REZEKI MENANG GIVEAWAY ANJURAN SIFU HASRUL HASSAN


Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Syukur sangat-sangat.. Dalam dok sibuk berkemas rumah dengan stress bagai sebab nak pindah, tiba-tiba dapat Rezeki telah terpilih sebagai Pemenang Hadiah Giveaway Akhir Tahun hasrulhassan.com. 

Tak sia-sia TB join Giveaway Akhir Tahun hasrulhassan.com ni ritu.. Sebenarnya TB tak terlalu mengharap untuk menang tapi TB mencuba juga sebab dah lama tak join giveaway-giveaway ni.. Dan TB memang pengikut setia blog Sifu HH ni.. banyak dah ilmu dapat melalui blog sifu HH.. so, apa salahnya TB pun turut memeriahkan lagi Giveaway anjuran sifu HH ni kan..


Dapat Hadiah berupa Wang Tunai RM100 & Template Premium Blogspot bernilai RM50 Dari Sifu HH a.k.a  Hasrul Hassan .. Terima kasih Sifu Hasrul Hassan Semoga dilimpahkan rezeki lebih luas sebab anjurkan giveaway ni.. thsnk you again..

Sebelum ni memang berniat nak tukar template pun untuk blog ni.. dan dalam proses meninjau-ninjau template yang sesuai.. 

Ingat nak try pasang sendiri template nya nanti tapi disebabkan tengah struggle kejar masa nak pindah rumah.. dengan packing barang lagi.. nak settle hal kereta dan macam-macam lagi.. so TB pilih untuk upah blogger Zaza Iman je untuk edit blog TB ni..  heee.. memang selalu mintak dia yang buatkan.. mujur zaza ada masa kelapangan.. 

Dalam dok sembang-sembang tu,  time nak pilih-pilih template, zaza ada jugak bergurau.. taknak tunggu keputusan Giveaway Sifu HH ke, kot menang leh guna template tu.. template premium tuuu.. 

Huhu.. TB pun jawab.. Alamak.. ada peluang ke nak menang? Ramai yang join Giveaway tu.. huhu.. 

Zaza kata, mana tahu rezeki.. hehe.. Alih-alih.. menang jugak.. Alhamdulillah.. masin mulut zaza.. syukur.. 

TERKEJUT DAPAT MESSENGER DARI SIFU HASRUL HASSAN

Masa baca mesej tu TB tengah packing barang lagi.. walaupum dah agak lewat TB baca mesej tu  laju je TB reply.. tak sedar time mesej tu pukul berapa.. Huhu.. punya excited nya bila dapat tahu menang.. hee.. 

Mula-mula TB ingatkan hadiahnya salah satu.. maksud TB antara wang tunai rm100 atau dapat template premium bernilai rm50 .. rupa-rupanya dapat dua-dua.. Alhamdulillah rezeki sangat-sangat dikala saat memerlukan.. syukur.. 

Terima kasih sifu Hasrul Hassan atau lebih mesra TB suka panggil Sifu HH .  heee.. Sekali lagi TB doakan moga Allah limpahkan rezeki berganda buat sifu HH kerana menganjurkan Giveaway ini.. Aamiinn...

Yeahhh.. tak sabar nak tengok blog berbaju baru.. hehe.. 


25 Ulasan

  1. Tahniah atas kemenangan - dapat pakai template premium plak tu.
    Zaza yang bantu ek? Now I know nak cari sapa kalau nak mencantikkan blog kelak. TQ ye

    BalasPadam
  2. wah Alhamdulillah! Tahniah TB!

    BalasPadam
  3. tahniah rezeki hujung tahun menang giveaway. dah lama BBL tak join aktiviti giveaway nie

    BalasPadam
  4. Wow tahniah dapat wang tunai pastu paling best dapat template premium lak tu hehehe kita pun hari tu ada nampak tak sempat nak join lak hurmmmmm Tahniah sekali lagi..

    BalasPadam
  5. Wahh tahniah TB. Rezeki awak menang, Alhamdulillah. Lps ni berubah wajah le sb template baru dah ado

    BalasPadam
  6. Tahniah TB menang. Rezeki akhir tahun 2019 kan. Lepas ni bolehlah tengok theme blog ni berwajah baru.

    BalasPadam
  7. Tahniah TB menang giveaway. Dapat RM100, Dapat template blog lagi. Untung badan

    BalasPadam
  8. Tahniahhhh. Bukan calang2 sifu yg bagi hadiah. Memang terbaik. Dapat cash pulak tu ..rezeki nk pindah rumah

    BalasPadam
  9. Tahniah TB. Rezeki TB. Sis pun join juga GA ni..

    BalasPadam
  10. Tahniah TB.. seronoknya. Kak Sue terlepas pandang pulak giveaway yang nie.

    BalasPadam
  11. Congratulations on winning the prize. Thank you for sharing your story. Have a good day dear.

    BalasPadam
  12. Tahniah tb..rezeki tb menang template dan wnag tunai.. Blogger hasrul dahla pandai bab template ni.. Nasib tak tukar lagi kan.. Hehehe

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah ahaha masin gak mulut zaza ni kiki.. 😎

    BalasPadam
  14. tahniah ya TB , rezeki hujung tahun. saya join jugak giveaway tu, tapi rezeki tak menyebelahi saya. ;)

    BalasPadam
  15. Alhamdulillah tahniah TB. Rezeki hujung tahun memang giveaaway tuan HH

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah. Rezeki tak pernah salah alamat. Tahniah TB. Tak sabar nak tgk baju baru blog ni nanti.

    BalasPadam
  17. allahu rezeki. dapat cash dan juga 'bau' baru di blog. tahniah TB. tak sia sia masuk GA abang Hasrul Hassan.

    BalasPadam

Catat Komen

Lebih baharu Lebih lama

TB MOBILE

tengkubutang nity

GA New