BABYNEST 4 in 1 YANG COMEL DARI CEKEBUM!

BABYNEST 4 in 1 YANG  COMEL DARI CEKEBUM! 

Psstttt... Nak cerita tentang Babynest dari CEKEBUM ni.. Tapi macam tak cukup masa je.. huhu.. so, TB tepek kat sini dulu gambar Babynest yang TB dapat semasa penghujung mengandung 2016 tahun lepas. Masa tu murah betul rezeki baby, walau belum keluar dari perut.. bermacam-macam rezeki baby dapat.. Alhamdulillah.. syukur kepada Allah.. moga rezeki baby semakin murah walaupun dah bersalin ni.. heeeee.. Aamiinn.. 

Apa-apa pun.. terima kasih CEKEBUM.. TB suka babynest ni, sangat kemas jahitannya.. sangat comel coraknya.. baby pun suka duduk dalam tu.. macam teman kata bagai dipeluk aje.. Tapi rasanya baby New born yang berkaki panjang atau bakal tinggi orangnya mungkin akan terkeluar sikit kakinya.. hehe.. macam baby TB jugak la..

Sebenarnya babynest ni patutnya dah guna masa baby new born lagi.. tapi disebabkan TB bersalin di Kg.. maka babynest ni tertinggal di KL.. huhu.. makanya.. tak dapatlah nak pakai masa new born.. actually masa babynest ni sampai, TB tak tengok lagi.. hubby TB yang terima parcel.. So, TB tak tau ukuran besar mana.. ingatkan sampai besar boleh pakai.. hehehe.. rupanya khas untuk newborn dan selagi baby boleh duduk dalam tu (yang tak berkaki panjang) . 

walau apa pun.. TB sangat suka Babynest.. sangat comel tau.. jahitan kemas.. i loikeee... tQ Cekebum! nanti detail TB cerita lagi ye.. K bye.. 




Jom baca info tentang 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik GRAVYTRAIN dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. 
Join WOOP cepattt!!

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page


2 Ulasan

  1. Comel je bby born klau duk dlm tu kn.

    BalasPadam
  2. Halo semuanya, Nama saya Siska wibowo saya tinggal di Surabaya di Indonesia, saya seorang mahasiswa, saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman untuk sangat berhati-hati karena ada banyak perusahaan pinjaman penipuan dan kejahatan di sini di internet , Sampai saya melihat posting Bapak Suryanto tentang Nyonya Esther Patrick dan saya menghubunginya melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Beberapa bulan yang lalu, saya putus asa untuk membantu biaya sekolah dan proyek saya tetapi tidak ada yang membantu dan ayah saya hanya dapat memperbaiki beberapa hal yang bahkan tidak cukup, jadi saya mencari pinjaman online tetapi scammed.

    Saya hampir tidak menyerah sampai saya mencari saran dari teman saya Pak Suryanto memanggil saya pemberi pinjaman yang sangat andal yang meminjamkan dengan pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp200.000.000 dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau tekanan dengan tingkat bunga rendah 2 %. Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa rekening bank saya dan menemukan bahwa nomor saya diterapkan langsung ditransfer ke rekening bank saya tanpa penundaan atau kekecewaan, segera saya menghubungi ibu melalui (estherpatrick83@gmail.com)

    Dan juga saya diberi pilihan apakah saya ingin cek kertas dikirim kepada saya melalui jasa kurir, tetapi saya mengatakan kepada mereka untuk mentransfer uang ke rekening bank saya, karena saya berjanji bahwa saya akan membagikan kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres atau penundaan.

    Yakin dan yakin bahwa ini asli karena saya memiliki semua bukti pemrosesan pinjaman ini termasuk kartu ID, dokumen perjanjian pinjaman, dan semua dokumen. Saya sangat mempercayai Madam ESTHER PATRICK dengan penghargaan dan kepercayaan perusahaan yang sepenuh hati karena dia benar-benar telah membantu hidup saya membayar proyek saya. Anda sangat beruntung memiliki kesempatan untuk membaca kesaksian ini hari ini. Jadi, jika Anda membutuhkan pinjaman, silakan hubungi Madam melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Anda juga dapat menghubungi saya melalui email saya di (siskawibowo71@gmail.com) jika Anda merasa kesulitan atau menginginkan prosedur untuk mendapatkan pinjaman

    Sekarang, yang saya lakukan adalah mencoba untuk memenuhi pembayaran pinjaman bulanan yang saya kirim langsung ke rekening bulanan Nyonya seperti yang diarahkan. Tuhan akan memberkati Nyonya ESTHER PATRICK untuk Segalanya. Saya bersyukur

    BalasPadam

Catat Ulasan

Post a Comment

Terbaru Lebih lama