Nuff

30 Oktober 2017

DKNY FRESH BLOSSOM BY HM PERFUME

DKNY FRESH BLOSSOM BY HM PERFUME

hai.. TB nak citer tentang minyak wangi yang semestinya lah wangi dari HM Perfume ni.. Fuh.. wanginya tahan lama juga tau.. tak payah nak sembur berkali-kali.. TB suka sangat.. kalau tau TB nak try Escada dengan Estee Lauder .. huhu.. tapi sebab dapat random je.. TB tak kisah.. tengok-tengok dapat yang TB suka juga.. DKNY Fresh Blossem, wangi dan best giler bau.. Ok lah.. bagi korang yang baru dengar dan baru mengenali tentang HM Perfume ni.. meh teman nak citer info sikit.. HM perfume ni adalah diusahakan oleh Blogger Masturina.my tau.. wah.. tak sangka, ramai juga Blogger yang pandai berbisnes yea! cayalah! 

Minyak wangi dari HM ni punya kualiti tersendiri.. Jom baca apa kelebihan perfume ini utnuk korang miliki .. 

Apa yang best :

❤️ Kepekatan pati 60%-80% 
❤️ Tahan sehingga 8 jam 
❤️ Harga mampu milik 
❤️ Terdapat 2 saiz iaitu 20ml dan 8ml
❤️ Lebih dari 130 variasi bauan 
❤️ Ada readystock dan preorder 

Oh ya.. Perfume dari HM Perfume ni ada khas untuk lelaki dan ada juga untuk perempuan.. Korang boleh pilih mana-mana minyak wangi antarabangsa yang ada dipasaran.. InsyaAllah ada je dalam list HM Perfume sebab HM Perfume ni minyak wangi dia adalah Inspired by perfume yang popular di pasaran yea... ha.. jom kita tengok.. 

HM PERFUME FOR WOMEN

Avril Lavigne Forbidden Rose
Britney Spears Fantasy
Britney Spears Midnight Fantasy
Bvlgari Omnia Amethyste
Chanel Chance
Chanel Coco Mademoiselle
Dkny Be Delicious
Dkny Fresh Blossom
D&G Rose The One
Dior Addict 2
Dior Hypnotic Poison
Dior Jadore
Estee Lauder Pleasure
Escada Cherry In The Air
Escada Moon Sparkle
Estee Lauder Modern Muse
Gucci Bamboo
Gucci Rush
Gucci Flora
Hugo Boss Ma Vie
Jo Malone English Pear
Justin Bieber Someday
Lancome Miracle
Lancome Miracle Blossom
Lancome Lavie Est Belle
Lancome Hypnose
Lady Million
Miss Dior Cherie Blooming Bouquet
My Burberry
Marc Jacobs Daisy
Olympea
Paris Hilton 
Polo Pony No.2
Roses De Chloe
Sf Incanto Shine
Salena Gomez
Still Jo
Tommg Girl
The Bodu Shop Strawberry
The Body Shop Vanilla
The Body Shop Honeydew
The Body Shop White Musk
Vercase Bbright Crystal
Viva La Juice
Vs Bombshell
Vs Love Me Noir
Guess Pink
Ralph Lauren Romance
Burberry Brit Women
Coco Chanel
HM PERFUME FOR MEN

Armani Code
Aqua Di Gio
Bvlgari Aqva Marine
Ck One
Ck Eternity
Clinique Happy Men
Chanel Allure Homme Sport
Dunhill
Dunhill Desire Red
Dunhill Desire Blue
D&G The One Sport
Dior Sauvage
Diesel Bad Boy
David Bechkam Red
Davidoff Cool Water
Ferrari Black
Hugo Boss
Hugo Boss Orange
Hugo Boss Energise
Jean Paul Gaultier
Jaguar
Mont Blanc Legend
Mont Blanc Lagend Spirit
Mont Blanc Starwalker
Mr. Burberry
Paco Rabanne Invictus
Paco Rabanne 1 Million
Polo Red
Polo Blue
Tomford Blue
Vercase Eros

haaa.. ada banyak kan?? kalau korang nak order boleh je order dekat info yang TB sertakan dibawah ni yea.. ok byeee.. heee.. selamat berwangi-wangian yea.. besttt!!


"HM Perfume by Hanis Masturina"



No Tel: 019-3140559 / 011-1010 0559



Related Posts

14 ulasan:

  1. Banyak nya bau-bauan.. kalau zaza suka bau-bauh macam buah2..

    BalasPadam
  2. Banyak betul inspired perfume muncul sekarang ni....bleh akak skodeng nanti kat sini...

    BalasPadam
  3. banyaknya bau minyak wangi tu tp dkny ni antara yg top juga tau TB. besar juga ye botol minyak wangi tu. lama boleh tahan tu.

    BalasPadam
  4. wow! banyaknya pilihan untuk lelaki. selalunya limited je wangian untuk lelaki. hihi

    BalasPadam
  5. Wah banyaknya pilihan ya.. Nanti Kak Sue nak intai juga lah..

    BalasPadam
  6. oh boleh tahan juga lamanya 8jam, pernah dulu2 beli yang inspired tahan tak sampai sejam heheee, nanti nak try usha yang ni, but so far suka pakai perfume koleksi dari thebodyshop aje

    yanmieonline.com

    BalasPadam
  7. Tak tahu mana satu bauan yang sesuai dengan kita hehehe tapi best lah banyak pilihan ...

    BalasPadam
  8. wah, nampak dari list tu banyak jugak yang saya nak. selalunya I tak beli minyak wangi sebab mahal terlampau sangat. Tapi dengan HM ni, ok jugak la kalau boleh beli lebih dari satu

    BalasPadam
  9. Tengok list perfum pun dah banyak pilihan. Fav ruby pun ada. Lepas tu pati pun 60% - 80% bagus tu. Nanti boleh cuba beli sebotol

    BalasPadam
  10. Bro dulu peminat setia minyak altar... tiap kali pergi masjid.. borong wangian sekiranya stok tidak mengucupi hahah

    BalasPadam
  11. Pebret kita Dior addict 2...Wang Sgt rasa dibuai2. Bpe hrga sebotol?

    BalasPadam
  12. Byk nya pilihan
    Bileh la beli byk lpas ni

    BalasPadam
  13. banyak pilihan minyak wangi nanti boleh nak usha2 ni

    BalasPadam
  14. Sis pun pengemar perfume...jumpa perfume beli..last2 kat rumah ni banyak lagi perfume yg belum pakai..hehehe. Kalau dah habis kat rumah ni boleh lah nanti cuba yang ni pulak

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New