MASAK LEMAK TEMPOYAK PUCUK UBI ZITAOMAR YANG MABELESSSS..

=Bahan-bahan= Santan rm1.. Serai 4 batang.. Daun Kunyit 3 helai.. Pu…

YOUR FACE LIKE ARABIC GIRL

Perghh.. dah selesai entri untuk penghargaan kepada sponsor2 dan Penga…

ABBY ABADI PENGASAS PINKISH BEAUTY COSMETIC?

Wahhh.. macam tak percaya jea rupa2nya produk Pinkish Beauty yang Famous t…

BLOG TENGKUBUTANG DI REVIEW OLEH IMAN ZAKARIA

heeee.. asyik buat entri penghargaan jea teman ni yea.. heee.. bukan apa.. d…

HADIAH SHAWL DARI WIRDA JAMALUDDIN

Terima pada 27/11/2013 kalau tak silap teman laa.. sebab kat sampul tu berta…

MENANG HADIAH GEMPAK GIVEAWAY RED DELIMA.COM

Menang Hadiah  Gempak Giveaway Red Delima   di  Blog Nabilabiela.com …

HAPPY BESDAY ZAZA (UCAPAN VERSI BLOG LEA PULAK.. HEEEE

hee.. terlupa sangat2 nak buat entri yang ni, yang ni ditujukan khas buat Bl…

Hadiah Fridge Magnet dari Blogger Zarena Heeney dan Adriana Syaz

heee.. teman dapat hadiah Fridge Magnet (FM) ni pada 19/11/2013 (isnin) kala…

Terkini!!! Syasya Solero Feat Erry Putra

Syasya Solero Feat Erry Putra Alahai.. sweetnya Syasya ni, suka nengok dia…

CORAT CORET SEBELUM FLY HARI TU(7-11DIS2013)

hu3.. hari ni teman sekadar nak share cerita bergambor je buleh? (buleh …

EPHYRA DAH SAMPAI.. YEAY!!

Teman join Giveaway dari Blog  Blogger Mia  hari tu, saja cuba2 nasib n su…

FELT CRAFT PLUSHIES DAH DITERIMA.. CUTE GILER!!

Tadaaa.. Hadiah Giveaway dari Aesya Zealous dah sampeiii.. lama dah, hari S…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui