Nuff

27 Oktober 2017

Berseri, Cergas dan Bertenaga dengan Minuman Botanical DEA DELLA

Berseri, Cergas dan Bertenaga dengan
Minuman Botanical DEA DELLA


Haii.. Hari ni TB rasa nak bercerita tentang satu produk yang baru TB cuba selama 2 minggu yang lalu. Produk tersebut ialah Minuman Botanical DEA DELLA yang diformulasikan untuk semua golongan wanita bagi meningkatkan kecantikan dan penjagaan kesihatan dalaman secara semulajadi.

Minuman DEA DELLA ini telah dirumus khas dari bahan seperi Kurma Hitam, Madu Asli, Akar Serapat, Kacip Fatimah, Manjakani, Sireh, Rumput Jarum Emas, Serai, Habbatussauda, Asam Gelugur, Asam Jawa, Halia, Lengkuas, Lada Pintal,Vitamin C, Vitamin B6, Vitamin B12, Kolagen Marin dan Glutation.

Setiap bahan yang terkandung didalamnya mempunyai fungsi-fungsi tertentu yang amat baik dalam membantu merawat masalah dalaman wanita. So.. hujung bulan September hari tu TB pun try la sebab tahu kebaikan Dea Della ni.. Tapi TB ambil masa 2 minggu juga untuk habiskan minuman Dea Della ni.. itu pun bukan hari-hari TB minum, TB ter "skip" sebab ada bermacam hal terpaksa diuruskan sampai terlupa membawa sekali Dea Della ni.. huhu..


Komen TB tentang Dea Della ni.. 
Selama TB amalkan minum Dea Della ni, TB rasa badan cergas je tau.. Rasa macam kurang mengantuk, nak melayan Harraz pun takde masalah.. almaklumlah.. sikecik tu dah makin aktif sejak pandai macam-macam ni.. Jenuh TB melayan dia.. mujur lah ada Dea Della ni, memberi tenaga tambahan buat TB seharian..

Wajah pun nampak macam berseri-seri sikit.. haha.. ke teman yang perasan sendiri.. haha..

Apa Rasa Dea Della ni ye?
Dea Della ni rasa dia sangat sedap tau.. TB suka rasa dia yang nak kata manis bukan manis, nak kata pahit? lansung tak pahit pun.. Lazat lagi ada.. sampaikan TB yang patut minum 1 sudu sebelah pagi tapi rasa nak minum bersudu-sudu la pulak.. haha..

Lagi satu, TB ada terbaca info yang mengatakan Minuman DEA DELLA ni merupakan minuman istimewa sebagai minuman pengikat & pemikat suami. hemm.. nak cerita pun segan.. tapi apa yang boleh TB katakan, memang minuman ni ada menampakkan kesan-kesan Positif yang setiap pasangan berkahwin mahukan.. opss.. tuuttttt.. 

Minuman DEA DELLA ini dihasilkan dari bahan semulajadi oleh mereka yang mempunyai kepakaran melebihi 30 tahun dalam bidang botanikal . Jadi sudah semestinya produk ini amat berkualiti dan memberi kesan terbaik buat si pengguna.

Produk minuman ini juga melalui pergilangan bertaraf GMP ( Good Manufacturing Practise ) serta mempunyai Sijil HALAL

Kebaikan dan Kelebihan

Minuman DEA DELLA ni rasa seperti jus kurma, ada rasa asam jawa dia tu, ada rasa manis-manis buah yang ringan tidak likat melekat di tekak, rasa yang cukup-cukup aje, tak lebih tak kurang.. pendek kata tak perlu sampai nak tutup hidung minum benda ni.. hahaha..

Didatangkan dengan botol berkuantiti 250ml dengan packaging dan label yang sangat menarik.. merah silver gitu!


Apa yang wanita masa kini akan dapat sebaik sahaja eminum DEA DELLA ni...?

Berikut kelebihan dan kebaikkan DEA DELLA 


* Menstabilkan hormon wanita 

* Memberikan kesan penegangan dan keindahan yang istimewa pada payudara 

* Memberikan kesegaran dan kemantapan pada bahagian intim wanita 

menguatkan otot faraj dan mengecutkan rahim 

* Membantu menyelesaikan masalah keputihan ( bersifat antifungus ) 

* Mengurangkan sengugut 

* Menghilangkan masalah perut buncit 

* Memberikan sumber tenaga dan meningkatkan kecergasan tubuh 

* Mengembalikan pelincir pada wanita 
* Merawat luka dalam perut dan pembedahan ( sangat baik untuk wanita selepas bersalin - dinasihat selepas 14 hari bersalin ) 

* Menambah kolagen dalam badan 

* Mengurangkan kedutan halus pada wajah 

* Menjadikan kulit lebih halus dan licin serta menaikkan seri wajah 
* Mengurangkan gejala Pra-monopouse 
* Mengurangkan bau badan dan mulut 

* Membantu mengatasi masalah sengal tulang dan sendi terutama warga tua 

* Meningkatkan kesuburan wanita 



Cara Minum Dea Della
1.) Minum ketika perut kosong (15 minit sebelum makan atau minum)
2.) Gunakan Sudu Plastik (untuk menjaga khasiat jus tersebut)
3.) Goyangkan botol mengikut arah lawan jam (pusingan tawaf)
4.) Minum 1 sudu sehari

Haaa.. mudah kan.. tak perlu nak bancuh-bancuh.. just tuang dalam sudu, dan minum.. Haa.. kalau korang berminat nak order.. boleh la pi terjah website dan url link yang TB tepek kat bawah ni ye.. Selamat menjaga kesihatan dan kecantikan dalaman wanita ye!

facebook page Deadellabeaute
instagram @deadellabeaute




Related Posts

12 ulasan:

  1. Wanita sekarang lebih banyak produk kecantikan luar dan dalam baguslah dari bahan semulajadi lak tu nanti boleh rekmen kat orang tersayang nak nampak cantik hehehehehe...

    BalasPadam
  2. Semakin hari umur semakin meningkat , of course la kecantikkan luaran dan juga dalaman kena jaga dengan sebetulnya .

    BalasPadam
  3. wahhh i like minumman kesihatan yang berasakn bahan semulajadi ni..

    BalasPadam
  4. banyak khasiat minuman dea della ni ye. bagus juga untuk wanita yang ada masalah hormon mcm kita ni. nk consume pun senang je.

    BalasPadam
  5. Banyak juga khasiatnya ye TB. Rasa macam nak cuba juga la nanti.

    BalasPadam
  6. zaza ada 2 botol.. rasa dea della ni macam jus2 kurma kan.. boleh bagi tenaga jugak

    BalasPadam
  7. Bila umur dah meningkat ni memang kena jaga badan, supplement kena ambil dan dah start jaga betul- betul.

    BalasPadam
  8. bestnya lepas ni kena jaga pemakanan dan kena makan supplement tapi betulkan boleh kuruskan badan ?

    BalasPadam
  9. bahan-bahan yg terkandung mmg jadikan kita bertenaga..semua buah-buahan dan akar kayu yg mmg bernilai pulak..hehehe..tapi nak makan kena konsisten laa..hihi

    BalasPadam
  10. Minuman kesihatan memang kena amalkan sebab kita ni sibuk dan sering letih. Ibarat makan suplimen kan. Hehehe. Jangan amalkan sekejap-sekejap. Nak sentiasa sihat, kena amalkan selalu dan konsisten.

    BalasPadam
  11. Sebagai wanita zaman sekarang memang kesihatan dan penjagaan diri perlu dititikberatkan. Bagus juga minuman dapat memberikan tenaga dan kecerdasan dalam setiap hari dalam melakukan kerja,

    BalasPadam
  12. oh, bagus produk ini.. gadis zaman sekarang perlu pandai jaga luar dalam.. jangan nampak cantik diluar je.. dalam dia... perghhhhh

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2