Nuff

19 Disember 2013

CORAT CORET SEBELUM FLY HARI TU(7-11DIS2013)

 
hu3.. hari ni teman sekadar nak share cerita bergambor je buleh? (buleh caya ke ni.. kang tengok2 taip panjang lebor gak yeaa.. ekekekek) haaa.. entri kali ni memang nak citer sikittttt jea.. tak banyak.. sikittt jerkk... ha2.. ok lah,kita mulakan yang ni dulu, gambo kat atas ni ialah botol kecik yang hubby teman belikan untuk isi syampu2 dan sabun2 teman.. untuk teman sorang jea sebab hubby teman kulit normal jea.. xdea alergi2 macam teman ni haaa, dia leh pakai hotel punya sabun jea.... 

macam teman ni lak, alergi.. kulit ngada2.. tak bole campur sabun macam2.. nanti jadi gatal2 dan merah2.. tak lalu menggaru la dol... hu3..tapi botol2 ni teman tak boh dalam hand luggage, just boh dalam beg troli tu jea.. sebab tak lepas bawak masuk flight kang.. baik jangan dibuattt.. hu3.. walaupun tak berapa mahal menda dalam botol ni, tapi kalau takde nanti teman lak menggaru2 pakai sabun n syampu hotel.. aiyakkk.. tak rela teman menggaru macam nyet2..
 
Heeeee.. hari tu teman ada tanya2 gak kat Facebook (KLIK SINI), boleh ke bawak McD makan dalam Flight? hu3.. ramai yang respon kata tak boleh, ada jugak yang kata boleh.. ada jugakkkk yang kata curi2 bawak masuk OK jea.. heee.. teman n hubby lak memang teringin nak makan McD dalam flight.. tak lalu nak makan Nasi Lemak Pak Nassier aje tiap kali fly kan.. pergi makan Nasi Lemak, balik pun makan Nasi Lemak.. lama2 muka pun dah macam Nasi lemak.. ekekekek.. Opsss.. sambung lik citer, 
 
Maka kami pun amik keputusan makn disitu ajelah, senang.. beres.. takde nak kecut perut takut kena tahan ke apa kan,selamat jiwa raga.. hu3.. teman pun apa lagi.. kuo kan henfon, terus snap gambo.. ngeh3.. laju je kann.. saja gataiii.. 
lupa lak, hari tu kami order OrangeMcFizz x2,Prosperity Burger x2,AppplePie x2, 
yang gulung2 tu x 2 gak.. haa.. total semua RM41.55 
  tapi Apple Pie tu tak kena dengan tekak teman, so bagi kat hubby jea abeskan.. hu3.. 
kesian dia termengah2 nak abeskan.. kekenyangan melampau terus dia..hik3
ni teman punyaaa.. teman tak taruk apa2 sos tambahan dah, terus ngap jea..hee
 
 ni hubby teman punya, dia suka buka dulu pastu taruk sos2 lain buat tambah2 perisa..
Opsss.. ha2.. korang nampak ke gambo apa ni? hi3.. 
sempat jugak teman curik2 snap gambo anak patung tupai entah sape punya tu.. 
hu3.. bantal untuk tido dalam flight la tuu apa lagi kann.. hik3
haa.. dah dalam Flight dah, Makan time!! huu.. tapi tak rasa nak makan punn..
 huk2..kannn.. hubby dah tempah sekali dengan tiket flight, makan ajelahh.. 
tapi teman tak makan pun, sebab perut meragam masa tu.. tak sihat.. maka teman tapau jea dulu,sampai hotel nanti kalau lapo, baru ngapp..walaupun dah sejuk Nasi nya,tapi bolehlah..asalkan perut terisi kan..
 
yang ni Green Tea, tak pernah2 minum.. tiba2 rasa nak minum sebab ada terbaca Teh elok untuk sakit perut.. (eh.. yeke? hu3) teman pun hirup.. tawar gilerrrrr..memang Green Tea tak bubuh gula ke???
terlalu kat suatu kawasan tu, nampak lea menda ni, terus tertoleh2.. hubby teman perasan teman tertoleh2.. dia tanya.. nak ke? heeeeeeeeeee... apa lagi.. jawab teman Nakkkkkkkkkkkkkk!! dapat lea dua ketul! he2

Related Posts

6 ulasan:

  1. seronok makan-makan dalam kepal terbang. sadap aje nampak tu.

    BalasPadam
  2. lps ni fly naik mas lah .ade hdangn chef zubir.hihi :)

    BalasPadam
  3. kita pun kalau kat dlmm kapal tak lalu nak makan hehe..cute la baju tb

    BalasPadam
  4. tgk mcd tuh mcm terasa lapa sbb belum breakfast lg ni

    BalasPadam
  5. Heeeee...suasana yg sama masa nik naik flight..

    BalasPadam
  6. nak tunggu entri pasal lokasi cuti-cuti plak... heheh....

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2