAGEVIEW BLOG TENGKUBUTANG.COM

NOMBOR CANTIK | PAGEVIEW BLOG TENGKUBUTANG.COM

Tersuka pula tengok nombor 8 dan 2 diatas.. heee.. sebab cantik je kan.. lama lagi rasanya nak menunggu blog tengkubutang.com mencapai sasaran 5 juta pageview.. apa-apa pun.. Alhamdulillah.. target hampir tiba.. sabarlah menantinya... cuma banyak sangat benda nak buat untuk blog dalam masa terdekat ni, tak tahulah tercapai ke tak.. kira macam azam untuk 2017 gak lah tu.. hope diperkenankan Allah.. dan dimurahkan rezeki melimpah ruah dengan hasil ber blogging.. Aamiinn..

eh! entri throwback untuk story pregnant dan bersalin tak buat lagi.. grrr.. lemauuu.. haha..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

GA New